324

VERSİON
3.8.0
VALORACIÓN
3.5
RESEÑAS
303
PRECIO
Gratis

324 App Análisis

¿Qué es la aplicación 324? L'aplicació de 324 per a iPhone i per a iPad és la millor manera d'estar informat sempre i des de qualsevol lloc: podràs mirar en directe el canal de notícies 3/24 o escoltar l'emissora de ràdio Catalunya Informació allà on siguis. També podràs accedir a les notícies, àudios i vídeos del portal 324 i rebre alertes quan tingui lloc una notícia destacada.

👋 ¿Te encanta la aplicación 324? ¡Por favor comparte tus amigos!

comparte facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
Nombre de la Aplicación 324
Categoría Noticias
Fecha de Lanzamiento
Fecha de Actualización martes, 27 de febrero de 2024
Tamaño 95.37 MB

324 Comentarios & Crítica

💸 ¿Quieres enviar dinero al extranjero gratis?

Transferimos más de 4.000 millones de euros cada mes. Habilitamos cuentas de particulares y empresas para ahorrar 4 millones de euros en comisiones por transferencias bancarias. ¿Quiere enviar dinero gratis al extranjero o transferir dinero al extranjero gratis? ¡Transferencia internacional de dinero gratis!

Desapareix la possibilitat de veure canal 3/24. És normal que de tant en tant no em dona l’opció de veure canal 3/24 o escoltar Catalunya Ràdio? Símplement desapareixent els pulsadors i haig de desinstal.lar la app i tornar a instal.lar-la. Moltes gràcies!!

Fantàstic. Molt bona i informat al minut de tot.

Abús de publicitat. Fa molts anys que segueixo les notícies desde aquesta app. Ara ens fan empassar un anunci en video sense cap possibilitat de tancar. Trobo que es un abús. Desinstalat inmediatament.

Les apps de TV3 son un drama i els hi hauria de fer vergonya les resenyes i la puntuació.. La secció del temps està cada dia un lloc diferent depenent de per on bufa el vent… però es una cosa entre tantes…

App no carrega contingut a l'Ipad. Ja fa dies que l'App per IPad no carrega bé.

Fals. Feu un fart d’escriure noticies falses sobre el canvi climàtic sense tindre en compte molts factors imprescindibles per l’economía catalana. Cada cop menys credibilitat de gent que hi creïa.

Així no. Típica app multiplataforma que no va bé ni está optimitzada. L’apartat “portada” no funciona. És necessari que una app informativa ens rastregi?

No funciona. Des de fa dies, que amb l’iphone no carrega encara que tanquis l’app, es queda “carregant” i amb l’ipad no s’actualitza si no la tanques i es veu amb un format molt extrany. I dic dies per no dir setmanes.

Peor imposible. Ha llegado un punto que salta tanto la publicidad que no te deja leer la información. De mal a peor, a qué estamento público autonómico es similar…

Massa publicitat. He hagut de desinstal·lar l’aplicació després de tanta publicitat. Buscaré altres mitjans per estar al dia com l’ara. L’avarícia trenca el sac, espero que molta gent faci el mateix que jo. 👎🏻👎🏻👎🏻

No funciona. No s’obre l’aplicació, es tanca sola

No actualitzar ultima versió!!!. Des de l'última actualització, sobre una propaganda cada 5 segons mentre llegeixes les noticies ... no teniu prou amb el finançamemt public?? Vergonyos!!!

Mucha publicidad. Mucha publicidad y a destajo.. No hay manera de leer una noticia sin ser bombardeado por la publicidad. Deslizas la pantalla para seguir leyendo y zas! Toma publicidad... Quizás dais más importancia a la publicidad que a las noticias?? Un grandísimo error.

No es carrega. Sempre havia funcionat bé però des de l’última actualització no es carrega bé, tarda molt

No carrega. Fa uns dies que no s’obre l’aplicació, ja l’he des instal·lat varies vegades però res.

No es carreta. Triga molt a carregar-se les notícies de portada

No s’obre!. Com les darreres reviews, intentes obrir l app pero es tanca sola.

No es veuen els canals en directe. Directament diu: No hi ha canals disponibles

No carrega bé. Des de l’última gran actualització, amb el canvi de disseny, les notícies de l’apartat de Portada tarden molt a carregar-se. Ni amb la darrera actualització, que en principi corregia el problema, no s’ha sol.lucionat. Esperem ho puguin arreglar aviat, doncs la gràcia de l’aplicació era precisament la rapidesa en què et podies informar.

No funciona en Ios16. Con la última actualización, al abrir la aplicación, se cierra automáticamente Tenéis solución?

No va be desde la ultima actualització de IOs. Quan entres a uns noticia no et dexa baixar la pantalla i només pots llegir les primeres 10 línies de la notícia . Això ho fa desde que es va actualitzar Ios….

No funciona. Desde fa un parell de dies que no s’obre l’aplicació, es queda carregan i de cop surt de la aplicació. Sempre havia funcionat bé. Es per la actualització?

Carregant. L’aplicació es queda Carregant… la he instal.lat i desinstal.lat varis cops i estic actualitzat de IOs. Només em passa a mí??

No funciona. Fa uns dies que no funciona l'obres i automáticament es tanca

No carrega el 324 des de fa dies. He actualitzat la app i tampoc obre L’utitzava normalment des de fa anys

No funciona, no s obre. Hola, des de fa un parell de dies q l app no funciona, apareix carregant i després surt de l aplicació. L he desinstal lat i l he tornat a instal lar i res. Gràcies!

Plena d’anuncis. Últimament el nivell d’anuncis és insoportable, no es pot llegir una noticia sencera sense que apareguin 2 o 3 cops els anuncis.

Notificacions. L’app en si funciona bé, potser encara falta millorar una mica el disseny, però el major problema és que les notificacions no sonen, arriben però sense so. Si us plau, solucioneu-ho. Gràcies.

L'APP no s'obre!. L'APP no s'obre des de fa un dia aproximadament. He provat d'eliminar-la i tornar-la a instal·lar, i tampoc aconsegueixo obrir-la (fa el gest d'obrir però es tanca a l'instant...)

Problemes. Des de fa uns dies l app no funciona. Salta publicitat constantment, es bloqueja pantalla, es tanca el video sol, …

Massa publicitat. No entenc com per mantenir aquesta app cal posar tants anuncis.

Propaganda cada 5-10segons. Des d’avui quan obro la app m’aparixen anuncis dels que ocupen tota la pantalla del telefon cada 5-10 segons, que els tanco, i reapareixen de seguida. Per descomptat imposibilita l’ús de la app. Alguna solució desarrolladors?

No carrega. Amb la nova actualizació, no carrega, Houston tenim un problema

No se carga. Siempre me había ido bien la app y desde hace un par de días no consigo abrirla, permanece en “cargándose”. La he desinstalado tres veces y la he vuelto ha instalar y nada.

App. Espavileu un miqueta amb l’App d’una vegada, entre anuncis i que falla més que una escopeta de canyes, al final esgoteu la paciència.

No funciona. No funciona des de les dues darreres actualitzacions. No s’obre.

Nova actualització!. Moolt bona millora de la app! Realment afavoreix molt estar al dia i a la ultima en el que està passant! Bona feina!

Publicitat intrusiva. Aplicació desinstalada degut a que la publicitat no respecta l’usuari, es intrusiva, excesiva. No permet usar l’aplicació. Algú molt inteligent ha decidit aquest format i carregarse l’aplicació. Si no hi ha usuaris, no hi ha publucitat, oi?

No carrera. Es penja

Registre d’usuari impossible. No es pot fer el registre d’usuari

No carrega els directes. No hi ha forma de poder veure res des de fa un temps; acostumava a seguir les noticies i veure tv3 per les seves apps. Avui imposible.

Directes no funcionen. Darrerament no funcionen, els heu llevat. Salutacions.

Ha millorat. Ha millorat respecte versions anteriors en quant a l'ús d'anuncis abusius i alguns errors que tenia amb algunes notícies que s'obrien soles repetidament. No obstant, en disseny la aplicació s'ha quedat una mica obsoleta en la meva opinió. Trobo a faltar el "mode fosc" que moltes aplicacions ja tenen, especialment útil quan llegim notícies a la nit per no quedar enlluernats amb el fons blanc. Per altra banda, quan una notícia conté un vídeo adalt de tot, no entenc per què el vídeo s'ha de quedar fixat a la part de dalt. Només et permet llegir la notícia en un espai molt més reduït. Podríeu corregir això?

No Em funciona. Fa dos dies que no em funciona. Carles63!

Sense notificaciones. Bones desde que tinc l’Iphone XR no m’arribe Cap notificació, i es una pena perquè crec que es primordial, espero es solucioni aviat sinó la desinstalarè...

Spam publicitari insostenible. 5a vegada que tanco l'app per culpa dels anuncis que surten cada pocs segons sense parar i no em deixen ni llegir la notícia. Publicitat ok, però que et salti cada 5 segons, una autèntica molèstia.

Publicitat avusiva i intrusiva. L'únic q sempre funciona de l’app són els anuncis no no entenc tants anuncis i de vegades acaba l'anunci i sense q puguis veure el video es tanca i torna a obrir i l'anunci un altre cop, sovint en bucle però l'anunci tranquil q no te’l perds El directe falla molt més que a l’app de tv3

Massa publicitat.. La desinstal·lo. Es vergonyós, tractan-se de un ens públic, la quantitat d’anuncis persistents que hem de patir. Feu una versio de pagament si cal. Salut

Molts anuncis. Tot molt bé fins ara. Quan vas als directes per veure les noticies, t’has de tragar varios minuts d’anuncis. Horrorós. Sé que es necessiten els recursos, pero és una TV pública.

Excessives notificacions. De fa un temps ençà envieu excessives notificacions, no podeu enviar totes les notícies, hauríeu d’enviar només de les notícies realment importants es fa pesat i invasiu, ja se que puc desactivar les notificacions, però abans només enviaven les importants

💰 Payoneer

¿Sabías que puedes ganar $25 desde nuestro sitio con solo registrarte? ¡Obtenga $25 gratis uniéndose a Payoneer!

🧠 ¿Quieres fortalecer tu inteligencia?

Mind Lab Pro ® es un medicamento científico que mejora el rendimiento laboral y la productividad con nootrópicos para la concentración, el estrés, la multitarea, la resolución creativa de problemas y más. ¡Haz que tu cerebro funcione al 100%! Comprar!

👉 ¿Está buscando una plataforma de publicidad alternativa a Adsense?

Adsterra es la red publicitaria preferida por aquellos que buscan una alternativa a AdSense. Adsterra es la opción ideal para sitios nuevos con poco tráfico diario. Para anunciarse en el sitio de Adsterra, al igual que otras redes publicitarias, se requiere cierto límite de tráfico, antigüedad del dominio, etc. No hay reglas estrictas. ¡Regístrate ahora!

Payoneer 💰

Mind Lab Pro ® odaklanma, stres altında çoklu görev yapma, yaratıcı problem çözme ve daha fazlası için nootropiklerle iş performansını ve üretkenliğini arttıran bilimsel bir ilaçtır. Beyninizi %100 performansa çıkarın! Satın Al!

¡Por favor espera! 324 app cargando comentarios de Facebook...

324 Servicio al Cliente

¿Qué opinas sobre la aplicación 324? ¿Puede compartir sus quejas, experiencias o pensamientos sobre la aplicación con la empresa y la gente de Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA?

324 iphone capturas de pantalla 1
324 iphone capturas de pantalla 2
324 iphone capturas de pantalla 3
324 iphone capturas de pantalla 4
324 ipad capturas de pantalla 1
324 ipad capturas de pantalla 2
324 ipad capturas de pantalla 3
324 ipad capturas de pantalla 4

324 Apps Capturas de Pantalla & e Imágenes

324 aplicación iphone, ipad, apple watch ve apple tv solicitud imágenes.

Idioma Español
Precio Gratis
Limite de edad 4+ años y mayores
Versión Actual 3.8.0
Play Store cat.324.noticies
Compatibilidad IOS 12.0 o después

324 (Versión 3.8.0) Descargue e Instale la Aplicación

La aplicación 324 ios fue desarrollada por Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA [ID del desarrollador: 361715584] y se lanzó en la categoría Noticias el jueves, 8 de septiembre de 2011. El tamaño del archivo de la aplicación es 95.37 MB. Esta aplicación ha sido calificada por 303 usuarios y tiene una calificación de 3.5 sobre 5. 324 es la última versión 3.8.0 lanzada el martes, 27 de febrero de 2024. Funciona sin problemas en software IOS 12.0 mínimo y superior. Google Play ID: cat.324.noticies. Idiomas admitidos por la aplicación:

EN Descargar e Instalar!
Otras aplicaciones de Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA Developer
Nombre de la Aplicación Valoración Reseñas Precio
ICat.cat 4.1 16 Gratis
3Cat 3.0 263 Gratis
Esport3 3.3 81 Gratis
SX3 3.9 141 Gratis
Nota del desarrollador de la Apps 324:

Gràcies per fer servir aquesta app. En aquesta versió actualitzem les llibreries de gestió de consentiments, publicitat, control d'errors i notificacions.

Lista de las mejores aplicaciones gratuitas de noticias
Nombre de la Aplicación Desarrollador
RTVE Noticias Corporacion RTVE
La Gaceta de Salamanca Grupo Promotor Salamantino, S.A.
Microsoft Start Microsoft Corporation
Flipboard Flipboard Inc.
El Mundo - Diario online Elmundo.es

¿Comprueba los resultados de su trabajo de SEO? ¿O simplemente mira el ranking de palabras clave en Google? Si no puede leer los datos correctamente de su trabajo de SEO, ¡está perdiendo mucho!

Lista de las mejores aplicaciones de noticias pagadas
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Backup Contactos Emanuele Floris
The Aviation Herald The Aviation Herald
Feeddler RSS Reader Pro C.B. Liu
Police Scanner Radio LogiCord LLC
Hourly News Urban Apps

Descubra cómo funcionan las diferentes criptomonedas y gane una pequeña cantidad de cada cripto para probarlo usted mismo. Coinbase es el lugar más fácil para comprar y vender criptomonedas. Regístrese, comience ahora.

Lista de las aplicaciones gratuitas más populares
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Google Google LLC
Zoom - One Platform to Connect Zoom Video Communications, Inc.
SHEIN - Compras Online ROADGET BUSINESS PTE. LTD.
Doop - sara lower price mart Doop Tech
Pinterest Pinterest

Jasper es el creador de inteligencia artificial que te ayuda a ti y a tu equipo a superar las barreras creativas para crear contenido sorprendente y original 10 veces más rápido.

Lista de aplicaciones de pago más populares
Nombre de la Aplicación Desarrollador
FemStyleHub Thi Diem Trinh Le
EVA - AI Productivity partner Kore.ai, Inc.
Fit Feels Good Fit Feels Good Inc
DMV Test 2024 - Practice U.S Van Manh Nguyen
Calcu App Plus Max Nguyen Tung Lam

Mind Lab Pro ® es un medicamento científico que mejora el rendimiento laboral y la productividad con nootrópicos para la concentración, el estrés, la multitarea, la resolución creativa de problemas y más. ¡Haz que tu cerebro funcione al 100%!

Adsterra es la red publicitaria preferida por aquellos que buscan una alternativa a AdSense. Adsterra es la opción ideal para sitios nuevos con poco tráfico diario. Para anunciarse en el sitio de Adsterra, al igual que otras redes publicitarias, se requiere cierto límite de tráfico, antigüedad del dominio, etc. No hay reglas estrictas.