E-Nabız App Reviews

VERSION
3.1.0
SCORE
4.7
TOTAL RATINGS
2,786
PRICE
Free

E-Nabız App Description & Overview

What is e-nabız app? E-Nabız, sağlık tesislerinden toplanan kişisel sağlık verilerine, vatandaşların ve vatandaşların yetkilendirdiği yakınlarının ve hekimlerin, internet ve mobil cihazlar üzerinden erişebilecekleri bir uygulamadır.

E-Nabız’da bulunan sağlık bilgileri, sistemin devreye alınmasından itibaren hastalıklarınızla ilgili konulan teşhislerin, yaptırılan tahlillerin, çekimi yapılan tıbbi görüntülerin, yazılan ilaçların, aşıların, tespit edilen alerji ve benzeri bilgilerin sağlık hizmeti alınan sağlık kuruluşları tarafından elektronik ortamda e-Nabız sistemine gönderilmesi ile oluşmaktadır.

Uygulamayı kullanabilmeniz için "https://www.enabiz.gov.tr" sitesinde yer alan "E-Devlet ile Giriş" sekmesinden giriş yaparak e-Nabız sistemini aktif etmeniz gerekmektedir. Kullanıcı onay verdiği takdirde destekleyen mobil cihazlardan ilgili bilgiler uygulama tarafından kullanılacaktır.

Cihazınızda bulunan Sağlık Uygulamasına erişime izin vererek, sağlık verileriniz sisteme gönderilmesini sağlayabilir ve dilediğinizde uygulama içerisinden doktorunuz ile paylaşabilirsiniz.

😍 Do you love E-Nabız app? Please share your friends!

share facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
App Name E-Nabız
Category Medical
Published
Updated 15 November 2023, Wednesday
File Size 57.19 MB

E-Nabız Comments & Reviews 2024

💸 Want to send money abroad for free?

We transfer money over €4 billion every month. We enable individual and business accounts to save 4 million Euros on bank transfer fees. Want to send free money abroad or transfer money abroad for free? Free international money transfer!

Asi kartinda olmasi gereken bilgiler onemli. Asi sertifikasi icin yabancı ülkelerden talep edilen bilgiler aşağıdaki gibidir. İspanyolca, İngilizce, Fransızca veya Almanca düzenlenecek aşı belgesi, en az aşağıdaki bilgileri içermelidir: 1. Aşı belgesi hamilinin Adı ve Soyadı 2. Aşı tarihi, alınan son doz tarihi belirtilecektir 3. Uygulanan aşı türü 4. Uygulanan doz sayısı / gerekli tüm dozlar 5. Belgeyi düzenleyen ülke 6. Aşı belgesini düzenleyen kurum bilgileri Belgeler İspanyolca, İngilizce, Fransızca veya Almanca düzenlenmelidir. Belgenin bu dillerde düzenlenememesi halinde, belge, resmi bir kurum tarafından yapılmış İspanyolca’ya çevirisi ile birlikte sunulmalıdır.

Dr.. It needs to have English language

iPhone X. Son güncellemeden sonra iPhone X iOS 11.4.1 sürümünde uygulama açılmıyor.

Bazı talil sonuçları görüntülenmiyor. Spermiogram ve usg raporlarına ulaşılamıyor.

Güncelleme. Uygulamaya gelen bugünkü güncelleme ile E-Devlet şifresi ile giriş yapılamıyor. Uygulama sürekli başa dönüyor.

Its need english. Need English

Süper. eNabız müthiş bir şey Eski yıllara kıyasla çok çok güzel

Raporlarıma tıklıyorum direk uygulama kapanıyor, patoloji sonucum gözükmüyor.. Başlıkta yazılanlar bugun itibari ile son sürüm yüklü.

Görüntüler açılmıyor. Röntgen görüntüleri hala çalışmıyor. Artık şunu düzeltin. Hastaneye geldik hastanenin sistemi çalışmıyor bari aplikasyondan gösterelim diyoruz ama buda çalışmıyor. Bu beceriksizlikler yüzünden hiç bir işlemi yapamıyoruz.

Need a second language for User Interface. Please, add English as a second language.

A Arslan. Harıka bır sıstem

Tahlil ve radyoloji görüntüleri. Bazı Tahlil ve radyoloji görüntülerim enabız a gelmiyor

Çok kötü sıradan bir uygulama. Yakışıyormu ???

Çok güzel bir hizmet. Harika bir uygulama. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Sağlıkla kalın.

ENabız Harika. Çok güzel sağlıkla ilgili kendimize ait bilgileri hafızasında tutarak bize yardımcı olması Harika

Web Sitesi Çok Kullanışlı ama HASTANELER REZALET ÖTESİ‼️. We

Uygulamada ki aksaklıklar hakkında!. Hizmet harika o konuda bir eleştirim yok ancak uygulamada sürekli problem yaşıyorum, ozellikle randevu almaya çalışırken tıklamam gereken yerler dışında (orn. takvim açıp tarih değiştirme) sürekli ilk asama olan oturum acma sayfasına atiyor. Büyük zorlukla 9 sayfa ilerlemiş oluyorsunuz tam randevuyu oluşturacaksiniz eliniz onay butonunun hafif disinda ki bos alana degsin hemen oturum acma sayfasına taa en basa döndürüyor uygulama.

Login. Ellerinize sağlık. Webden gidip e-sifreyle enabız sifresi almak diye birsey neden var? O site şuan çalışmıyor, ben de uygulamaya giriş yapamıyorum. Sebebi neydi ki :)

Sistem eksiklik dolu. Yarım eksık bılgıler. Hastane anlasmalı mr merkezıne yonlendırıyor. Radyolojı goruntu buraya yansıtılamıyor vb.

Çok güzel. Güzel bir uygulama, kendi diğer reçetelerimizide ilgili mesela reçeteyi, reçete bölümüne, raporu, raporlar ile ilgili bölüme ekleme imkanını da bize tanısa daha iyi olur kanısındayım. Gittiğimi özel hekim ve lab dan gelen sonuçları sadece sondaki dökümanlara eklemek tam doğru değil. Ayrıca PDF dosya ekleyemedim . Yapanların ellerine sağlık geliştirmeniz dileği ile

The best health application- bir numara saglik ugulamasi - en iyisi uzerine daha gormedim!. It is the best health application that i have ever seen. I would like to say many thanks who developed this e nabiz government health application. I would like to appreciate to RTE and turkish government that they provided this helpful health app. To us. There is 112 button to call free ambulance and ambulance finds your locations through this app. There are tons of benefits in this app. I appreciate alot👏🏻👏🏻👏🏻🏆🏆🏆🏆you are the champion. Dunyanin en gekismis ulkesinde bile bunuygulamadan yok. 112 uygulamasindan tytyn tahlillerim, hastaliklarin , her bilgi burda aldigin ialclar raporlar. Eskiden bir canta dolusu sonuc rapor tasirdi millet dr dr. Onkadsr mukemmel uygulmaki yapandan da , bunu yaptiran Turkiye cumhuriyeti hukumetinden , RTE den saglik bakanindan emegingecen herkesten Allah razi olsun. Dunyanin bir ucundan kardsesimin saglik sonuclarini gorebiliyirun. Dr larin ne yaotigi saat saat yaziyor! Tahliller , ct raprolari bile yaziyor. Tr de telefonlarda oyun oynayip instagramda sosyal medyada gezip hastane sistemininelestirenler once bu uygulamayi nasil kullanacagini ogrensin! Amerikasindan tut diger butyn ulkelrere boyle bedava olani kapsamli olani gormedim. Allah razi olsun emegi gecenlerden. Mukemmel bir uyugulama yok yok iicnde.

Sms mesajları ile E nabız güncellemesi paralel değil.. SMS ile mesaj geldiğinde e-nabız aynı paralelde kendini güncelleniyor.

Guzellesmis. Iphone X iOS 11.4.1 de uygulama sorunsuz aciliyor, sadece asi takvimine bastigimda surekli crash oluyor

Language Change. It is an amazing app but we cannot change the language and everytime if i need to do something have to ask or requests someone

Uyguluma ya erişilemiyor?. - tarayıcı üzerinden erişilemiyor - devlet şifresi de işe yaramadı. giriş sayfasına gönderiyor. - iOS da durum aynı - zorunlu olarak tarayıcı üzerinden bir şeyler yapılması gerekiyor diyorsunuz. - Yardım bilginiz de ek bilgi yok? Ne yapalım da çalışsın bu uygulama ?

yüklemeden sonra şifremi beğenmedi!!!. ciddiyim. yeni versiyonu yükledim. ve şu an eski şifremle giriş yapamıyorum!

Teşekkür. E-nabız sahifesini yapanlardan Allah razı olsun.Bakanlığımıza teşekkür ediyorum,

Usg sonuclari. Radyoloji sonuclarimi goremiyorum Sadece eski birtanesi disinda yok

Second language. It should have English as a second language. Pls work on this

Merkezi sonuçları görmek güzel ama ince ayar gerekiyor. Sonunda, olması gereken uygulama. Elinize sağlık. Yalnız bazı yerlerdeki ifadelerde ince ayar yapmak gerekiyor. Örneğin tetkikler kısmında çıkan öğeler üzerindeki çocuk ikonuna tıklanınca "Uyarı" başlıklı ekranda "Bu sonuç size ait değil mi?" sorusuna verilebilecek yanıtlar "Evet" veya "Hayır" olarak belirlenmiş. 😌 Hangisinin bana ait olduğunu göstereceğini anlamayamadım. Kullanıcı deneyimi iyileştirilirler sadece bilgisayardan anlayanlar değil, tüm halk kullanabilir.

Tek kelime ile mükemmel bir uygulama.. Harika bir uygulama başka ülkelerde olduğunu sanmıyorum en azından Amerika’da yoktu.

تركيا. برنامج مفيد جداً ويسهل المراجعات الطبية ويسمح بمتابعة تاريخ وضعك الصحي من قبل الأطباء، والتواصل مع المؤسسات الصحية.

💰 A universe of opportunities: Payoneer

Did you know that you can earn 25 USD from our site just by registering? Get $25 for free by joining Payoneer!

Randevu al sayfası çalışmıyor. Defalarca randevu al sekmesini tıkladım ama bu sayfa açılmıyor maalesef

Harika. Harika bir uygulama , çok kolaylık saglıyor , çok memnunum

🧠 Join the movement! Experience the world's No.1 brain supplement

Imagine you at your best. All the time. Picture yourself at your sharpest and most productive. Your most alert and focused. Your most lucid, creative and confident. At work. At play. In every area of your life. Add Mind Lab Pro® v4.0 to your daily routine and uncap your true potential. Buy Now!

Boyle bir uygulama gelismis ulkelerde yok. Cok basarili ve gecmise Yonelik testleri gormek ve karsilastirmak icin cok iyi bir uygulama Kanada da boyle bir sistem yok.

Language "dil". IPhonedan Inglizce yok mu?

🤩🤩🤩🤩. 🙏🙏🙏🙏

Please add English. I want to use the app but unless there’s English translations on it I can’t use! Please fix

👉 Are you looking for an Adsense alternative advertising platform?

Adsterra is the most preferred ad network for those looking for an alternative to AdSense. Adsterra is the ideal choice for new sites with low daily traffic. In order to advertise on the site in Adsterra, like other ad networks, a certain traffic limit, domain age, etc. is required. There are no strict rules. Sign up!

Please wait! E-Nabız app comments loading...

E-Nabız 3.1.0 Tips, Tricks, Cheats and Rules

What do you think of the E-Nabız app? Can you share your complaints, experiences, or thoughts about the application with T.C. Saglik Bakanligi and other users?

e-nabız iphone images 1
e-nabız iphone images 2
e-nabız iphone images 3
e-nabız iphone images 4
e-nabız ipad images 1
e-nabız ipad images 2
e-nabız ipad images 3
e-nabız ipad images 4

E-Nabız 3.1.0 Apps Screenshots & Images

E-Nabız iphone, ipad, apple watch and apple tv screenshot images, pictures.

Language English
Price Free
Adult Rating 12+ years and older
Current Version 3.1.0
Play Store tr.gov.saglik.enabiz
Compatibility iOS 12.0 or later

E-Nabız (Versiyon 3.1.0) Install & Download

The application E-Nabız was published in the category Medical on 04 April 2015, Saturday and was developed by T.C. Saglik Bakanligi [Developer ID: 867537600]. This program file size is 57.19 MB. This app has been rated by 2,786 users and has a rating of 4.7 out of 5. E-Nabız - Medical app posted on 15 November 2023, Wednesday current version is 3.1.0 and works well on iOS 12.0 and higher versions. Google Play ID: tr.gov.saglik.enabiz. Languages supported by the app:

TR Download & Install Now!
Other Apps from T.C. Saglik Bakanligi Developer
App Name Score Comments Price
ESIM Reviews 1 No comment Free
HealthPass Reviews 2.1 6 Free
SB Mobil Tarama Reviews 1 No comment Free
Diyabet Kontrol Listeleri Reviews 1 No comment Free
Beyaz Kod Mobil Reviews 1 No comment Free
E-Nabız App Customer Service, Editor Notes:

Performans iyileştirmeleri yapıldı.

Best Free Medical Apps List
App Name Released
Telehealth by SimplePractice 24 May 2018
Zocdoc - Find and book doctors 04 October 2010
APPatient 08 March 2016
Healow 11 February 2013
Sydney Health 30 August 2019

Find on this site the customer service details of E-Nabız. Besides contact details, the page also offers a brief overview of the digital toy company.

Best Paid Medical Apps List
App Name Released
The Difficult Airway App 07 June 2011
CCHT PREP 29 February 2012
ASRA Coags 14 April 2014
Perfect OB Wheel 16 October 2008
Squeezy 14 October 2014

Discover how specific cryptocurrencies work — and get a bit of each crypto to try out for yourself. Coinbase is the easiest place to buy and sell cryptocurrency. Sign up and get started today.

Top Free App List
App Name Released
Gmail - Email by Google 02 November 2011
BeReal. Your friends for real. 08 January 2020
Netflix 01 April 2010
PayPal - Send, Shop, Manage 03 February 2019
CapCut - Video Editor 14 April 2020

Looking for comprehensive training in Google Analytics 4? We've compiled the top paid and free GA4 courses available in 2024.

Top Paid App List
App Name Released
HotSchedules 30 October 2008
Suika Game-Aladdin X 06 March 2024
AutoSleep Track Sleep on Watch 19 December 2016
Stardew Valley 24 October 2018
Bloons TD 5 15 November 2012

Each capsule is packed with pure, high-potency nootropic nutrients. No pointless additives. Just 100% natural brainpower. Third-party tested and validated by the Clean Label Project.