IVysílání App Reviews

VERSION
3.1.9
SCORE
4.5
TOTAL RATINGS
303
PRICE
Free

IVysílání App Description & Overview

What is ivysílání app? Pořady České televize nyní v novém kabátu ve vašem iPhonu a iPadu! Katalog všech přehratelných pořadů i Extra přenosů a pravidelná nabídka toho nejlepšího z ČT.

Úvodní obrazovka Výběry – Ručně tříděný výběr toho nejlepšího z archivu ČT spolu s exkluzivním obsahem iVysílání.

Detail pořadu – Stránky pořadů a filmů přehledně, s podrobnějším obsahem, nechybí bonusová videa a související.

Kategorie – Zajímáte se o určité žánry, oblasti nebo témata? Připravili jsme podrobné členění do kategorií a podkategorií.

Televize – Pohodlně můžete archiv prohledávat také pomocí televizních programů jednotlivých kanálů České televize (ČT1, ČT2, ČT24, ČT sport, ČT : D a ČT art) včetně všech Extra přenosů iVysílání Plus, ČT sport Plus a ČT24 Plus.

Hledání – Hledáte konkrétní pořad? Vyhledávání dle pořadů nebo videí vám bude dobrým pomocníkem.

Moje – Přidejte si často sledované pořady do Oblíbených nebo si můžete zobrazit seznam rozkoukaných videí, abyste je při příští návštěvě nemuseli hledat.

😍 Do you love IVysílání app? Please share your friends!

share facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
App Name IVysílání
Category Entertainment
Published
Updated 07 March 2024, Thursday
File Size 53.89 MB

IVysílání Comments & Reviews 2024

💸 Want to send money abroad for free?

We transfer money over €4 billion every month. We enable individual and business accounts to save 4 million Euros on bank transfer fees. Want to send free money abroad or transfer money abroad for free? Free international money transfer!

Ondrej. Úžasné, báječné a nejlepší!!

TRPV. - nepodpora 3G (toto považuji za klíčové protože to je jen softwarově zablokované úmyslně) - absence livestreemu + prostředí a ovládání aplikace + prostě archiv

App is not working. Please fix it. Its not working

Nefunguje. Nefunguje na appletv 4. Zvuk optoti obrazu je natred

iPhone 3G. Výborná aplikace. Jen na iPhone 3G nelze přehrát videa z archivu. A nevím proč, ale strašně mi vadí tlačítka Zpět a Vpřed.

Pupunana. Opravdu mě překvapila kvalita aplikace, po tragickém Voyo je toto skvělá náplast. Už zbývá živý stream a bude aplikace dokonalá. Palec nahoru

Gazza. Aplikace zajimava a uzitecna, ale zaznelo to nekolikrat, ze se ro nacita pomalu coz znamena 20 sekund podivane a dalsich 20 sekund cekani! Je to na nervy a lepsi vypnout...

Super. Czech TV Archive 👍

Lehk nadrpumer. Live stream, Retina a podpora multitaskingu (kdyz se vratim na home screen, appka by si mohla pamatovat, na co jsem koukal). Krom vyse uvedenych nedostatku jde o kvalitni aplikaci.

iPhone 3G problem. ...no mne to na iPhone 3G - i ked som pripojeny cez wifi - prehravanie nespusti! Proste po par sekundach nacitavania videa sa jednoducho prepne spät do prostredia aplikacie. V com bude problem....?

Jde a nejde. Z nějakého důvodu bezi skvěle na ipadu, ale témeř nepoužitelné na iPhone, které oba jedou na stejnou WiFi. Na iPhone byla aplikace nainstalována nové, na iPadu už bezi možna 2 mesice. Byla vydána nejaka novější "vylepšená" verze? Jinak pro nás, zaseklé v zahraničí, je to super věc!

Potřebuje update. Hodně dlouho zde nebyl žádný update a je to znát. Na iOS 8 aplikace často padá a z hlediska UX je to také poněkud slabší. Například při pozastavení přehrávání se přepnutím do jiné aplikace a zpět dostanete na začátek pořadu, ne na místo zastavení.

Petr. A co live stream? Jinac kvalita videa je slusna. Dobra aplikace na dlouhou chvíli.

Výborná aplikace, nefunguje časový posun videa. Výborná aplikace a obsah. Jen je škoda, že posun videa funguje jen někdy (a ukazatel času se často zasekne) a že není k dispozici i verze pro Apple TV. Když už je to na iPhone a iPad, dodělat verzi pro Apple TV by neměl být až takový problém. S těmito změnami a opravami by to bylo na pět hvězdiček!

Zvuk. Bez zvuku. Super práce, aplikace byla zajisté pečlivě testována.

Search. Moc pěkná aplikace, jen jsem nenašla vyhledávání a dále postrádám přímej přenos.

Good app but bug in update. Good app but after update there is no video on Ipad 4 after resizing to full screen. Hope the fix comes soon

App doesn’t work. App doesn’t work

Not working. Not working…

David Maroň. Super aplikace, ale trošku mně vadí, že i ve Fullscreenu vidím status bar iPadu. Jinak nemám co vytknout, dávám 5*

No audio when streamunv to AirPlay. When streaming to Airplay audio keeps disapoearing intermittently most óf the time

Zvuk?. V aplikaci mi nefunguje zvuk - bezi jen video. Mam iPhone 4S s aktualnim softwarem.

datom. opet a zase se mi chce blit! cesi vse zkurvi, zajimave ze jiny streamovani jede na iphounu 3g a tady toto zase ne, jen se to pusti a vyberete program, posleze zase jen vypicena reklama a ano ta bezi! ale video uz ne! klasika jdete do prdele...

Like this app. This app is user friendly and deliver great Czech content. I would probably add stream quality option like in the ivysilani web version. It seem only high bps stream is available in the iPad version.

Regress. March 2022 version is a great disappointment. Favorites - gone, categories like most watched - gone, user friendly search - gone. What is left? Busy disorganized UI and a vague statement that some of the useful features might be back... When? Nobody knows

Vyhledávání. K dokonalosti chybí pouze vyhledávání. Hledat nějaký pořad který byl někdy dávno "klikáním a tahaním" je strašnej vopruz.

Nefunguje. Jsem na dovolene a nemuzu si nic prehrat. Sice se zobrazi vsechno ale chybi playka. Nejde spustit.

Problém s celou obrazovkou. Aplikace byla vždy výborná, bohužel po nedávnem update se něco stalo a vždy když si pustím video a dam ho na celou obrazovku tak se po 2 sekundách zasekne a načítá, ale nic se neděje. Škoda byla to dobra aplikace...

Skvely!. Uzasna aplikace! Smekam pred CT, resp. programatory!!

Pekne ale potreb trochu doladit. Designove velmi zdarile ale je potreba doladit praci se streamem casto se mi stave ze musim kazdou chvile cekat az se buffer doplni. V mem pripade divat se 10 sekund a pak dalsich 10 cekat

KeyRe. Velmi povedena aplikace. Chbi mi jen podpora AirPlay, abych si mohl vybrany porad z archivu pustit prez WiFi na televizi a tim padem jej mohlo sledovat vice lidi najednou bez jakychkoliv kompromisu. Diky za nezakomponovani reklamy, ktera hyzdi aplikace CT24 a CT4.

Jirka. Sakra, kdy s tim neco konecne udelate ? Od verse iOS 8 ta aplikace sice slape, ale kdyz jdu do jine streamovaci aplikace a pak se vratim, tak nejde. A nejdou pak ani dalsi streamovaci aplikace vcetne You Tube a dalsi. Uz jste na to byli nekolikrat upozorneni , ale asi spite. Mam napsat na Apple, ze vase aplikace od systemu iOS 8 evidentne kaci kernel ? To uz neni jen o vasi aplikaci, ale o aplikacich dalsich vyrobcu, kterym zneprijemnujete zivot !!! K pouzivani jakekoliv aplikace po padu iVysilaní je nutné iPhone kompletne na tvrdi zrestartovat !!! Mozna vas pak z apple nekdo probudi !!!

iOS 8. Na iOS 8 témeř nefunkční!

Žádný zvuk. Proč mi nefunguje zvuk na ipadu?

Super. Výborná aplikace. Příjemné prostředí a intuitivní ovládání.

iOS 8 problematicke. V principu je to moc pekna aplikace. Na iOS 8 ale funguje sporadicky. V podstate je potreba pokazde rebootovat pred tim nez se na neco da divat.

Apple TV. Podpora pro Apple TV by byla super.

Dobry. Dobry, pekny, svizny.

American review from X-Czech. Truly quality programming, especially the crime serials! Unfortunately, not all available to the world viewing public.

Live stream. Moc pekne ale live stream chybi uplne nejvic... Doufam, ze se brzy dockame jiz v dalsim updatu

💰 A universe of opportunities: Payoneer

Did you know that you can earn 25 USD from our site just by registering? Get $25 for free by joining Payoneer!

Internetová TV iVysílání několik dní absolutně mimo provoz!. Internetové vysílání České televize již několik dní nefunguje! Nenahrává se obsah, aplikace hlásí chybu. Zákaznická podpora nám již před týdnem poslala odpověď, že došlo technickým problémům a výpadku a že na jeho odstranění pracují. Nefungovaly ani webové stránky České televize a internetové vysílání České televize. Vysílání bylo obnoveno před několika dny na pár hodin a od té doby opět nefunguje! Celé Vánoce byla aplikace mimo provoz a nefunguje doposud! Nikde žádné oznámení o technických problémech ani o tom, jak dlouho odstávka bude probíhat! Zdá se, že Česká televize nemá absolutní prioritou v tom, aby zajistila provoz svého internetového vysílání a svých webových stránek! Čiré zoufalství veřejnoprávní televize! ! Ostatní konkurenční televize a jejich internetové vysílání, které si hradíme fungovalo a funguje bez problémů. Děkujeme ČT za zprostředkování “pěkných” Vánoc pro děti!

🧠 Join the movement! Experience the world's No.1 brain supplement

Imagine you at your best. All the time. Picture yourself at your sharpest and most productive. Your most alert and focused. Your most lucid, creative and confident. At work. At play. In every area of your life. Add Mind Lab Pro® v4.0 to your daily routine and uncap your true potential. Buy Now!

Love it. This app is very good but could use search function and most importantly AirPlay!

👉 Are you looking for an Adsense alternative advertising platform?

Adsterra is the most preferred ad network for those looking for an alternative to AdSense. Adsterra is the ideal choice for new sites with low daily traffic. In order to advertise on the site in Adsterra, like other ad networks, a certain traffic limit, domain age, etc. is required. There are no strict rules. Sign up!

Please wait! IVysílání app comments loading...

IVysílání 3.1.9 Tips, Tricks, Cheats and Rules

What do you think of the IVysílání app? Can you share your complaints, experiences, or thoughts about the application with Česká Televize and other users?

ivysílání iphone images 1
ivysílání iphone images 2
ivysílání iphone images 3
ivysílání iphone images 4
ivysílání ipad images 1
ivysílání ipad images 2
ivysílání ipad images 3

IVysílání 3.1.9 Apps Screenshots & Images

IVysílání iphone, ipad, apple watch and apple tv screenshot images, pictures.

Language English
Price Free
Adult Rating 4+ years and older
Current Version 3.1.9
Play Store cz.motion.ivysilani
Compatibility iOS 14.0 or later

IVysílání (Versiyon 3.1.9) Install & Download

The application IVysílání was published in the category Entertainment on 26 May 2011, Thursday and was developed by Česká Televize [Developer ID: 522546879]. This program file size is 53.89 MB. This app has been rated by 303 users and has a rating of 4.5 out of 5. IVysílání - Entertainment app posted on 07 March 2024, Thursday current version is 3.1.9 and works well on iOS 14.0 and higher versions. Google Play ID: cz.motion.ivysilani. Languages supported by the app:

CS Download & Install Now!
Other Apps from Česká Televize Developer
App Name Score Comments Price
Saky paky Reviews 1 No comment Free
Za devatero horami Reviews 1 No comment Free
Planeta 2412-ETA Reviews 1 No comment Free
HmyzoLab Reviews 1 No comment Free
Nakrm Karla Reviews 1 No comment Free
IVysílání App Customer Service, Editor Notes:

Oprava ve funkci přepínání souvisejících a bonusů.

Best Free Entertainment Apps List
App Name Released
Steam Mobile 26 January 2012
PS Remote Play 08 March 2019
Prank All-Hilarious prank app 10 March 2023
Mythical Society 28 May 2020
Xbox 19 November 2013

Find on this site the customer service details of IVysílání. Besides contact details, the page also offers a brief overview of the digital toy company.

Best Paid Entertainment Apps List
App Name Released
Hat Booth 14 September 2010
ARGun2018 22 April 2018
Number Puzzle Games 4 Watch 02 January 2022
Himnario LLDM 02 May 2019
Call Santa. 24 October 2015

Discover how specific cryptocurrencies work — and get a bit of each crypto to try out for yourself. Coinbase is the easiest place to buy and sell cryptocurrency. Sign up and get started today.

Top Free App List
App Name Released
TikTok 02 April 2014
Pinterest 28 April 2011
Messenger 09 August 2011
Uber - Request a ride 20 May 2010
Amazon Prime Video 31 July 2012

Looking for comprehensive training in Google Analytics 4? We've compiled the top paid and free GA4 courses available in 2024.

Top Paid App List
App Name Released
Bloons TD 5 15 November 2012
Plague Inc. 25 May 2012
75 Hard 19 June 2020
Stardew Valley 24 October 2018
Purple Place - Classic Games 17 May 2019

Each capsule is packed with pure, high-potency nootropic nutrients. No pointless additives. Just 100% natural brainpower. Third-party tested and validated by the Clean Label Project.