3Cat

VERSİON
6.0.9
VALORACIÓN
3.0
RESEÑAS
280
PRECIO
Gratis

3Cat App Análisis

¿Qué es la aplicación 3cat? Entreteniment, estrenes, programes exclusius, les millors sèries i documentals en català, podcasts, actualitat, esports, cultura i divulgació, tots els directes de televisió (TV3, 324, Esport3, 33 i SX3), i ràdio (Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat i Catalunya Música), canals exclusius digitals i molt més.

Fes-te el teu compte gratuït per gaudir de tots els avantatges: fes-te la teva llista de favorits, rep recomanacions i continua les sèries i programes on els havies deixat.

👋 ¿Te encanta la aplicación 3Cat? ¡Por favor comparte tus amigos!

comparte facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
Nombre de la Aplicación 3Cat
Categoría Entretenimiento
Fecha de Lanzamiento
Fecha de Actualización lunes, 5 de febrero de 2024
Tamaño 43.55 MB

3Cat Comentarios & Crítica

💸 ¿Quieres enviar dinero al extranjero gratis?

Transferimos más de 4.000 millones de euros cada mes. Habilitamos cuentas de particulares y empresas para ahorrar 4 millones de euros en comisiones por transferencias bancarias. ¿Quiere enviar dinero gratis al extranjero o transferir dinero al extranjero gratis? ¡Transferencia internacional de dinero gratis!

Visualitzador de vídeos retallat. Per fi una aplicació amb cara i ulls! 3Cat val la pena de debò. Només una observació: a l’hora de veure qualsevol vídeo la pantalla no s’acaba de veure a pantalla completa del tot amb els iPhones més nous.

App a Microsoft Store. Bona app, la podrieu posar a la store de Microsoft ? Així els que tenim Windows o Xbox la podem descarregar també !

BONA AQUESTA. Donç el canvi ha sigut important, el contingut esta be i l’ordre a l’hora de mouret per l’app no te res a veure amb la genuina que fallava molt. Felicitats👌🏽

Manca actualitzar. Fa dies que l’app per smart TV falla i no es pot obrir, hauríeu d actualitzar-la. Gràcies

No me deja entrar sin cuenta :(. La nueva app te obliga a crear una cuenta, o sea ya no puedo ver nada porque no quiero crearme una cuenta. La nova app que impedeix accés al contingut en català

No funciona. Farta d’escoltar diversos cops l’anunci Dalt del cotxe hi ha una nina, molt agradable…, i que després es connecti amb el programa anterior No amb el directe!!!

Es para sempre. Tots els programes a la que portes una estona es va parant, es molt molest. A veure si ho podeu arreglar.

No funcionen el subtítols. Quan envies contingut amb el chromecast no es poden activar els subtítols 😕

Genial. M’encanta aquesta aplicació, una plataforma genial i molt completa. no només n’hi ha un petit problema quan poses la pantalla completa, que no es veu amb totalitat els telèfons més moderns.

Per començar està be. Ara, a millorar. Elements a millorar: - Poder esborrar el contingut de “l’estic veient “. A vegades es comença quelcom que després no interessa i et queda en aquest apartat acumulat. Caldria que estigues net per poder identificar de forma ràpida on estàs i el que tens a mitges. - Permetre saltar d’un capitol a un altre automaticament quan estas mirant un serie i no pas que torni a començar el mateix. Si es vol que sigui utilitzada per gent jove caldrà donar-li més dinamisme.

De mal en pitjor. Des que han actualitzar costa molt de carregar el programas, ara mateix porto cinc minuts per poder veure joc de cartes i encara està carregant, imposible. Una m…

Número de telèfon. Bon dia, Volia registrar-me per l’app, he introduït totes les dades correctament i, tot i haver introduït el número de telèfon amb el format que es demana, no em deixa entrar. Es pot solucionar? Gràcies!

Acabo de donar-me de baixa i eliminar l’app. Haver-me de registrar per poder veure TV3 online em va semblar innecessari pero ho vaig fer. Quan vaig tebre el primer correu de spam amb informacio que ni vull ni he demanat dient-me que miri una determinada proframació vaig decidir que prou. L’app en si era absurda i de dificil navegació, pero mira. Això dels mails no. Adeut 3cat

De repente ha dejado de funcionar. En Apple TV de golpe ha dejado de funcionar, al abrirla automáticamente se cierra. Espero la arreglen pronto porque es una de las imprescindibles

Descontenta. Pongo solo una estrella porque me parece horrible que tanto la app como en la web si no estas en Catalunya no puedas ver las cosas. Actualmente vivo en el extranjero y no puedo disfrutar de ver detective Conan o one piece en Catalan por culpa de esto… cambiaré la puntuación si se soluciona esto

Fatal. A sobre d’haver d’aguantar publicitat cada 10 minuts, moltíssimes vegades un cop acabats els anuncis el vídeo no segueix reproduint-se allà on s’havia quedat, sinó que es queda penjat i ja no el pots veure més, encara que tanquis l’aplicació i la tornis a obrir.

No reprodueix el contingut. Cada vegada que intento mirar un episodi d’alguna sèrie se’m tanca l’aplicació i no puc visualitzar res.

Inaccessible. Porto mesos i tentant gaudir del contingut de l’aplicació, en molts casos, contingut exclusiu a l’app. No he aconseguit connectar-me en cap ocasió, apareix un missatge de contrasenya incorrecte i quan la intento modificar em segueix indicant que es incorrecte. No puc crear un nou usuari doncs el meu correu ja està utilitzat. Tot això sense comentar el fet que no aconsegueixo instalar l’app a la tv i gent gran com la meva avia no poden veure tot el contingut public de tv3.

Usuari erroni. 3 vegades recuperant contrasenya i continua NO reconeixent usuari i contrasenya. Greu problema d’identificació.

No va be. Es queda penjada amb els anuncis… Molt sobint es para la imatge i has d’esperar.. Els programes no diuen la data d’emissió nomes el número d’’episodi Ho dic per si es pot corretgir Pero gràcies per aquest sevei

No puc veure l'app. Un problema tècnic impedeix el correcte funcionament de l'aplicació. Sisplau, torna-ho a intentar d'aquí una estona. Disculpa les molèsties.

Apple TV no té subtitols. No la puc mirar per Apple TV perquè és en la única plataforma que no em deixa activar subtitols. A casa tenim problemes d'oïda i l'opció de subtitols ens ajuda molt

No visualitza a SmartTV. Fa uns dies que l’App per TV ha deixat de funcionar. No arrenca. Es queda clavada en el logo. He desinstal.lat i tornar a instal.lar i continua igual. Podeu fer quelcom?. Gràcies!

Falses temporades. Fiquen que hi han diverses temporades però només del que volen. Entres a veure per exemple Naruto i fica dues però la primera, l’únic que hi ha és el títol! Lamentable.

Contingut offline. Seria meravellós poder descarregar contingut per poder veure’l sense estar connectat. Per exemple de viatge en avió, on no tens dades.

No funciona. Al obrir la app em dona un error. No puc fer res.

No funciona bé. No funcionen els directes, al veure algun episodi es talla, l'aplicació va lenta. Una decepció d'aplicació, així la plataforma tindrà zero èxit.

I les versions originals?. La idea és molt bona però us dono una estrella perquè no és possible escoltar els continguts en versió original.

Impossible accedir canviant la contrasenya. És impossible accedir quan ja tens un usuari de l’anterior app i has de canviar la contrasenya,

problema contrasenya. no hi ha manera d’entrar a l’aplicació, em diu ja estic registrada, llavors em fa canviar la contrasenya i posant la que acabo de canviar em diu incorrecte no he tingut manera d’entrar-hi

Falta la pantalla completa!. Està molt bé l’app, però no puc posar la pantalla completa.

Pitjor. L’antiga aplicació funcionava millor. Amb una TV utilitzo el Chromecast i no pots aplicar-ho al contingut que esculls, has de fer-ho mooolt abans, en cas contrari, no funciona. L’app, malgrat ja estar-hi registrats, no és gens intuïtiva, només t’ofereix el contingut que a ‘ells’ els interessa que tu vegis. No actualitzen continguts, si segueixes una sèrie de migdia, a la nit encara no ho han penjat… (Paradís de les senyores. 19/12/23) Ja no és la nostra. BASTANT LAMENTABLE…

Malament. Si no crees un usuari no et deixa avançar. El tema del usuari hauria de ser opcional en una App pagada amb diners publics.

Impossible entrar. La app obliga a crear un usuari nou i no permet entrar com usuari ja registrat. Òbviament, quan et tornes a registrar diu que ja està Creat aquell usuari. Ni endavant ni endarrera. Si al menys deixes mantenir la versió antiga… En resum, una merda de app per a iPad.

Cal registrarse per accedir a l’app. T’has de registrar per poder mirar el contigut. L’he borrat del tlf

En 2n pla. Perque el reproducto de tv3 en directe no permet posar en 2n pla i fer swrvir altres apps mentres mires tv3 en petit?

Es penja a Apple TV. 3cat a l’AppleTV es penja. Suposo que des de l’última actualització perquè fins ara havia funcionat.

El login es horrorós. Malauradament no puc donar bona nota. He tingut incidències amb el log in de l’app. Molt de retard amb el mail de canvi de contrassenya )parlo de dies, no de minuts). Aixó fa que ara mateix no tingui accés al contingut fins poder rebre un mail que suposadament rebré.

🤝🏼. Molt bona feina 3Cat! L’experiència d’usuari ha millorat molt respecte l’anterior 3alaCarta. Estaria bé poder-se descarregar contingut per veure offline, poder ampliar la pantalla completa als iPhone nous, i aumentar la velocitat de reproducció amb un número determinat de tocs a la pantalla. Mersi per la feina!

Per que obligar a registrar-se?. A la app de la TV no cal. Abans tampoc a la app. per que ara obligueu a l’usuari a fer-ho ?

Bon contingut, mala app. El contingut està molt bé pero l’app de la tv, a partir de mitja tarda comença a fallar i no es pot veure res seguit, com si estigués sobrecarregat. Els capítols es pengen contínuament. Al vespre directament no s’obre el capítol. Al migdia funciona bé. El servidor no deu aguantar tants usuaris…

Encara pitjor. Feb 2024: Amb la nova APP t’has de registrar obligatòriment, però a més no funciona igual la de tablet que la de SmartTV. A part no hi ha manera de buscar el TN o no el pujen just acabar. Sincerament, execpte per poder capturar les dades dels usuaris registrats, no sé perquè volem aquesta APP.

Requereix registre obligatori. No he passat de la 1a pantalla. Requereix registre obligatori i a més la quantitat de trackers als que pots donar accés si acceptes tots els termes és descarada. Ho miraré a la web.

No apta per totes les plataformes. En un FireTV Stick dona molts problemes amb els directes, a vegades no carreguen, d'altres si però no en directe

Molt malament. Impossible entrar amb l’usuari antic i tampoc es pot crean un usuari nou, fatal.

Genial!. És una passada tot el contingut que hi ha. Molt més fàcil i intuitiu que no pas amb l’antiga app. L’única pega que li trobo és que cada cop que surten anuncis, el reproductor torna al començament del que estàs veient i has d’avançar altre cop fins al punt on t’havies quedat. Ara no recordo bé si passa amb tots els dispositius, pero com a mínim amb l’iPad, sí. Per la resta, una passada!

Igual que l’anterior. A la tv es continua penjant alguna vegada i quan poses un programa no tens opció de tirar endavant o endarrera. Només s’ha fet un rentat de cara.

Vull veure el Zona Zaping però comença per episodis de fa 4 anys. Ha tornat al desastre... des que van canviar l'aplicació, han tornat a desordenar les biblioteques i cal travessar anys de capítols antics per arribar als nous... Sempre són al revés! és que ningú que té un iPad a TV3? Mare meva… quant ha perdut aquesta cadena… fa mesos que no veig l'APM…

No acaba d'anar bé l'actualització dels episodis. No s'actualitzen massa bé els episodis en l'app. Concretament els de la sèrie "Com si fos ahir". Si vull veure el del dia, no el veig quan entro a l'app. He d'anar a l'anterior, anar al final de l'episodi i clicar l'enllaç per anar-hi o esperar que vagi sol quan acaba l'episodi anterior. Llavors, si surto de l'app i torno a entrar, ja s'actualitza.

Josep-Ramon Soldevila. Em demana cada vegada una contrasenya nova. Ja porto dues setmanes així. Em podeu ajudar si us plau? Ara ja no em demana pas la contrasenya nova. Moltes gràcies.

💰 Payoneer

¿Sabías que puedes ganar $25 desde nuestro sitio con solo registrarte? ¡Obtenga $25 gratis uniéndose a Payoneer!

buena. Muy buen, la recomiendo (esta en catalan)

Mala muy lenta y no reacciona. No recomendable , lenta muy lenta en reaccionan al activar los itrms

🧠 ¿Quieres fortalecer tu inteligencia?

Mind Lab Pro ® es un medicamento científico que mejora el rendimiento laboral y la productividad con nootrópicos para la concentración, el estrés, la multitarea, la resolución creativa de problemas y más. ¡Haz que tu cerebro funcione al 100%! Comprar!

No funciona 🥺. Hace días que no carga los capítulos de las Series

👉 ¿Está buscando una plataforma de publicidad alternativa a Adsense?

Adsterra es la red publicitaria preferida por aquellos que buscan una alternativa a AdSense. Adsterra es la opción ideal para sitios nuevos con poco tráfico diario. Para anunciarse en el sitio de Adsterra, al igual que otras redes publicitarias, se requiere cierto límite de tráfico, antigüedad del dominio, etc. No hay reglas estrictas. ¡Regístrate ahora!

No lo bajen. Cuando lo descarge solo aparecían sonidos raros

TV3. Excelente app // és molt recomanable 👍,funciona ràpid,meu programa favorit APM?

No se puede ver. A partir de la actualización del 21 de enero no puedo acceder a la app en mi teléfono móvil De nuevo no se ve en el iPhone Actualización de abril

Tremenda. Es indispensable

lamejor. 123456

Payoneer 💰

Mind Lab Pro ® odaklanma, stres altında çoklu görev yapma, yaratıcı problem çözme ve daha fazlası için nootropiklerle iş performansını ve üretkenliğini arttıran bilimsel bir ilaçtır. Beyninizi %100 performansa çıkarın! Satın Al!

¡Por favor espera! 3Cat app cargando comentarios de Facebook...

3Cat Servicio al Cliente

¿Qué opinas sobre la aplicación 3Cat? ¿Puede compartir sus quejas, experiencias o pensamientos sobre la aplicación con la empresa y la gente de Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA?

3cat iphone capturas de pantalla 1
3cat iphone capturas de pantalla 2
3cat iphone capturas de pantalla 3
3cat iphone capturas de pantalla 4
3cat ipad capturas de pantalla 1
3cat ipad capturas de pantalla 2
3cat ipad capturas de pantalla 3
3cat ipad capturas de pantalla 4

3Cat Apps Capturas de Pantalla & e Imágenes

3Cat aplicación iphone, ipad, apple watch ve apple tv solicitud imágenes.

Idioma Español
Precio Gratis
Limite de edad 4+ años y mayores
Versión Actual 6.0.9
Play Store cat.tv3.tv3
Compatibilidad IOS 15.0 o después

3Cat (Versión 6.0.9) Descargue e Instale la Aplicación

La aplicación 3Cat ios fue desarrollada por Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA [ID del desarrollador: 361715584] y se lanzó en la categoría Entretenimiento el jueves, 22 de abril de 2010. El tamaño del archivo de la aplicación es 43.55 MB. Esta aplicación ha sido calificada por 280 usuarios y tiene una calificación de 3.0 sobre 5. 3Cat es la última versión 6.0.9 lanzada el lunes, 5 de febrero de 2024. Funciona sin problemas en software IOS 15.0 mínimo y superior. Google Play ID: cat.tv3.tv3. Idiomas admitidos por la aplicación:

CA Descargar e Instalar!
Otras aplicaciones de Corporacio Catalana De Mitjans Audiovisuals, SA Developer
Nombre de la Aplicación Valoración Reseñas Precio
Esport3 3.3 81 Gratis
SX3 3.9 141 Gratis
324 3.5 297 Gratis
ICat.cat 4.1 16 Gratis
Nota del desarrollador de la Apps 3Cat:

Gràcies per fer servir aquesta app. En aquesta versió hem corregit petits errors.

Lista de las mejores aplicaciones gratuitas de entretenimiento
Nombre de la Aplicación Desarrollador
TicketSwap - Buy, Sell Tickets TicketSwap B.V.
Dixmax - Cinema Hub Hamza Moustaid
RTVE Play Corporacion RTVE
Orange TV Orange Spain
Mnet Plus CJ ENM Co., Ltd.

¿Comprueba los resultados de su trabajo de SEO? ¿O simplemente mira el ranking de palabras clave en Google? Si no puede leer los datos correctamente de su trabajo de SEO, ¡está perdiendo mucho!

Lista de las mejores aplicaciones de entretenimiento pagadas
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Prism IPTV Xavier Machado
Blower Qneo
Toca Hair Salon Me Toca Boca AB
Oldify - Old Face App Apptly LLC
VLC Streamer Pro Hobbyist Software Limited

Descubra cómo funcionan las diferentes criptomonedas y gane una pequeña cantidad de cada cripto para probarlo usted mismo. Coinbase es el lugar más fácil para comprar y vender criptomonedas. Regístrese, comience ahora.

Lista de las aplicaciones gratuitas más populares
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Microsoft Teams Microsoft Corporation
Pinterest Pinterest
Uber - Viajes asequibles Uber Technologies, Inc.
Lidl Plus Lidl Digital International GmbH & Co. KG
Gmail - El correo de Google Google LLC

Jasper es el creador de inteligencia artificial que te ayuda a ti y a tu equipo a superar las barreras creativas para crear contenido sorprendente y original 10 veces más rápido.

Lista de aplicaciones de pago más populares
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Casamento Celebration Tracker Kha Chi Dai
Budgets Buddy AKHTER SALMA
Collect and Boom Muhammed Selim TOKER
Crypto Profit Calculator -Live Ugur Altinsoy
Cat Classifier Daiki Kaneda

Mind Lab Pro ® es un medicamento científico que mejora el rendimiento laboral y la productividad con nootrópicos para la concentración, el estrés, la multitarea, la resolución creativa de problemas y más. ¡Haz que tu cerebro funcione al 100%!

Adsterra es la red publicitaria preferida por aquellos que buscan una alternativa a AdSense. Adsterra es la opción ideal para sitios nuevos con poco tráfico diario. Para anunciarse en el sitio de Adsterra, al igual que otras redes publicitarias, se requiere cierto límite de tráfico, antigüedad del dominio, etc. No hay reglas estrictas.