E-Devlet Bewertung

VERSION
6.0.17
SCORE
4.0
BEWERTUNGEN
164
PREIS
Kostenlos

E-Devlet App Beschreibung und Prüfung

Was ist die e-devlet-app? Yeni e-Devlet Kapısı iOS uygulaması ile www.turkiye.gov.tr adresindeki hizmetler artık mobil cihazınızda.

Uygulamayı kullanabilmek için e-Devlet Şifresi veya Mobil İmza sahibi olmalısınız. e-Devlet Şifrenizi PTT şubelerine geçerli kimliğiniz ile birlikte şahsen başvurarak temin edebilirsiniz. Mobil İmza aboneliği için hizmet aldığınız operatöre başvurmalı ve gerekli prosedürü tamamlamalısınız.

Uygulamayla, www.turkiye.gov.tr adresinde en sık kullanılan hizmetleri kullanabilir, favori hizmetlerinizi görebilir, profil bilgilerinizi düzenleyebilir, anlık bildirim alabilir, kamu kurumları ve belediyelere ait bilgi ve hizmetlere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.


En Sık Kullanılan Hizmetler

- SGK 4A Hizmet Dökümü
- Adalet Bakanlığı Mahkeme Dava Sorgulama
- Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Borcu Sorgulama
- SGK GSS Prim Borcu Sorgulama
- Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti

👋 Wenn dir die E-Devlet anwendung gefällt, kannst du sie dann mit deinen freunden teilen?

zum teilen facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
Anwendungsname E-Devlet
Kategorie Nachschlagewerke
Veröffentlicht
Aktualisiert Mittwoch, 6. März 2024
Dateigröße 75.27 MB

Kommentare zu den Noten E-Devlet

💸 Kostenloser internationaler geldtransfer!

Wir überweisen monatlich über vier milliarden Euro. Wir sorgen dafür, dass privat- und geschäftskonten 4 Millionen Euro an überweisungsgebühren einsparen. Erhalte deine gebührenfreie Überweisung

Mükemmel!. Mükemmel Çalisiyor. Bazi Arkadaslarin sorularinana çözüm. Mesela soyagacini Arama motuna yazarak girin . Yurtdisi telefonlari Devlet kodundan sonra „0“ kulanmadan yazin. Yanliz güncelleme bir iki gün süre bilir. Bence fevkelade bir uygulama. Birde Dilekce yazim ve gönderme islemleri yapilsa Süper olurdu. Saygilar.......!

Eksikler var. Güzel bir program ama ana sayfada sık kullanılanlarda bir favori oluşsa kendimiz düzenleye bileceğimiz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Eksik çok. Tam bitirilmemiş bir App, maalesef çok eksikleri var. Soy ağacı gösterilmiyor ve mavi kartı olan her işlemi yapamıyor, TC kimlik numarası olarak geçtiği halde. Tez zamanda düzenlenme olur, yoksa güzel bir yapım .

“Soy Ağacı Görüntüleme” maalesef çalışmıyor. “Soy Ağacı Görüntüleme” maalesef çalışmıyor.

Tapu kayıt bilgilerinde Harita acılamiyor. Tapu kayıt bilgilerinde artık Harita acılamiyor Lütfen düzeltin

Uygulama calismiyor. Nasil bir uygulama ya, dogru dürüst calismiyor bile

Süper. Uygulama

Takılıyor. Uygulama sürekli takılıyor, ekran siyah. Giriş yapılamıyor, silip tekrar yükleyince ilk sefer oluyor sonra yine hatalı. Touch veya Face ID eksik…

İyi uygulama ama. Uygulama güzel ama app takılıp açılmıyor İOS 12.0.1

Süpermiş. 200 km yapıp zorla konsoloslukta yeni kimlik kartı çıkarttırıyorlar, sonra da e-Devlet niye olmuyor deyince, ptt ye git şifreni al diye cevap alıyorsun. Tabi ptt nedir ki sadece 3000km uzaklıkta, hemen köşede....

Yüz tanimaylan girmek. Merhaba E-Devlet cok güzel beyebiyoeum ama yüz tanimayla girilebilse tam olacak aslinda

Bilgi güncelleme hatası!. Kayıtlı telefon numaramı kimlik kartı bilgilerimle değiştirmek istiyorum ama bu mümkün olmuyor !!! Konu ile ilgili görüşeceğimiz herhangi bir makam da bulunmuyor! Böylesine elzem bir işlemi dahi yapamadığım bir program. Kayıtlı telefonumuzun yurtdışı numaramız ile değiştirmek istendiğinde zaten 49 kodunu seçiyoruz akabinde hem numaramın başına “0” koyarak, hem de normal olması gerektiği gibi “0” sız direk kod numarası ile telefon numarasını girerek yazıyorum yine olmuyor! Ekranda 68 dk bekleme mesajı beliriyor!! (Şaka gibi) Ekran açık 68 dk boyunca kim bekleyecek !! Ekran kapandığında ise bekleme sayacı da duruyor! Akşam akşam hadi bekleyeceğim dedim, bekledim ve yine olmuyor! Önceden problem yoktu ama şu an gördüğüm kadarıyla hatalarla dolu hale gelmiş yazılım.

Tüm Vergi ödemeler. Tüm vergi ödemeler E Devleten nasıl yapılır, veyahut nasıl yapılmalı. Lütfen bir kolaylıklar gösterin

Cep numara. Cep numaramı değiştiremiyorum. Almanya’dan numaramı verdim 0176... olmadı. 176... mı yoksa +49176 mı olacak?

Tek kelimeyle: Berbat. Hayatımda bu kadar kötü bir uygulama görmedim. Aslında kötü bir uygulama değil verilen hizmetlere bakılırsa. Uygulamayı kötü yapan nedir peki onu da açıklayayım: Devamlı takılan, ilerlemeyen, açılmayan veyahutta uyku ilacı kadar yavaş bir uygulama sonuçta sınıfta kalmıştır!!!

Şahane. Dijitalleşme alanında diğer ülkelere örnek olabilecek halkın işlerini kolaylaştıran ve böylece halk-devlet-halk ilişkilerine seviye ve güven kazandıran eşine az rastlanabilecek dünya çapında mükemmel bir uygulama. Tebrikler.

Çıktısını niye alamiyorum?. Acilen emeklilik hakinda sayfanin çıktısını alip alman kurumlarina vermem gerekiyor ve ben yazicidan cikartabilmek icin bir opsiyon bulamadim. Sayfayi acinca barkodu geliyor ama hicbir islem yapamiyorum. Böyle olmamasi gerek kesin bir cözümü vardir o da bukadar zor bulunmamasi gerek.

Maalesef. Yurtdışında maalesef kayıt olmuyor. Bunu çözerseniz memnun olurum

Süper bir uygulama ama.... Uygulama cok Süper, yalniz Touch-ID giris eksik. Hep sifreyi yazmak zorundayiz.

Mükemmel Hizmet. Devletin Hizmeti olarak Tebrik ederim Emeyi Gecenlere Bence 10 Numara👍👍

Harika. Tek kelime Muazzam bir hizmet

Yabancı numara. Yabancı telefon numarasıyla hiçbir işlem yapılamıyor

Bide olsa. Her zaman bilinmeyen hata var diyor. Böyle bir system yapiyorsunuz bari olan bir system yapın. Rezillik rezillik başka bişey demiyorum

Giriş başarısız. App girişi yaptığım zaman otomatik olarak sayfadan atıyor tekrar giriş yapmam gerekiyor ama yine olmuyor. App güncellemesi yaptım çare olmadı.

Artik Çağ atlayın ! Face ID ekleyin Artık. E Devlet genel olarak iyi bir uygulama ama sene 2023 olasına Rağmen Face ID eklenmemesi inalır gibi değil En kisa Zamanda Face ID İnşallah eklenirse biz Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarına büyük bir iyilik yaparsınız

Süper !. Çok güzel bir uygulama🇹🇷.

Cep telefonundan giriş. Kimlik le edevlete ne bilgisayarda nede cepte girilmiyor.abonelik fesih içinde kimlik kartı ile giriş şart lütfen buna çare üretin.onun haricinde App şahane

İpad modellerde düzgün göstermiyor!!!. İpad modellerde düzgün göstermiyor ama iPhone’da sorun yoktur. Lütfen düzeltebilir misiniz?

VatanSagolsun. Muhtesem bir app Her ise herseye ve herkeze lazim bir app.... Yapanlarin elleri dert görmesin

Çok faydalı bir uygulama, sadece Face-ID maalesef daha mümkün değil.. Çok faydalı bir uygulama. Türk Devletine çok teşekkür ederim. Yalnız İnşallah en kısa zamanda Face-ID imkanı yazılıma eklenir. Her girişte sadece manuel şifre verme zorunluluğu opsiyonel olur ise “user experience” açısından daha faydalı olabilir.

💰 Payoneer

Wussten sie, dass sie durch ihre anmeldung 25 US-Dollar auf unserer website verdienen können? Verdiene 25$ kostenlos indem du dich bei Payoneer anmeldest!

Telefon Numarası yer yeterli değil. E nabıza kayıt yapamıyorum avusturya numarasından profilimi onaylatmam gerektiği için birisi daha yazmış aynı sorunu halen var

Telefon Numarasi. Telefon numarasi icin yeterli yer mevcut degil. Avusturya icin telefon hane sayisi 10' dan fazla olmasi gerekiyor.

🧠 Sie wollen Ihre Intelligenz stärken?

Mind Lab Pro ® ist ein wissenschaftliches Medikament, das die Arbeitsleistung und Produktivität mit Nootropika für Konzentration, Stress-Multitasking, kreative Problemlösung und mehr verbessert. Bringen Sie Ihr Gehirn auf 100% Leistung! Besorgen!

👉 Adsterra

Suchen Sie nach einer alternativen Adsense-Werbeplattform? Adsterra ist das bevorzugte Werbenetzwerk für diejenigen, die nach einer Alternative zu AdSense suchen. Adsterra ist die ideale Wahl für neue Websites mit geringem täglichen Traffic. Um auf der Website in Adsterra zu werben, ist wie in anderen Werbenetzwerken ein bestimmtes Traffic-Limit, Domain-Alter usw. erforderlich. Es gibt keine strengen Regeln. Jetzt registrieren!

E-Devlet app Facebook-Kommentare werden hochgeladen, bitte warten...

E-Devlet Kundendienst

Was halten Sie von der E-Devlet-App? Können Sie Ihre Beschwerden, Erfahrungen oder Gedanken zur Anwendung mit dem Unternehmen und den Mitarbeitern von Turkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskanlıgı Dijital Donusum Ofisi Baskanlıgı teilen?

e-devlet iphone bildschirmfoto 1
e-devlet iphone bildschirmfoto 2
e-devlet iphone bildschirmfoto 3
e-devlet iphone bildschirmfoto 4
e-devlet ipad bildschirmfoto 1
e-devlet ipad bildschirmfoto 2
e-devlet ipad bildschirmfoto 3
e-devlet ipad bildschirmfoto 4

E-Devlet Apps Bilder und Bildschirmfoto

E-Devlet app iphone, ipad, apple watch ve apple tv app bilder.

Sprache German
Preis Kostenlos
Altersgrenze 4+ jahre und älter
Letzte Version 6.0.17
Play Store tr.gov.turkiye.eDevKapisi
Kompatibilität iOS 11.0 und höher

E-Devlet (Version 6.0.17) Anwendung Herunterladen und Installieren

Die Applikation E-Devlet wurde am Samstag, 11. April 2015 in der kategorie Nachschlagewerke veröffentlicht und von Turkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskanlıgı Dijital Donusum Ofisi Baskanlıgı [Developer ID: 1497534167] entwickelt. Diese anwendungsdatei hat eine größe von 75.27 MB. Diese App wurde von 164 Benutzern bewertet und hat eine Bewertung von 4,0 von 4.0. Die neueste auf Mittwoch, 6. März 2024 veröffentlichte Version von E-Devlet ist 6.0.17. Es funktioniert problemlos auf feräten mit mindestens IOS 11.0 und höher. ID-Nummer des Google Play Store: tr.gov.turkiye.eDevKapisi. Von der App unterstützte Sprachen:

EN TR Installieren und Herunterladen!
Andere Apps von Turkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskanlıgı Dijital Donusum Ofisi Baskanlıgı Developer
Anwendungsname Score Kommentare Preis
E-Devlet Anahtar 3.1 6 Kostenlos
E-Devlet Anwendungsentwickler-Hinweis:

Hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldı.

Liste der besten kostenlosen Nachschlagewerke apps
Anwendungsname Entwicklers
Der Die Das Artikel Lubos Mikusiak
Parfumo Christoph Polatzky
Valorant Tracker - Valking.gg Sueleyman Karaman
Wikipedia Wikimedia Foundation
Bible Chat - Holy Study Bookvitals APP SRL

Überprüfen Sie die Ergebnisse Ihrer SEO-Arbeit? Oder sehen Sie sich einfach Ihr Keyword-Ranking in Google an? Wenn Sie die Daten Ihrer SEO-Arbeit nicht richtig lesen können, verlieren Sie viel!

Liste der besten bezahlten Nachschlagewerke apps
Anwendungsname Entwicklers
MW3 Camo Tracker Daniel Ryman
World Map 2023 Pro Appventions
GameZ Collection Raul Lermen
Awesomatix Toolbox Maurice Himbert
Bohrer und Gewindebohrer - Gewindeschneidetabellen Chewy Applications

Entdecken Sie, wie verschiedene Kryptowährungen funktionieren, und verdienen Sie einen kleinen Betrag von jeder Kryptowährung, um sie selbst auszuprobieren. Coinbase ist der einfachste Ort, um Krypto zu kaufen und zu verkaufen. Jetzt anmelden, loslegen.

Liste der beliebtesten kostenlosen apps
Anwendungsname Entwicklers
PayPal PayPal, Inc.
Pinterest Pinterest
Instagram Instagram, Inc.
AusweisApp2 Governikus GmbH & Co. KG
Microsoft Teams Microsoft Corporation

Jasper ist der Schöpfer künstlicher Intelligenz, der Ihnen und Ihrem Team dabei hilft, kreative Barrieren zu überwinden, um erstaunliche, originelle Inhalte 10x schneller zu erstellen.

Liste der beliebtesten kostenpflichtigen apps
Anwendungsname Entwicklers
Babyphone 3G TappyTaps s.r.o.
PeakFinder PeakFinder GmbH
Underground Blossom Rusty Lake
Earn to Die 2 Not Doppler
Purple Place - Classic Games Semyon Popov

Mind Lab Pro ® ist ein wissenschaftliches Medikament, das die Arbeitsleistung und Produktivität mit Nootropika für Konzentration, Stress-Multitasking, kreative Problemlösung und mehr verbessert. Bringen Sie Ihr Gehirn auf 100% Leistung!

Blog

Adsterra ist das bevorzugte Werbenetzwerk für diejenigen, die nach einer Alternative zu AdSense suchen. Adsterra ist die ideale Wahl für neue Websites mit geringem täglichen Traffic. Um auf der Website in Adsterra zu werben, ist wie in anderen Werbenetzwerken ein bestimmtes Traffic-Limit, Domain-Alter usw. erforderlich. Es gibt keine strengen Regeln.

Adsterra ist das bevorzugte Werbenetzwerk für diejenigen, die nach einer Alternative zu AdSense suchen. Adsterra ist die ideale Wahl für neue Websites mit geringem täglichen Traffic. Um auf der Website in Adsterra zu werben, ist wie in anderen Werbenetzwerken ein bestimmtes Traffic-Limit, Domain-Alter usw. erforderlich. Es gibt keine strengen Regeln.