RAC1 Oficial

VERSİON
5.2.0
VALORACIÓN
4.5
RESEÑAS
29,652
PRECIO
Gratis

RAC1 Oficial App Análisis

¿Qué es la aplicación rac1 oficial? Descarrega't l'aplicació oficial de RAC1, des del dispositiu, i gaudeix en tot moment de la millor informació i de les noves funcionalitats que t'oferim:

– Escolta RAC1 en directe

– Segueix en directe els partits de Segona Divisió i altres esdeveniments esportius per RAC+1, el segon canal exclusivament digital de RAC1

– Escolta i descarrega't els podcasts íntegres de cada programa i de les seccions que més t'agradin

– Escolta i descarrega't els podcasts de contingut exclusiu de RAC+1

- Comparteix tot l’àudio de RAC1 i RAC+1 a les xarxes socials i envia l’àudio al teu televisor intel·ligent o altaveus intel·ligents

– Rep notificacions amb alertes d'interès i contingut destacat de RAC1

– Tingues la graella sempre actualitzada amb la programació de RAC1

– Coneix al detall tots els programes de la nostra emissora de ràdio

– Accedeix a la teva àrea personal per gestionar les descàrregues i els podcasts desats o que hagis deixat a mitges

– Disposa de la funció alarma-despertador i temporitzador. Ara pots despertar-te amb els programes de RAC1. I si ets dels que se'n van a dormir escoltant la ràdio, pots programar el temporitzador perquè s'apagui automàticament passat el temps que decideixis.

Connecta amb la nostra aplicació i sigues part del "Tots som 1"

👋 ¿Te encanta la aplicación RAC1 Oficial? ¡Por favor comparte tus amigos!

comparte facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
Nombre de la Aplicación RAC1 Oficial
Categoría Noticias
Fecha de Lanzamiento
Fecha de Actualización viernes, 22 de diciembre de 2023
Tamaño 37.46 MB

RAC1 Oficial Comentarios & Crítica

💸 ¿Quieres enviar dinero al extranjero gratis?

Transferimos más de 4.000 millones de euros cada mes. Habilitamos cuentas de particulares y empresas para ahorrar 4 millones de euros en comisiones por transferencias bancarias. ¿Quiere enviar dinero gratis al extranjero o transferir dinero al extranjero gratis? ¡Transferencia internacional de dinero gratis!

‼️📵PUBLICITAT I TALLS 🆘‼️. L’anunci de nespresso sembla un podcast Cada vegada que hi ha una interrupció a la app s’ha de tornar a escoltar un ANUNCI. Si fas pause, actives Siri o simplement hi ha un mal funcionament de la app, doncs una falca que t’has d’empassar.

Problemes de calitat recents. Des de fa uns dies la reproducció de l’aplicació es para quan minimitzo la App o s’apaga la pantalla per estalvi d’energia. En fi, només reprodueix si l’aplicació està en primer pla y activa en la pantalla. Per escoltar-vos ara tinc que utilitzar la App Radio FM, es l’única opció. Per cert, no he trobat un altre canal per comunicar aquest problema, m’hagués agradat. Gràcies

Temporitzador. En aquesta versió el temporitzador per apagar la ràdio no funciona

Peta només entrar. No les pot ni provar doncs al obrir~la diu que hi ha hagut un problema i es tanca

Watch. Hola. Trobo genial RAC1 i la seca aplicació de ràdio però trobo molt a faltar poder tenir la app pel dispositiu Watch. Així podria escoltar RAC1 sense la necessitat de portar l’iPhone a sobre que si fas esport es molt incòmode. Gràcies

RAC1. Excel·lent

Fatal. Funciona fatal l app, talls constants.

Publicitat contínua.... És normal que, des de l’última actualització, s’interrompi contínuament l’emissió amb publicitat? Fa anys que tinc la app i anava perfecte fins ara.

Falla mode sleeper. Amb l’última actualització no s’obre el desplegable dins de l’opció sleep

Cuando lo pones en segundo plano se corta la emision. Cuando lo pones en segundo plano se corta la emision.

No funciona l’Sleeper. Des de la nova versió no funciona l’opció que s’apagagui al cap de X minuts

No funciona. Tinc l'Iphone 12 i no hi ha forma de fer funcionar l'aplicació. Ho he intetat amb el Wifi de casa, de la universitat, amb les dades... Espero que s'arregli aviat.

Error de conexio. L'aplicacio ha deixat de funcionar al meu iphone6. Quina llastima.

Sleep.. No entenc com s’ha de fer per tanca la ràdio a una hora determinada. M’ho podeu explicar..???

Temporització. L’opció d’activar el temporitzador no funciona

RadioApp d’anuncis. Horrible. Constantment es talla la retransmissió per posar-hi anuncis, tallant les locucions i programes. Horrorós. I tot sense contar els anuncis propis de la ràdio.

Quina meravella. Vos recomane tant l'app (molt estable, intuïtiva i senzilla) com la mateixa ràdio. Abans escoltava Apunt, però és que no n’hi ha comparació. Heu fet un treball excel·lent, nois!!!

Mala actualizacion. Con esta ultima actualizacion, se para constantemente

Opinió personal d’un oyent. Bon dia, Els escolto cada dia de les 6 del matí fins el migdia. Us encoratjo a que continueu informant amb tanta objectivitat, claretat i rigor. Agrair també la professionalitat del Jordi Basté així com la de tot l’equip que l’acompanya dia a dia. Gràcies a tots!

No funciona. No funciona

Retransmissió en directe defectuosa. Amb l’app actualitzada i l’iOS de la darrera versió, la retransmissió en directe es talla si es tanca el programa o l’iPad es posa en mode d'hivernar

Error amb us Airpods Pro 2. No se si passa amb altres models de auriculars inalambrics però quan retirés els airpods Pro 2 la aplicació pasa a reproduir-se al iPhone quan en realitat al posar els auriculars a la caixa hauria de mantenir-se en silenci. Això no passa amb la App de Podcast o Música de Apple, on si que deixen de reproduir al retirar el auriculars.

Cada vez funciona peor. Con las últimas actualizaciones se desconecta

Genial. Està a l'alçada d'aquesta magnífica emissora.

Retard. En aquests temps en que tothom veiem el barça en canals diferents, seria fantastic poder disposar d’un ajust manual del retard, per poder escoltar en Pou en lloc dels movistars de torn. Gracies

Falla el sleep. Des de fa pocs dies, falla el sleep (IOS).. No permet l'opció de posar minuts fins que s'apaga

M'encanta!!!. Ho escolto tot

Fatal. Fatal el canvi. Als 30 segons es talla i de vegades torna o no. He tornat a apps genèriques per escoltar la ràdio com feia anys.

No va be. No funciona en segon pla. Es desconecta continuament

Esperant que solucionin el sleeper. Doncs això. Després de ultima actualització ha deixat d’anar la funció sleeper. Per mi fonamental. Tant es així que he començat a fer servir un altre aplicació de ràdio.

Problema. No me funciona y las demás radios si

Problemes amb iOS17. Abans d’iOS17 funcionava de maravella, ara en quant surts de l’aplicació l’àudio es deté i si bloquejes la pantalla també… fent l’experiència bastant incomoda.

Sleep. No funciona sleeptime

Es talla constantment. Ja sigui amb Wifi o amb 4G es desconecta massa cops. No la fa agradable

Per quan la app per el apple watch?. Seria una bona cosa...

Muchos anuncios. Otros q se quieren hacer ricos a costa de los anuncios. Demasiados anuncios antes de poder escuchar la emisión. Desinstalando inmediatamente

Sleep?. El temporizador, como bien han dicho, no funciona. Se agradecería arreglarlo para poder disfrutar decentemente de esta App. Gracias.

Ultima actualització.. En aquesta ultima actualització la funció sleeper no funciona. No hi ha maneta de poder escoltar de nit amb la seguretat que es pararà. Un desastre d’acualitzacio.

No funciona. Es para constament i ara no funciona en segon plà. També experimento molts problemes amb RAC1 a apple music. Quasi sempre que apple fa una actualizació l app de RAC1 triga molt a corretgir errors importants.

Sincronitzar audio frac1. Us escriu un oient molt actiu. Molt bona idea. Pèsima execució. Et passes 20 minuts de partir per sincronitzar i mai s’aconsegueix quadrar. Feu-ho bé si us plau que no és un feature tant dificil..

Bona app, però... Bona app però estaría molt bé que pugueu habilitar l’app per iPad amb orientació horitzontal. Gràcies!

Error. . No va el temporitzador d’apagada amb la ultima versio

La App sleep no funciona. En la App , en esta nueva versión el sleep no funciona.

Imposible instalación. No arranca

Sleeper no funciona. Con esta versión ha dejado de funcionar el cierre programado

Sleeper. No funciona el sleeper

Sincronització. La opció de sincronització no funciona. Al posar els segons de retard l’àudio no s’ajusta.

Sleeper ha deixat de funcionar. Arregleu el temps d’sleeper.ja no funciona

No es pot pausar. Si pauses costa que torni a engegar o directament no hi ha forma i cal reiniciar la app. Mal optimitzada.

Imprescindible. La millor de las emisoras

💰 Payoneer

¿Sabías que puedes ganar $25 desde nuestro sitio con solo registrarte? ¡Obtenga $25 gratis uniéndose a Payoneer!

Buena y entretenida!. Buenos contenidos y con entretencion

🧠 ¿Quieres fortalecer tu inteligencia?

Mind Lab Pro ® es un medicamento científico que mejora el rendimiento laboral y la productividad con nootrópicos para la concentración, el estrés, la multitarea, la resolución creativa de problemas y más. ¡Haz que tu cerebro funcione al 100%! Comprar!

👉 ¿Está buscando una plataforma de publicidad alternativa a Adsense?

Adsterra es la red publicitaria preferida por aquellos que buscan una alternativa a AdSense. Adsterra es la opción ideal para sitios nuevos con poco tráfico diario. Para anunciarse en el sitio de Adsterra, al igual que otras redes publicitarias, se requiere cierto límite de tráfico, antigüedad del dominio, etc. No hay reglas estrictas. ¡Regístrate ahora!

Problemes. Amb la nova actualització (4-IX-20) l’app no s’arriba a obrir: carrega i es tanca.

Comentaris. Molt bo!

Genial!. Aquesta app és molt maca! M'agrada bastant

Excelente. Muy buena aplicación. Recomendable!

Payoneer 💰

Mind Lab Pro ® odaklanma, stres altında çoklu görev yapma, yaratıcı problem çözme ve daha fazlası için nootropiklerle iş performansını ve üretkenliğini arttıran bilimsel bir ilaçtır. Beyninizi %100 performansa çıkarın! Satın Al!

¡Por favor espera! RAC1 Oficial app cargando comentarios de Facebook...

RAC1 Oficial Servicio al Cliente

¿Qué opinas sobre la aplicación RAC1 Oficial? ¿Puede compartir sus quejas, experiencias o pensamientos sobre la aplicación con la empresa y la gente de Grupo Godo De Comunicacion S.A?

rac1 oficial iphone capturas de pantalla 1
rac1 oficial iphone capturas de pantalla 2
rac1 oficial iphone capturas de pantalla 3
rac1 oficial iphone capturas de pantalla 4
rac1 oficial ipad capturas de pantalla 1
rac1 oficial ipad capturas de pantalla 2
rac1 oficial ipad capturas de pantalla 3
rac1 oficial ipad capturas de pantalla 4

RAC1 Oficial Apps Capturas de Pantalla & e Imágenes

RAC1 Oficial aplicación iphone, ipad, apple watch ve apple tv solicitud imágenes.

Idioma Español
Precio Gratis
Limite de edad 4+ años y mayores
Versión Actual 5.2.0
Play Store org.rac1
Compatibilidad IOS 14.0 o después

RAC1 Oficial (Versión 5.2.0) Descargue e Instale la Aplicación

La aplicación RAC1 Oficial ios fue desarrollada por Grupo Godo De Comunicacion S.A [ID del desarrollador: 1075796162] y se lanzó en la categoría Noticias el jueves, 6 de enero de 2011. El tamaño del archivo de la aplicación es 37.46 MB. Esta aplicación ha sido calificada por 29,652 usuarios y tiene una calificación de 4.5 sobre 5. RAC1 Oficial es la última versión 5.2.0 lanzada el viernes, 22 de diciembre de 2023. Funciona sin problemas en software IOS 14.0 mínimo y superior. Google Play ID: org.rac1. Idiomas admitidos por la aplicación:

CA Descargar e Instalar!
Otras aplicaciones de Grupo Godo De Comunicacion S.A Developer
Nombre de la Aplicación Valoración Reseñas Precio
Historia y vida 1 Sin comentarios Gratis
RAC105 Oficial 4.5 2,729 Gratis
Marina Kiosko 1 Sin comentarios Gratis
Nota del desarrollador de la Apps RAC1 Oficial:

En aquesta versió t'oferim: – Segueix en directe els partits de Segona Divisió i altres esdeveniments esportius per RAC+1, el segon canal exclusivament digital de RAC1 - Tria si vols escoltar la ràdio automàticament en obrir l'app o vols fer-ho manualment

Lista de las mejores aplicaciones gratuitas de noticias
Nombre de la Aplicación Desarrollador
El Mundo - Diario online Elmundo.es
Flipboard Flipboard Inc.
The Economist The Economist
RTVE Noticias Corporacion RTVE
BBC News BBC Worldwide

¿Comprueba los resultados de su trabajo de SEO? ¿O simplemente mira el ranking de palabras clave en Google? Si no puede leer los datos correctamente de su trabajo de SEO, ¡está perdiendo mucho!

Lista de las mejores aplicaciones de noticias pagadas
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Reeder 5 Silvio Rizzi
IFeltThat Earthquake Danny Goodman
Broadcastify Pro RadioReference.com LLC
Action Scanner Radio PRO Geoffrey Rainville
NewsBar RSS reader Andras Porffy

Descubra cómo funcionan las diferentes criptomonedas y gane una pequeña cantidad de cada cripto para probarlo usted mismo. Coinbase es el lugar más fácil para comprar y vender criptomonedas. Regístrese, comience ahora.

Lista de las aplicaciones gratuitas más populares
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Amazon Amazon
Noteit widget - by sendit Iconic hearts, inc.
Uber - Viajes asequibles Uber Technologies, Inc.
Lidl Plus Lidl Digital International GmbH & Co. KG
Duolingo Duolingo

Jasper es el creador de inteligencia artificial que te ayuda a ti y a tu equipo a superar las barreras creativas para crear contenido sorprendente y original 10 veces más rápido.

Lista de aplicaciones de pago más populares
Nombre de la Aplicación Desarrollador
Ezware ESS GRIDSONLAB PRIVATE LIMITED
DMV Test 2024 - Practice U.S Van Manh Nguyen
AnyBuddy.AI Inevitable Engine LLC
Easiest Shopping List Leland Bove
Calendrier Migraines KBB Medic AS

Mind Lab Pro ® es un medicamento científico que mejora el rendimiento laboral y la productividad con nootrópicos para la concentración, el estrés, la multitarea, la resolución creativa de problemas y más. ¡Haz que tu cerebro funcione al 100%!

Adsterra es la red publicitaria preferida por aquellos que buscan una alternativa a AdSense. Adsterra es la opción ideal para sitios nuevos con poco tráfico diario. Para anunciarse en el sitio de Adsterra, al igual que otras redes publicitarias, se requiere cierto límite de tráfico, antigüedad del dominio, etc. No hay reglas estrictas.