Esport3

VERSİON
4.5.6
VALORACIÓN
3.2
RESEÑAS
82
PRECIO
Gratis

Esport3 App Análisis

¿Qué es la aplicación esport3? Esport3 és l'aplicació del portal d'esports de 3Cat. Des d'aquesta aplicació pots consultar tota l’actualitat esportiva del moment i veure les imatges de tot allò que està passant en el món dels esports. Veure i escoltar tots els programes i les transmissions d’Esport3, TV3 i Catalunya Ràdio, i els directes exclusius per l’entorn digital. Consultar els resultats, classificacions i calendari d'un gran nombre de disciplines i competicions esportives. I participar i guanyar premis en els concursos dels diversos programes.

👋 ¿Te encanta la aplicación Esport3? ¡Por favor comparte tus amigos!

comparte facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
Nombre de la Aplicación Esport3
Categoría Deportes
Fecha de Lanzamiento
Fecha de Actualización lunes, 26 de febrero de 2024
Tamaño 84.34 MB

Esport3 Comentarios & Crítica

💸 ¿Quieres enviar dinero al extranjero gratis?

Transferimos más de 4.000 millones de euros cada mes. Habilitamos cuentas de particulares y empresas para ahorrar 4 millones de euros en comisiones por transferencias bancarias. ¿Quiere enviar dinero gratis al extranjero o transferir dinero al extranjero gratis? ¡Transferencia internacional de dinero gratis!

Perfecte!. Feia falta una app aixi provinent del nostre país! Qualitat excel•lent, àgil,... De moment no es pot demanar res més!

Denigrante. No va . Estoy centro d Barcelona y me dice que solo emite para Cataluña

Videos. Es una bona app pero massa vegades passa que els videos no es poden veure.

Emissio directe. No es pot veure el partit en directe del barça-panathinaikos es queda la intro d'esport3 en bucle tota l'estona tant amb el mobil com amb la tablet, espero que ho solucioneu aviat

31.03.2024. A dia d’avui, no es pot obrir l’app

NO FUNCIONAAAA. Ja fa molts dies que es penja ni tan sols pots fer click al direte i si aconsegueix arrancar s atura als pocs segons!!! Tanta publi de l aplicacio i es una nyapa!!!

Perfecte! Bé Tv3. Molt bonaa!👌🏻✌🏼️

Malísima. Horrible. En los directos, la mitad de las veces me dice que no es para fuera de Catalunya, y estoy en Barcelona. Y el resto de veces se corta en menos de un minuto. Imposible ver nada.

Imposible. Les continues aturades d’imatge, algunes de mes de 5 minuts, fan imposible la visualització de qualsevol contingut, faig servir IOS. Només us funcionen els anuncis, aquests no es congelen. Vergonya d’aplicació. Porto 3 hores per veure un contingut de 1h.30m i només he pogut veure la primera hora. Aturades constants i llargues, no ho penseu sol.lucionar?

Massa publicitat. Publicitat cada 2 minuts de rellotge... pessim!!! Si no fos per això seria 5 estrelles.

No abre. La app no se abre. Se queda cargando y no pasa de ahí. Llegan las notificaciones pero no se pueden ver en la app. Necesita actualización

No funciona. Des de fa setmanes que no puc entrar a l’app: no va més enllà de la pantalla d’splash amb la rodeta carregant. Abans em funcionava perfectament, suposo que deu haver estat alguna actualització que l’ha espatllat per la meva versió d’iPhone (iPhone 6 iOs 12.5.5). He provat de reinstal•lar i tancar i tornar a obrir el mòbil, però res. Des de la última actualització ja torna a funcionar. Gràcies.

S’actualitza o l’esborro. Es una barbaritat que ningú es doni compte que la app amb l’IOS 15.2 no ses compatible Vergonya

Fa mesos que no es pot obrir l’aplicació!!!!. No funciona, no es pot obrir desde fa molt de temps.

No carrega. De les pitjors aplicacions tv. No carrega, publicitat a dojo i molt sovint s’atura durant les emissions “contingut no disponible en aquests moments”. Pregunta, quan serà el moment??

No se ve. Desde Barcelona i diu que no es pot veure fora de Catalunya. No es veu res 😞

No funciona correctament. Constantment es va tallant, fins que deixa de veures la imatge. Porto dies així! És una llàstima!

Se para el audio con los Airpods. Cada vez que abro la app y leo noticias se me pausa el audio de los Airpods. Arregladlo, por favor. Resulta muy molesto que se pare el audio con cada artículo.

No carrega.. Desde fa uns dos dies, l’app no carrega. Es queda amb el missatge de carregant i d’aquí no passem…., potser alguna vegada arriba a carregar, però el 95% de les vegades no. L’app val la pena…, aviam si podeu arreglar això amb alguna nova versió.

Chromecast. Funciona con chromecast?

Contingut bé. Funcionament millorable.. Des de fa un parell d’actualitzacions, quan obres les notificacions t’obre la notícia al navegador web en lloc de a la app, que queda en segon plà i és molt incòmode i poc útil. Estaria bé que ho poguéssiu solucionar a futures actualitzacions.

Es penja!. L' he instal.lat per veure el dakar de les 20. 45 i es penja, has de sortir per tornar a que es conecti, tornar a veure publicitat, per tornar-se a penjar, una mala opció per mi per veure el dakar.

Perdida de clientes. Aplicacion independiente solo para vosotros.

IOS15. Actualitzeu l’app per IOS15 perquè no funciona …..gràcies

De conya!. Molt bona aplicació!

No funciona. No funciona con la ultima actualización iso

Fora de Catalunya. Impossible veure transmissions en directe des de casa. El Vallès Oriental no és Catalunya per aquesta app.

Fora de catalunya?. Bé molt malament, visc a catalunya i em diu que no, no puc veure cap directe ni aqui ni a la web, no m'agrada gens

Resultats. Amb el IOS 15 no puc obrir la aplicació .

Cal nova versio. Amb ios15 no funca

molt malament. es penja tota la estona molt malament televisio de catalunya

Errors amb iOS 15. Les apps de TV3 i Esport3 no funcionen bé amb el nou sistema operatiu. He detectat que quan envies per Chrome cast un vídeo a la TV les emissions en directe no funcionen; el vídeos gravats si. A la app 3/24 no passa, funciona bé.

Estic a Catalunya!! (Barcelona). No em deixa veure el canal amb directe, ja que em diu que aquest servei no està disponible fora de Catalunya. Jo visc a Barcelona i si no a canviat la cosa, crec que es la capital catalana. Una vergonya!

No funciona. Fa unes setmanes que no la puc obrir a iPhone X. Es queda la pantalla aturada en un bucle. He actualitzat a iOS 15.0 i tampoc funciona, lamentable

Actualitzacio. Desde q tinc iOS 15 no puc entrar a la app

Tard i es para. Me l’he baixada per veure en HD la final de la Champions del Futbol Sala i va més tard que la tele. I se m’atura constantment.

Indignante. Horrible que estamos en llo(12 kms de cataluña) y nos dice que solo se puede ver en estado español!!!! Vergonzoso

No Chromecast. No Chromecast no party

Últimamente va mal. Últimamente es casi imposible ver un video algo largo o ver programa en directo sin que la aplicación se corte constantemente

Nunca se ve. Entre el "Emissió no disponible per internet" y el "Emissió no disponible per fora de Catalunya" cuando vivo en Barcelona, esta aplicación no sirve para nada

Porqueria. Aquesta aplicació és una porqueria, no es pot veure cap video ni cap programa en directe, es talla a cada dos segons i així és impossible, una mica més de serietat, si us plau....

Lamentable. Em sembla lamentable que cada vegada vulgui veure en directe un programa a través de l’aplicació sempre em fiqui “emisió no disponible per internet”. Si us plau a veure si ho podeu arreglar d’una vegada.

Falla. No carrega les pàgines

Una castanya. Una castanya d’App. No acaba de carregar continguts

No funciona. L’app es queda amb carrega i pensant tota l’estona i funciona quant vol!!!!! Ting iPhone 11 i amb el iPhone 6 pasa igual

Funcionament. L’aplicació no funciona amb la versió 15.0 de iOS per a l’iphone. Cal actualitzar sempre el futbol femení.

Fatal. Abans funcionava a la perfeccio. Ara no carga ni es veu re

Una mi a de si us plau. Entenc q deu ser pet un tema legal. Pero si us plau, feu el posible per transmetre l'Eurolliga per l'aplicació, que poques coses millors podeu oferir. Fins que no es puguin veure aquests partits, no hi sabré per a què m'és útil aquesta app.

Se cuelga. No entiendo como una app puede estar con el mismo problemas durante años. Algún sensor del iphone al girar hace q se cuelgue la app. Una vergüenza no solucionarlo después de tantos años con el mismo problem

Fuera de Catalunya. Estoy con mi iPad intentando ver esport3 en directo y me dice que no puedo verlo desde fuera de Catalunya. La cuestión es que estoy en Barcelona ciudad, así que por ahora 1 estrella y dale las gracias.

💰 Payoneer

¿Sabías que puedes ganar $25 desde nuestro sitio con solo registrarte? ¡Obtenga $25 gratis uniéndose a Payoneer!

🧠 ¿Quieres fortalecer tu inteligencia?

Mind Lab Pro ® es un medicamento científico que mejora el rendimiento laboral y la productividad con nootrópicos para la concentración, el estrés, la multitarea, la resolución creativa de problemas y más. ¡Haz que tu cerebro funcione al 100%! Comprar!

👉 ¿Está buscando una plataforma de publicidad alternativa a Adsense?

Adsterra es la red publicitaria preferida por aquellos que buscan una alternativa a AdSense. Adsterra es la opción ideal para sitios nuevos con poco tráfico diario. Para anunciarse en el sitio de Adsterra, al igual que otras redes publicitarias, se requiere cierto límite de tráfico, antigüedad del dominio, etc. No hay reglas estrictas. ¡Regístrate ahora!

Payoneer 💰

Mind Lab Pro ® odaklanma, stres altında çoklu görev yapma, yaratıcı problem çözme ve daha fazlası için nootropiklerle iş performansını ve üretkenliğini arttıran bilimsel bir ilaçtır. Beyninizi %100 performansa çıkarın! Satın Al!

¡Por favor espera! Esport3 app cargando comentarios de Facebook...

Esport3 Servicio al Cliente

¿Qué opinas sobre la aplicación Esport3? ¿Puede compartir sus quejas, experiencias o pensamientos sobre la aplicación con la empresa y la gente de Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA?

esport3 iphone capturas de pantalla 1
esport3 iphone capturas de pantalla 2
esport3 iphone capturas de pantalla 3
esport3 iphone capturas de pantalla 4
esport3 ipad capturas de pantalla 1
esport3 ipad capturas de pantalla 2

Esport3 Apps Capturas de Pantalla & e Imágenes

Esport3 aplicación iphone, ipad, apple watch ve apple tv solicitud imágenes.

Idioma Español
Precio Gratis
Limite de edad 4+ años y mayores
Versión Actual 4.5.6
Play Store cat.esport3
Compatibilidad IOS 12.0 o después

Esport3 (Versión 4.5.6) Descargue e Instale la Aplicación

La aplicación Esport3 ios fue desarrollada por Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA [ID del desarrollador: 361715584] y se lanzó en la categoría Deportes el jueves, 16 de agosto de 2012. El tamaño del archivo de la aplicación es 84.34 MB. Esta aplicación ha sido calificada por 82 usuarios y tiene una calificación de 3.2 sobre 5. Esport3 es la última versión 4.5.6 lanzada el lunes, 26 de febrero de 2024. Funciona sin problemas en software IOS 12.0 mínimo y superior. Google Play ID: cat.esport3. Idiomas admitidos por la aplicación:

EN Descargar e Instalar!
Otras aplicaciones de Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA Developer
Nombre de la Aplicación Valoración Reseñas Precio
324 3.5 297 Gratis
SX3 3.9 141 Gratis
ICat.cat 4.1 16 Gratis
3Cat 3.0 263 Gratis
Nota del desarrollador de la Apps Esport3:

Gràcies per fer servir aquesta app. En aquesta versió actualitzem les llibreries de gestió de consentiments, control d'errors i notificacions.

Lista de las mejores aplicaciones gratuitas de deportes
Nombre de la Aplicación Desarrollador
UEFA.tv UEFA
App Oficial de LALIGA Liga Nacional de Fútbol Profesional
FFCV TOOOLS, S.L.
FUTBIN - FC 24 Draft, Builder Better Collective
Playtomic - Jugar a padel Playtomic S.L.

¿Comprueba los resultados de su trabajo de SEO? ¿O simplemente mira el ranking de palabras clave en Google? Si no puede leer los datos correctamente de su trabajo de SEO, ¡está perdiendo mucho!

Lista de las mejores aplicaciones de deportes pagadas
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Course Navette Ganesha Lorena Rastrojo Matencio
Athletics Score Calculator Carmen Burmeister
The Golf Tracer Swing by Swing Golf, Inc.
RaceChrono Pro RaceChrono Oy
Applied Ballistics Applied Ballistics

Descubra cómo funcionan las diferentes criptomonedas y gane una pequeña cantidad de cada cripto para probarlo usted mismo. Coinbase es el lugar más fácil para comprar y vender criptomonedas. Regístrese, comience ahora.

Lista de las aplicaciones gratuitas más populares
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Amazon Amazon
Duolingo Duolingo
Google Chrome Google LLC
Microsoft Outlook Microsoft Corporation
Supermercados DIA DIA España

Jasper es el creador de inteligencia artificial que te ayuda a ti y a tu equipo a superar las barreras creativas para crear contenido sorprendente y original 10 veces más rápido.

Lista de aplicaciones de pago más populares
Nombre de la Aplicación Desarrollador
EatWithEva Victoria Gyamrati
AFT Aroma ShenZhen Lenze Technology Co,.Ltd.
First Baptist Church Tyler First Baptist Church Tyler
Finance Goal AKHTER SALMA
Amplify Talent Community Amplify Talent LLC

Mind Lab Pro ® es un medicamento científico que mejora el rendimiento laboral y la productividad con nootrópicos para la concentración, el estrés, la multitarea, la resolución creativa de problemas y más. ¡Haz que tu cerebro funcione al 100%!

Adsterra es la red publicitaria preferida por aquellos que buscan una alternativa a AdSense. Adsterra es la opción ideal para sitios nuevos con poco tráfico diario. Para anunciarse en el sitio de Adsterra, al igual que otras redes publicitarias, se requiere cierto límite de tráfico, antigüedad del dominio, etc. No hay reglas estrictas.