Vodafone Yanımda App Reviews

VERSION
18.1.0
SCORE
4.5
TOTAL RATINGS
5,733
PRICE
Free

Vodafone Yanımda App Description & Overview

What is vodafone yanımda app? Siz yeter ki isteyin. Vodafone Yanımda’yı şimdi indirin; zamandan kazanın, işlerinizi neredeyseniz orada kolayca halledin.

Vodafone Yanımda uygulamasını telefonunuza indirip, hattınızla ilgili bir sürü işlemi hiçbir ücret ödemeden* yapabiliyor ve size ozel fırsatları takip edebiliyorsunuz.

Peki ya neleri?

Tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair detayları öğrenebiliyorsunuz.
Faturanızı ödeyebiliyor, Kolay Paket satın alabiliyor ve TL yükleyebiliyorsunuz.
Tarife değişikliği yapabiliyor, ek paket satın alabiliyorsunuz.
4.5G’nizi açmaktan tutun da, hattınızı yurtdışı kullanımına açıp kapatmaya kadar daha birçok işlemi kolayca halledebiliyorsunuz.

Ev interneti tarifenizi ve paket detaylarınızı görüntüleyebiliyor ve fatura ödemelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Üstelik size özel fırsatları da takip edebilirsiniz!

81 ilde ücretsiz teslimat ve İstanbul’a özel belirli ilçelerde 3 saatte ücretsiz hızlı teslimat seçeneği ile Online Mağaza menüsünden telefon alabiliyorsunuz.
Online Mağaza menüsü içinde tercihlerinize en uygun telefonu filtreleyip, tarifenize ek ödeme ile alabiliyorsunuz.

Bunlar için Vodafone Müşteri Hizmet’lerini aramanıza ya da Vodafone Cep Merkezleri’ne gitmenize hiç gerek kalmıyor.

Şifremi nasıl alırım?
S yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndererek Vodafone Yanımda şifrenizi alabilirsiniz.

Bir kaç hat ile giriş yapabilir miyim?
Uygulamanın içerisindeki ‘Ayarlarım - Hesabım’ menüsüne yeni numara ekleyip çıkarabilirsiniz. Uygulamaya tanımlamış olduğunuz farklı GSM numarası ile giriş yapabilirsiniz.
*Vodafone Yanımda ücretsiz bir uygulamadır. Vodafone Yanımda uygulamasını uygulama marketinden indirmek için kullanacağınız internet bağlantısı mevcut data tarifeniz üzerinden ücretlendirilir. Vodafone Cep Merkezi arama modülünde kullanılan 3.parti uygulamasından gelen haritanın kullanacağı internet bağlantısı için ve 3.partilere ait reklamların görüntüleneceği alanlar için mevcut data tarifenizden ücretlendirilirsiniz.

Not: GPS özelliğinin arkaplanda devamlı çalışması pil ömrünü önemli ölçüde azaltabilir.

😍 Do you love Vodafone Yanımda app? Please share your friends!

share facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
App Name Vodafone Yanımda
Category Utilities
Published
Updated 15 April 2024, Monday
File Size 357.78 MB

Vodafone Yanımda Comments & Reviews 2024

💸 Want to send money abroad for free?

We transfer money over €4 billion every month. We enable individual and business accounts to save 4 million Euros on bank transfer fees. Want to send free money abroad or transfer money abroad for free? Free international money transfer!

Rezalet. Kesinlikle gecmeyin bu sebekeye musteri hizmetleri berbat otesi

Buggy and bad. Worst app ever. Can’t open this app without having a bug or anything

Languages. Add English

Mr. I’ve downloaded the application but doesn’t work outside Turkey

Wheel. This wheel includes free internets are just not fair. Its going to suprise for like 1 year straight

Pass. Evde Internet’im olduğu halde, iki telefon numarama da devamlı “Pass” çıkıyor! Artık, bunun tesadüf olmadığını; düşünmeye başladım.

Çark. Bana doğru dürüst fırsatlar gelmiyor

Vodafone Yanimda. Program calismiyor ....

Sınırsız paket. Sınırsız paket aldım ama eski pakettende MB gidiyor?

Acilmiyor. It is npt opening

Guncelleme. Guncelleme guzel olmus

Hayal kırıklığı. İletişim pass paketime dahil olmasına rağmen haftalardır hediye çarkı haftalık iletişim pass paketi hediye veriyor. Pakete tanımlı olan bişey tekrar niye hediye veriliyor anlamadım. Tobi isteklerimize cevap verememekte ve uygulama sık sık hata verip işlemimizi gerçekleştirmemektedir. Bir yıllık taahhüt yapıp Turkcell den numaramı taşıyıp taşıyacağıma bin pişman oldum.

No English Language. They said 5 Languages and only i found Turkish Language, so please add English

Beyaz ekran. Uygulama telefonumda calismiyor. Uygulamayi actigimda beyaz ekran cikiyor ve otesine gecemiyorum.

Nothing is working. App seems great but no feature is completely working. It keeps freezing.

English please. This app is a piece of garbage. It says English but only a quarter of it is in English. Half the time it doesn’t work. Par for the course in Turkey

Şikayet. Hiç memnun değilim çok a internet kullanmama rağmen neredeyse hiç internete girmiyorum hemen paketim bitiyor zaten şebeke bile çekmiyor

سهولة الاستخدام. مرن و جميل 👍🏽

Nr 1. Nr 1

English language is available. I installed it today and in first page asked me about language, Turkish or English. So dont be worry about language

it does not support foreign bank. you can not top up your account with a foreign bank. work only with Turkish bank 👎🏽

Needs coverage area reporting system. This app is OK, it just needs a feature that allows the user to report bad coverage areas. I live in an area with very bad coverage and there’s no way to send feedback through the app. And the report system in the website is not intuitive at all.

İnternete ulaşım sorunu…. Yıllardır Vodafone müşterisiyim. Ancak hala şehrin merkezinde-evimde internete ulaşmakta sorun yaşıyorum. Evim İzmir-Bornova’da, gayet Merkezi bir lokasyonda, ancak evin birkaç odasından asla rahatça Vodafone un internetine bağlanamıyorum. O odalardan Wi-Fi açmak zorundayım. Bu sorunun 2022 yılında bu kadar merkezi bir mevkide dahi çözülememiş olması gerçekten çok ilginç ve operatöre olan güveni de tabii ki azaltıyor. Uygun bir zaman bulunca operatör değişimine gitmenin çok mantıklı olacağını düşünüyorum mecburen, evimden internete bağlanamadıkça.

Vodafone pişmanlıktır. Yanımda uygulaması 4 haneli doğrulama kodunu göndermiyor, birde online paket fiyatları ile resmi Vodafone mağaza fiyatları arasında inanılmaz fiyat farkı olduğunu görünce kazıklanma duygusunu yaşamak çok kötü bir duyguydu , hızlıca Turkcell’e geçişimi gerçekleştirdim.Vodafone’nun ne kadar kötü bir firma olduğunu anlatmayıda kendime görev edindim.

05411166492. Tania

So sooo soooo bad. No English or other language other than Turkish I don't understand a word of what they say

Language. Please add English language

No English. The app looks good at first glance but if you don’t understand Turkish, like me, don’t bother download it. I downloaded it because they said it support 5 languages but it’s only in Turkish.

Worst operator and app ever. Their app never work reliably. Their customer care is non existent. I cant even do payment to them. Their high score must be bots

Shame you. Soyguncular

English. Useless for non Turkish speakers unless English is added.

HORRIFIC STAY AWAY FROM VODAFONE. This is the poorest most abjectly horrid telecom service I have ever experienced. Absolutely unusable

No English language. Many foreigners like me don’t speak Turkish so please add English language so i can continue using your services .

Bes para etmez app. Surekli crash, not responding and not enough support option. Tam bir rezalet, denedik sizi de tasiyacagiz numaramizi

Uygulama yı güncelledim ve çalışmıyor kapanıyor. Uygulama yı güncelledim ve çalışmıyor

Good👍🏼. Good app

Hahaha. Bzbns

lotfan yardım versin beni alahi sevdegi esg kater beni yabancıem. beni hediye verirsen lordan ben cuk fegirem

Harika. Harika bir app , kullanımı çok rahat çok kolay , zaten her şey de otomatil ilerliyor . Teşekkürler.

Şikayet. Yanımda uygulamasında mobil internete girmede sıkıntı yaşıyorum her zaman şifre girmek zorunda kalıyorum

Sizi seviyorum. Koyde vodafone cekmedigi icin baska operator e gectim ve sizi cok ozluyorum. Lutfen buraya baz istasyonu kurun. Lutfen. Kendinize iyi bakin

No Usage Details. Even after version 4.1, as a corporate customer, I can't see my usage details; remaining minutes or internet. Gotta be way better app for a multibillion $ telco. Disappointing.

Açılmıyor. Günlerdir yanımda uygulaması açılmıyor ek paket alıcaktım alamıyorum

Language problem. Im using this app now for about 7 months the only problem that Im facing is that the gifts and promotions and notifications always comes in turkish!!!

.. İnternet vermiyor

English Please. Please please respect other languages and have your app for English speaking people

Garbage SP with garbage customer support. Impossible to reach anyone if your internet is down. Totally u reliable

Allahınızı seviyorsanız şu bildirim olayını azaltın. Ben size gecenin 2 sinde ucuz ayfon var diye mesaj atsam ya da sabahın 6sında kulaklık var diye yazsam hoşunuza gider miydi saat başı bildirim atılmaz arkadaş biraz bi darlamayın ya . Bunaldım yoruldum daraldım darlandım imdat ama imdaaaat . Sürekli bildirimleri kapamaktan yoruldum artık. Adamakıllı günde 1-2 tane bildirim atın işte sıkmayın canımızı . Şu hayatta tek derdimiz vodafon değil zaten . Kendinizi bu kadar hayatımızın merkezine almaya çalışmayın. Tekrar ediyorum İMDAT

App needs some more words. App is running fine but the problem is the menu is not full English One of the reasons I switched from TurkTelokom to Voda phone was the English menu but I hope we can have full English menu in Voda phone app soon specially the ads and offers I wish you all the best

Cok Iptal var. Her islemin sonunda isleminiz iptal Edildi gbi salak uyarilar aliyorum, arada bir atiyor, tekrar giris yapmam lazim vs vs vs..

💰 A universe of opportunities: Payoneer

Did you know that you can earn 25 USD from our site just by registering? Get $25 for free by joining Payoneer!

Teşekkür ler. Çok hoşuma gitti hediyeler güzelmiş

Cok Karmasik. Uygulamaniz gereginden fazla icerigiyle cok karmasik ve asil gereken fonksiyonlari bulmak zor. Ben app developer oldugum halde bu uygulamayi kullanirken zorlaniyorum.

Not ENG AT ALL. Is it suppose to be in ENG??

🧠 Join the movement! Experience the world's No.1 brain supplement

Imagine you at your best. All the time. Picture yourself at your sharpest and most productive. Your most alert and focused. Your most lucid, creative and confident. At work. At play. In every area of your life. Add Mind Lab Pro® v4.0 to your daily routine and uncap your true potential. Buy Now!

👉 Are you looking for an Adsense alternative advertising platform?

Adsterra is the most preferred ad network for those looking for an alternative to AdSense. Adsterra is the ideal choice for new sites with low daily traffic. In order to advertise on the site in Adsterra, like other ad networks, a certain traffic limit, domain age, etc. is required. There are no strict rules. Sign up!

Lütfen kaldırın. Bana ne var ! Bölümünüzü işlevsiz ve kullanışsız bir çalışma olduğunu yaşamaktayım. Şu ana kadar hiçbir şekilde internet hakkı kazanamadım. Eşimde kullanıyor o da şu ana kadar hiç internet kazanamadı. Ayrı bir hattım daha var. O hattım da hiç internet hakkı kazanamadı. SiZlere ricam işlevsiz bu uygulamayı değiştirip niteliksiz olan bu durumu daha nitelikli hale getirmeniz. Çalışmalarınızı şimdiden kutluyorum.

Güzel. Güzel teşekkür

Giris hatasi. Uygulama acilmiyor.sildim yeniden yukledim ama giris yapamiyorum ekran donup kaliyor ???

Rezillik. Önceki yoruma katılıyorum. Ne zaman ihtiyacım olsa çalışmıyor, dünyanın en rezil uygulaması ve Vodafone'a yakışmıyor.

Bug dolu. Hayatimda bu kadar bug veren bir aplikasyon gormedim. Bravo... calismiyor

No usage details, kullanım bilgileri artık görünmüyor. After 2 app updates, I can not see my usage. Son 2 güncellemeden sonra artık kullanım bilgilerimi göremiyorum. Sürekli hata veriyor.

Rezalet bir uygulam. Rezalet bir uygulama , uygulama çalışmıyor beklemeyen hata oluştu diyor . İnsanların beklentilerini karşılayın kardeşim , milleti soyuyorsunuz zaten . Bari işinizi düzgün yapın

En kötü app. Çalışmayan bir app yapmışlar. Tebrik ederim.

Fırsatlar Dünyası. Sürekli iletişim pass çıkıyor. Baska bir hediye yok galiba.

👎🏻👎🏻👎🏻. Bana ne var çarkındaki hediyeler çok kötü

Fikir Guzel, Uygulama Berbat. Neye tiklasam "Islem basarisiz. Daha sonra tekrar deneyiniz." mesaji cikiyor. 1 haftadir "tekrar" deniyorum, bir sey oldugu yok. Test etmeden, bug'lari gidermeden, altyapiyi kurmadan application hazirlayip musterisini kobay yerine koyan anlayisi asagidaki kufursever arkadaslara havale ediyorum. Hata bende. 2012'de hala mobil imza hizmetini sunmaktan aciz, ilkel bir operatorden duzgun iPhone app bekliyorum. Hatanin daha buyugu ise boyle bir operatore 18 ay taahhut verip goz gore gore batakliga saplanmak.

Hesaplarıma giremiyorum.... Merhaba ikisi mobil hat biri sabit internet olmak üzere sizden 3 adet hesabım var. Amerika’da yaşıyorum ve bir suredir hesaplarıma giremiyorum. Bu app ve webten her seferinde hata veriyor. Hesaplarımdan birisini acil yükseltmem gerekiyor. Lütfen acil yardım edin...

calismiyor. calismiyor...

Bana ne var. Bana ne var eskiden iyiydi ve internet dakika gibi seyler de verirdi. Ancak sanirim bi yildir sadece supriz cikiyor. Bir yil boyunca supriz cikmasi buyuk tesaduf :)

Vodafone'lu öküzler. Evet, aynen öyle. Ağzından laf yerine bok çıkan, medeniyetin m'sinden nasibini almamış, yazılan değerlendirmelerin aslında firmaya yardımcı olduğunu farkedemeyen mercimek beyinli, operatör yalakası, iPhone sahibi olmayı bir bok sanan paralı öküzler yüzünden AB'ye girmek bir yana daha da batağa saplanıyoruz. Bana garip gelen böyle öküzün bokunu Apple nasıl yayınlıyor? Bu arada bu güncellemeyle sunuculara erişim biraz hızlanmış gibi ama diğer noktalarda bir degisiklik yok.

yetersiz !!!. fatura detaylari yok gorusme kaydi yok hat islemleri yok ... cok calismaniz gerekli , olmamis !

Teşekkür. Bu sıkıntılı günlerde algoritmanızı internet verecek şekilde ayarladığınız için teşekkürler. Sürekliliği eğitim alacak çocuklarımız için gerçekten çok önemli. Sağlıklı,iyi günler diliyorum

Dolandırıcılık resmen. Bana ne var uygulamasından sadece ve sadece 100 tl üzeri alışverişlerde indirim çıkıyor KESİNLİKLE başka bir şey çıkmıyor ve vodofone gibi bir markaya kesinlikle yakışmıyor bu tür hileler

Vodafone Turkey. I am not going to talk only about the app, I am talking about Vodafone company inside Turkey, which is a big shame for international Vodafone, I do use Vodafone in other countries but in Turkey all of them are cheaters, the poorest customer services ever specially in home internet departments, because in this big company there is no one who can speak English with customer, more than one months I am calling them every day in this number 0 (850) 542 05 42 ( I can’t speak English, for English I will call you after one hour) but no one will call you. Their another cheating and technique is that they decrease their prices than other companies for home internet like 55 to 70tl in a month after that they will contract with you for two years that if you cut the internet you should pay 1000tl penalty, when they contract is finish after 2 or 3 months their prices become double, even I don’t have problem with prices, but the poorest customer services are the biggest problem for us. For god sake hire someone in home internet department that can speak English. If your services are only for turkish people please let us know. I do not recommend this company for foreign people.

Daha iyi olabilir. Düzenli olarak kullandığım bir uygulama ancak yüklenme süreleri çok uzun, ayrıca arayüzler de geliştirilebilir. Açılış ekranı kullanıcıyı otomatik olarak dışarı atıyor. Ayrıca verilen pazartesi hediyeler çok anlamsız. Geliştirilmeli!!

Çalışmıyor-Açılmıyor. İphone 5 ios 8.3 için vodafone yanımda çalışmıyor/ it does not run for iphone 5 ios 8.3

Güzel. Güzel bir uygulama ama güncellemeden sonra çalışmaz oldu bir an önce yeni güncelleme gelmeli

calismiyor. belli ozellikler sadece uygulama ustunden yapilabiliyor fakat uygulama calismiyor!!!

İnternet yok mesajı. İnternet olduğu halde internet yok mesajı çıkıp duruyor. Ok desende çarpıya basıp kapatmak istesen de nafile... Hiçbir şekilde kullanamıyorum... Durdu

Paket alamadan para çekiliyo. Paket aldım paket yüklenmedi ama para çekildi rezillik...

Eksik Veri. Ek paketlerimi ve kalan smsleri göremiyorum.

Uygulama birleştirmelisiniz. Bu uygulama içine avantaj vodafone da entegre olmalı , herşey tek uygulamada olmalı !

Başarılı. Kolaylikla bakiye bilgilerine ulasilabiliyor ve tarife degisiklikleri yapilabiliyor. Bu acidan amacina ulasmis. Kolay kullanima sahip bir arayuzd sahip. Ote yandan veri alisi biraz daha hizlanabilir. Vodafone ile ilgili kampanya duyurulari eklenebilir. En buyuk eksiklik ise Vodafone'un o an bulunulan noktadaki cekim gucunu raporlayip gonderebilecek bir kisim. Boylelikle cekim gucu dusuk bolgeleri daha rahat tespit edip o baz istasyonlari ve bolge ile ilgili iyilestirme calismasi yapilabilibinir !

Boş. Koca vodafone adam akilli stabil calisan bi uygulama yapamiyor bravo

Son güncelleme. Son güncelleme ile birlikte, widget kaldırıldı, lütfen geri getirin. Ayrıca ‘avantaj cepte’ sekmesinde kullanılan kampanyalardan bazılarını favorilere eklenme gibi bir seçenek olsa daha iyi olur.

Uygulamanız batsın. Bu rezil uygulamayı hala App Store da tutacak kadar yüzsüzsünüz ya, ne desek boş.

Why no english?. With hundreds of thousands of foreign users. Why not make an english version? The app is good. And does what is says. My only othee complaint is the size. Something like this shouldnt be bigger than 15/20 mb in size. But please just fix the Lack of English

Güvenlik açığı var. Parmak izi ile giriş son güncelleme ile ortadan kalktı ve herkes sadece aplikasyonu açarak giriş gerçekleştirebilir. Beni hatırla seçeneği kapalı olduğu halde bile sadece aplikasyonu açmak giriş yapmak için yeterli.

Mükemmel. Eskiden hep süprizi çıkıyordu şimdi dk ve GB da çıkıyor

Bana ne var. Bana ne var kısmı tam bir fiyasko, çarkta sürpriz gelmesi için çabalamışsınız, rezillik ya koskoca Vodafone 1 gb interneti sakınıyo hahahaha

Please wait! Vodafone Yanımda app comments loading...

Vodafone Yanımda 18.1.0 Tips, Tricks, Cheats and Rules

What do you think of the Vodafone Yanımda app? Can you share your complaints, experiences, or thoughts about the application with Vodafone Holding and other users?

vodafone yanımda iphone images 1
vodafone yanımda iphone images 2
vodafone yanımda iphone images 3
vodafone yanımda iphone images 4
vodafone yanımda ipad images 1
vodafone yanımda ipad images 2
vodafone yanımda ipad images 3
vodafone yanımda ipad images 4

Vodafone Yanımda 18.1.0 Apps Screenshots & Images

Vodafone Yanımda iphone, ipad, apple watch and apple tv screenshot images, pictures.

Language English
Price Free
Adult Rating 4+ years and older
Current Version 18.1.0
Play Store com.vf.selfservis
Compatibility iOS 14.0 or later

Vodafone Yanımda (Versiyon 18.1.0) Install & Download

The application Vodafone Yanımda was published in the category Utilities on 24 January 2012, Tuesday and was developed by Vodafone Holding [Developer ID: 336924817]. This program file size is 357.78 MB. This app has been rated by 5,733 users and has a rating of 4.5 out of 5. Vodafone Yanımda - Utilities app posted on 15 April 2024, Monday current version is 18.1.0 and works well on iOS 14.0 and higher versions. Google Play ID: com.vf.selfservis. Languages supported by the app:

EN TR Download & Install Now!
Other Apps from Vodafone Holding Developer
App Name Score Comments Price
Vodafone Yanımda App Customer Service, Editor Notes:

Artık Vodafone Red müşterileri ‘Hesabım’ menüsünden aylık kazançlarını kolayca görüntüleyebilir! Sizlere daha iyi bir deneyim sunmak için bu versiyonda da bazı hataları düzelttik ve performans iyileştirmeleri yaptık. İnternet kotanızı düşünmeden Vodafone Yanımda uygulamasını sınırsız kullanabilirsiniz. Now, Vodafone Red customers can easily display their monthly earnings from the ‘My Account’ menu! Based on your feedback, we made bug fixes and performance improvements in this version. You can use Vodafone Yanımda without worrying about your internet quota.

Best Free Utilities Apps List
App Name Released
Amazon Fire TV 22 December 2014
TP-Link Tether 16 May 2013
Fonts 24 February 2019
My Verizon 03 February 2011
Powerful Cleaner-Clean Storage 01 May 2022

Find on this site the customer service details of Vodafone Yanımda. Besides contact details, the page also offers a brief overview of the digital toy company.

Best Paid Utilities Apps List
App Name Released
Shadowrocket 13 April 2015
Network Analyzer Pro 18 September 2012
FlashViewer 01 July 2022
Polar Scope Align Pro 03 March 2015
Number Shield 01 December 2017

Discover how specific cryptocurrencies work — and get a bit of each crypto to try out for yourself. Coinbase is the easiest place to buy and sell cryptocurrency. Sign up and get started today.

Top Free App List
App Name Released
Telegram Messenger 14 August 2013
DoorDash - Food Delivery 10 October 2013
Threads, an Instagram app 05 July 2023
Google Meet 01 September 2016
SKIMS 05 March 2024

Looking for comprehensive training in Google Analytics 4? We've compiled the top paid and free GA4 courses available in 2024.

Top Paid App List
App Name Released
HotSchedules 30 October 2008
The Wonder Weeks 30 May 2012
Potion Permit 06 February 2024
Merge Watermelon for watch 04 March 2021
Bloons TD 5 15 November 2012

Each capsule is packed with pure, high-potency nootropic nutrients. No pointless additives. Just 100% natural brainpower. Third-party tested and validated by the Clean Label Project.