SX3

VERSİON
5.0.3
VALORACIÓN
3.9
RESEÑAS
142
PRECIO
Gratis

SX3 App Análisis

¿Qué es la aplicación sx3? El Super3 es transforma en el nou SX3!

Totes les sèries i programes de l’S3 i l’X3, a les teves mans
Al món S3 t’hi esperen el Mic, el Titó, els Uau Ka Kau i sèries com “Jasmine and Jambo”, “Numberblocks”, “Masha i l’os”, “Les tres bessones” i molts més amics que et faran cantar, ballar i gaudir... també en anglès!

Si ets més de l’X3, aquí trobaràs les sèries i programes que més ho peten! Anime, videoclips, ciència, cuina, aventures i molts riures.

I sempre et podràs connectar a l’emissió en directe de l’SX3, siguis on siguis, a qualsevol hora del dia.

El carnet amb tu, arreu on vagis
Amb l’app de l’SX3 podràs tenir el carnet virtual sempre a la butxaca. Aprofita’l! És la teva clau d’entrada a la comunitat i t’obrirà les portes a un món d’experiències, activitats gratuïtes i concursos exclusius.

Temps d’ús
Famílies, també pensem en vosaltres: els adults trobareu la possibilitat de triar quant de temps voleu que els petits de la casa tinguin l’app de l’SX3 a les mans.

Això és el nou SX3, tot un món a les teves mans.

Som S3, som X3. I tu?

👋 ¿Te encanta la aplicación SX3? ¡Por favor comparte tus amigos!

comparte facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
Nombre de la Aplicación SX3
Categoría Entretenimiento
Fecha de Lanzamiento
Fecha de Actualización viernes, 13 de octubre de 2023
Tamaño 24.06 MB

SX3 Comentarios & Crítica

💸 ¿Quieres enviar dinero al extranjero gratis?

Transferimos más de 4.000 millones de euros cada mes. Habilitamos cuentas de particulares y empresas para ahorrar 4 millones de euros en comisiones por transferencias bancarias. ¿Quiere enviar dinero gratis al extranjero o transferir dinero al extranjero gratis? ¡Transferencia internacional de dinero gratis!

Pantalla sencera?. La app funciona de deu!! Però trobo a faltar una opció per veure els videos a pantalla completa :(

Me va muy mal. Me va muy mal solo me deja ver dorarmon que me gusta mucho pro no me deja ver nada más que doraemon prodiais solucionarlo porfavor 😊

Falta app per Apple tv. El que deia... faltaria tenir-la per Apple TV...

Molt bona. Molt recomanable

Apple tv. A dia d’avui ja esta disponible la app per a apple tv? M’estic plantejant la compta de l’aparell pero si no puc tenir els videos del club super 3...

No hi ha conexió a Internet. Contínuament surt el missatge de no hi ha conexió a internet, la resta d’aplicacions del iPad air 2 amb l’últim iOS instal·lat es connecten correctament a Internet.

Muy buena app. no hay versión para Apple TV

AppleTV. No demano una App específica per a AppleTV però si un apartat ben diferenciat dins l’aplicació de TV3. Totes les Apps d’Streaming tenen apartat Kids, i em sembla millor que haver de tenir un grapat d’aplicacions.

Està bé però. Podríeu pujar alguns capítols del club súper 3 clássic? M’agradaria poder tornar a veure-ho.

Publicitat abusiva. Molt bona app pensada pels nens... sinó fós per la publicitat que apareix a cada moment. És una llàstima aquesta pràctica.

AppleTv. Totalment incomprensible que no es pugui tirar la imatge inalambricament o que no hi hagi versio per apple tv

Falta Apple TV. Falta versió de l’App justament per la plataforma més útil.

Compatibilitat amb Chromecast. Avanç aquesta app era compatible

Anime a tope. Esta molt be pero m’agradaría que surtí bola de drac i siusplau compreu bola de drac super i que surtin totes les pelis de detectiu Conan gracies.🤟😘🙂🇯🇵🎌

Per fi!. Ara ja pots veure Bola de Drac sense que la app es trenqui!

Títol app desafortunat (SX3). A mes del nom que sembla d’una temàtica adulta, molts dels vídeos no es veuen a pantalla completa. La resta em sembla una bona idea i bona interfaç renovada.

Error accés inicial. Hola, bo puc accedir demana any de naixement del pare mare o tutor i al posar l’any 1977 em diu q no és vàlid

Apple TV. Quan sortirà la versió per Apple TV??

Apple tv. Per quan disponible per Apple Tv?

I per tvOS ??. Només falta Compatibilitat amb tvOS com la app de TV3

Falta versió per apple tv. Passen els anys i la aplicació encara no és compatible amb l’apple tv, a diferència de la resta d’aplicacions de la casa.

Molt bona App però consum de dades alt. M’encanta l’App i l’utilitzem en moltes plataformes. El problema és amb l’ús de dades al mòbil. Em registra un consum molt alt (2gb en pocs dies) de dades. De fet és l’App que més em consumeix de tot el mòbil. És normal? S’ha solucionat en aquesta darrera versió? Gràcies!

Apple TV. I quan sortira per Apple TV?

Es pot millorar. Estaria be tenir opcions per poder cambiar la qualitat del video

Idiomes. La app m’agrada molt, però trobo a faltar que molts continguts són d’altres països i a la tele normal puc posar la versió original però a la app ni de mbl ni de fire stick puc posar la versió original del contingut. Quan ho feu, posaré les 5 estrelles

Apple TV. L’aplicació en general està força bé, però seria molt interessant tenir l’aplicació per Apple TV (tvOS)

Continguts no disponibles. Hi ha molts continguts "temporalment no disponibles" 😒

Versió per AppleTV?. Estaria molt bé disposar de versió per AppleTV

Genial. Muy buena plataforma

La Casa D’Anubis. Torneu a penjar La Casa d’Anubis ☹️

Perfecte. Cap problema i funciona molt bé, estan tots els programes

Bien, pero le faltan cosas. Ojalá pusieran subtítulos en español, mínimo hace en catalán, que muchas veces ni eso y tele en directo no estaría mal desde la propia App Muchas gracias!

Per tv?. App molt interessant, però quan ho posareu per tv samsung? Gracies.

I per AppleTV?. Hi ha pensament de fer l'app disponible per a Apple TV? D'altra banda, l'app funciona bé i és sencilla de fer servir.

Pot millorar. Bona app, però hi ha poques sèries, seria millor amb més anime i més contingut en anglès👍🏻

App també per a AppleTV. Podríeu fer que la aplicació també es pugui descarregar als appletv (tvOS)?

Fallo en iPad. Desde hace unos días no se pueden de ver los vídeos en iPad 2.

NO FUNCIONA. No he pogut veure ni un sol segon de cap contingut perquè ha resultat ser la única app de l’ipad que no detecta la connexió wifi. Des del primer moment em diu que no tinc connexió a Internet, totes les Alps de streaming em reprodueixen sense problema.O sigui que es la app, la que paguem tots…

ha deixat de funcionar ipad. amb l'ipad han deixat de funcionar els videos... abans anava tot i que l'aparell és un xic vell

Es para. Quan esticmirant alguna cosa s'em para cada dos per tres i normalment tinc que sortir i tornar a entrar

Podrido fer una app per Apple TV. Estaria bé poder tindré la app en l’Apple TV

I l’Apple TV. Per quan l’app per l’Apple TV???

Esta muy bien pero.... La app está muy bien pero cuando me puse a buscar la serie o peli del DECTECTIU CONAN me ponía que no estaba disponible por el momento y yo me había descargado la app solo por eso. Recomiendo que os lo bajéis pero lo mico malo es lo que comente al principio que habrán series que lo estarán disponibles.

Fallo en iPad 2. Sería un detalle que corrigierais el error.

Fantastica. Per fi tornem a tenir un super 3 com Deu mana i una app a la alçada. Fresca i intuïtiva, amb força contingut. 10/10. (PD: Que tornin Doraemon i One Piece, que en falta molt sense doblar).

Muy buena. Siempre quise tener una aplicación así para ver los animes de mi infancia así que gracias. Me entretiene y sobre todo, aprendo más el idioma. Va muy bien. Muchas gracias.

NO RECONEIX EL CARNET. No hi ha manera de que em reconegui el carnet de súper i he d’entrar pel navegador… a mi no em funciona

Sense app per appleTV. He estat buscant l'app per a l'appleTV i res. Surt RTVE, Clan, etc. Però TV3 i Super3 res de res. Quan us posareu al dia??

On son les súper Activitats?. Esta motb be, pero on son les súper actvitats, portes el Carnet si, la reste es una plataforma de tv

Fantàstic. L’app està molt bé, però li falten dues coses, Apple TV i TV en directe a l’App per a iPhone. Gràcies per tot, fins aviat!

💰 Payoneer

¿Sabías que puedes ganar $25 desde nuestro sitio con solo registrarte? ¡Obtenga $25 gratis uniéndose a Payoneer!

🧠 ¿Quieres fortalecer tu inteligencia?

Mind Lab Pro ® es un medicamento científico que mejora el rendimiento laboral y la productividad con nootrópicos para la concentración, el estrés, la multitarea, la resolución creativa de problemas y más. ¡Haz que tu cerebro funcione al 100%! Comprar!

👉 ¿Está buscando una plataforma de publicidad alternativa a Adsense?

Adsterra es la red publicitaria preferida por aquellos que buscan una alternativa a AdSense. Adsterra es la opción ideal para sitios nuevos con poco tráfico diario. Para anunciarse en el sitio de Adsterra, al igual que otras redes publicitarias, se requiere cierto límite de tráfico, antigüedad del dominio, etc. No hay reglas estrictas. ¡Regístrate ahora!

Payoneer 💰

Mind Lab Pro ® odaklanma, stres altında çoklu görev yapma, yaratıcı problem çözme ve daha fazlası için nootropiklerle iş performansını ve üretkenliğini arttıran bilimsel bir ilaçtır. Beyninizi %100 performansa çıkarın! Satın Al!

¡Por favor espera! SX3 app cargando comentarios de Facebook...

SX3 Servicio al Cliente

¿Qué opinas sobre la aplicación SX3? ¿Puede compartir sus quejas, experiencias o pensamientos sobre la aplicación con la empresa y la gente de Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA?

sx3 iphone capturas de pantalla 1
sx3 iphone capturas de pantalla 2
sx3 iphone capturas de pantalla 3
sx3 iphone capturas de pantalla 4
sx3 ipad capturas de pantalla 1
sx3 ipad capturas de pantalla 2
sx3 ipad capturas de pantalla 3
sx3 ipad capturas de pantalla 4

SX3 Apps Capturas de Pantalla & e Imágenes

SX3 aplicación iphone, ipad, apple watch ve apple tv solicitud imágenes.

Idioma Español
Precio Gratis
Limite de edad 4+ años y mayores
Versión Actual 5.0.3
Play Store cat.tv3.iphone.Super3
Compatibilidad IOS 14.0 o después

SX3 (Versión 5.0.3) Descargue e Instale la Aplicación

La aplicación SX3 ios fue desarrollada por Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA [ID del desarrollador: 361715584] y se lanzó en la categoría Entretenimiento el jueves, 20 de octubre de 2011. El tamaño del archivo de la aplicación es 24.06 MB. Esta aplicación ha sido calificada por 142 usuarios y tiene una calificación de 3.9 sobre 5. SX3 es la última versión 5.0.3 lanzada el viernes, 13 de octubre de 2023. Funciona sin problemas en software IOS 14.0 mínimo y superior. Google Play ID: cat.tv3.iphone.Super3. Idiomas admitidos por la aplicación:

CA Descargar e Instalar!
Otras aplicaciones de Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA Developer
Nombre de la Aplicación Valoración Reseñas Precio
Esport3 3.3 81 Gratis
ICat.cat 4.1 16 Gratis
3Cat 3.0 263 Gratis
324 3.5 297 Gratis
Nota del desarrollador de la Apps SX3:

Gràcies per fer servir aquesta app. En aquesta versió corregim alguns errors. Consulta les condicions d'ús d'aquesta aplicació a https://www.ccma.cat/avis-legal/privacitat-i-cookies/ i https://www.ccma.cat/avis-legal/cookies/aplicacions-mobils/

Lista de las mejores aplicaciones gratuitas de entretenimiento
Nombre de la Aplicación Desarrollador
RTVE Audio Corporacion RTVE
Patreon Patreon
Netflix Netflix, Inc.
LoteriasPRO SOCIEDAD ESTATAL LOTERIAS Y APUESTAS DEL ESTADO, S.A. (SELAE)
Entradas.com - Entradas.com

¿Comprueba los resultados de su trabajo de SEO? ¿O simplemente mira el ranking de palabras clave en Google? Si no puede leer los datos correctamente de su trabajo de SEO, ¡está perdiendo mucho!

Lista de las mejores aplicaciones de entretenimiento pagadas
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Prism IPTV Xavier Machado
Emoji Keyboard PRO KISSAPP, S.L.
AVPlayer EPLAYWORKS
Oldify - Old Face App Apptly LLC
Steampunk Tarot The Fool's Dog, LLC

Descubra cómo funcionan las diferentes criptomonedas y gane una pequeña cantidad de cada cripto para probarlo usted mismo. Coinbase es el lugar más fácil para comprar y vender criptomonedas. Regístrese, comience ahora.

Lista de las aplicaciones gratuitas más populares
Nombre de la Aplicación Desarrollador
YouTube Google LLC
Google Fotos Google LLC
Doop - sara lower price mart Doop Tech
Noteit widget - by sendit Iconic hearts, inc.
Supermercados DIA DIA España

Jasper es el creador de inteligencia artificial que te ayuda a ti y a tu equipo a superar las barreras creativas para crear contenido sorprendente y original 10 veces más rápido.

Lista de aplicaciones de pago más populares
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Crypto Profit Calculator -Live Ugur Altinsoy
Dors.AI Dors.ai
Board Games Family PESCAPPS GAMES SL
Evangelical Free Concord The Evangelical Free Church Of Concord
Calendrier Migraines KBB Medic AS

Mind Lab Pro ® es un medicamento científico que mejora el rendimiento laboral y la productividad con nootrópicos para la concentración, el estrés, la multitarea, la resolución creativa de problemas y más. ¡Haz que tu cerebro funcione al 100%!

Adsterra es la red publicitaria preferida por aquellos que buscan una alternativa a AdSense. Adsterra es la opción ideal para sitios nuevos con poco tráfico diario. Para anunciarse en el sitio de Adsterra, al igual que otras redes publicitarias, se requiere cierto límite de tráfico, antigüedad del dominio, etc. No hay reglas estrictas.