Fizy – Music & Video App Reviews

VERSION
9.2.8
SCORE
4.6
TOTAL RATINGS
1,534
PRICE
Free

Fizy – Music & Video App Description & Overview

What is fizy – music & video app? Listen to music and podcast for free with the fizy!

You can use fizy to listen to music for free, instantly search for and find any artist, song or podcast and expand your taste of music with the song radios of your favorite songs or the artist radios of your favorite artists. With fizy you can also view video clips, find lyrics and listen to songs, playlists, albums and podcasts offline when you have no internet connection. Discover new songs with custom playlists created especially for you and listen to all these tracks with high-quality sound.

fizy lets you access millions of songs and video clips for free, on your phone, tablet, computer, car (Apple CarPlay) or Apple TV whether at home, on holiday or on the road!

What does Türkiye’s best music&Podcast streaming platform have to offer?

• Millions of songs, latest albums, popular songs, video clips and video playlists
• Local or foreign lyrics,
• The joy of listening to music at high quality,
• Thousands of podcasts in different categories
• Live concert broadcasts, acoustic performances and unique special video contents of popular artists,
• Thousands of music playlists ready for listening according to your mood,
• Customized Daily and weekly playlists of your favorite songs,
• Finding the song that you heard with “Ne Bu Çalan”
• And most important of all, “OFFLINE” feature for listening to music with no internet connection, and much more await you on fizy!

Discover the popular artists with fizy!
• Mert Demir
• Semicenk
• Melike Şahin
• Sezen Aksu
• Tarkan
• Mabel Matiz
• The weeknd
• Taylor Swift
• Ed Sheeran
• Harry Styles
• Dua Lipa
• Billie Eilish

Most popular podcasts are in the fizy!

• Ortamlarda Satılacak Bilgi
• Hande Kazanova
• Barış Özcan ile 111 Hz
• The English We Speak - BBC
• Kendine İyi Davran - Beyhan Budak
• Bu Mu Yani


What Features Does fizy’s Paid Premium Features Offer?
• Enjoy content without ads,
• Download songs and videos offline, listen to downloaded music also with no internet connection,
• Experience high-quality sound,
• Listen to unlimited music and watch unlimited video clips,
• Access unique fizy video contents not found anywhere else.


Easily download the fizy app for free and start enjoying free music! You can listen to offline songs without internet connection and enjoy music without internet connection.

Other platforms to follow news of fizy;
Follow on Facebook: https://www.facebook.com/fizy
Follow on Twitter: https://www.instagram.com/fizyofficial/
Follow on Instagram: https://twitter.com/fizy
Follow on YouTube: https://www.youtube.com/user/officialfizy

End-User Agreement: https://fizy.com/globcont/global/iOS/en/eula_trcell_en.html
Terms of Use: https://fizy.com
Privacy and Security: https://play.fizy.com/privacy/privacy-en.html

😍 Do you love Fizy – Music & Video app? Please share your friends!

share facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
App Name Fizy – Music & Video
Category Music
Published
Updated 08 December 2023, Friday
File Size 136.82 MB

Fizy – Music & Video Comments & Reviews 2024

💸 Want to send money abroad for free?

We transfer money over €4 billion every month. We enable individual and business accounts to save 4 million Euros on bank transfer fees. Want to send free money abroad or transfer money abroad for free? Free international money transfer!

sorunlu tamamen. birgun gecmiyorki yeni bir hata vermesin onceleri uygulama cokuyordu simdi ise arada aciliyor sadece acildigi zmanda arka planda muzik calmiyor onceleri caliyordu. kisacasi sogudum uygulamadan kime sorsam ayni sorun hic tavsiye etmiyorum. umarim nu sorunu kisa surede cozerler. cok can sikici bir durum.

Muzik. Cok guzel indirdikten sonra telefonu kapali modundada dinleyebiliyorsun harika +++++:)))

Eksik. Eskiden dinlediğim birçok şarkıyı artık listede olmadığı için dinleyemiyorum

Begenmedim. Hic begenmedim bide sozlesme koymuslar hertarafi Bana ters

Guzel dusunulmus ama kotu calisan bir uygulama. Uygulama operatorlerin muadil uygulamalarina gore basarili ve onde bir uygulama ama maalesef hattim turkcell olmadigindan midir nedir "giris yap" butonu hic bir zaman gereken sayfayi getirmiyor ve giris yapilmadigi icin de uygulama arka planda muzik dinlemeye izin vermiyor. Tabiiki bu haliyle hic bir ise yaramiyor cunku otomatik kilit oldugunda da kapaniyor. Ve anlamadigim bir sekilde bu yorumlara ragmen uzun zamandir bunun halledilmemesi turkcellin kalitesi hakkinda insani dusunduruyor. Edit: Ya su uygulamadan tam bir performans alip kullanamadim; eskiden bir suru problemi vardi ve hic bir guncelleme gelmedi, ustune ustluk zarzor giris yapiyor olabilmeye ragmen simdi de sarkilar 30 sn kadar dinlenebiliyor. Berbatt yani.

version. The current version doesn't work

Piece of GARBAGE. If I could describe one word for this app it would be that it didn’t have any songs I been looking or new music music lives beware of this app it is a waste of time worst app ever

Problemi düzeltin lütfen. Uygulama oldukça kötü halde acil olarak güncelleme yapılması lazım, paket aldık ama parasının karşılığını veren bir uygulama değil.

Hamed. Thats really great app here in Turkey for me as a new one moved in 👌🏻

Her şarkı yok. Bi Spotify değil

👎. Premium a gecmezsen hic bir sarkiyi dinleyemiyorsun. Berbat

basarili. Uygulama genel olarak basarili, abonelik ucretinin karsiligini aliyorsunuz. Bjr tane tavsiyem var. 1)uygulama her acildiginda facebook, twitter vs. de paylasim yapabileceginize dair bir bilgi mesaji cikiyor. Bu sadece ilk giriste ya da ornegin 2 saatte bir cikabilir.

Gelistirilmeli. Iphone5 destegi hala gelmedi. lastfm skrop destegi eklense tadindan yenmez. Lastfm'in opensource apisi var rahatca kullanilabilir

Mp3 files... siteden indirirken sarki ismini de otomatik dosya adi olarak aliyor ama bu uygulama da indirince dosya ismi sayilardan olusuyor. ayrica bir ricam daha yine indirilen mp3 dosyasinin album artwork lu olma imkani varmi acaba ?

👎🏽👎🏽 ANNOYING FOR ME👎🏽👎🏽. I was looking forward to getting this app but it’s annoying because I don’t have a phone number, and you need one to sign up with now I can’t make an account :((

Yine olmamış. İndirdiğim tüm şarkılar cihazımdakiler alanında yer almıyor. Albümlerin resimleri gelmiyor. Fii tarihinde indirdiğim şarkılar tüm müzik arşivimde var. Saçma sapan olmuş o kısım, yeni liste çok büyük. Geliştirme gerek...

Cok kotu does not work. Yurt dısından ulasım yok. Gereksız bır uygulama. You can not reach ıf you are not ın Turkey. Unnecessary

New Update 👎 Apo is not open. Son gelen günceleme artık uygulama açılmıyor fizy servislerinin ulaşamıyoruz diyor bi çözüm bulun 1Yildiz size çok

Berbat. Turkcell e yakıstıramadım indirdigim sarkilar bi sure sonra siliniyor once dinledigim sarkilari simdi dinleyemiyorum

Отстой. Самая дебильная регистрация в мире

Fizy Yorum. Çok iyi bir aplikasyon

Vodafone 3g ip'sini yurt dışı sanıyor. Uygulamayı açtığımda uyarı veriyor ve Türkiye'den bağlanıyorsam 4440532'yi aramamı söylüyor aradım 5 ayrı MH ile görüştüm duzeltemediler.

SACM SCAM SCAM. This app advertises certain artists that you can listen to. I signed up, like a dummy I entered my phone number and security questions and when I got to the app there are like 5 artists on there and ZERO of the big names they advertised. DO NOT USE THIS APP. SCAM SCAM SCAM. Shame on App Store for allowing this trash.

Berbat. Berbat bi uygulama. Sirf internet pakedimden harcamiyor diye kullaniyorum. Yoksa bir dakika bile telefonumda kalmasina musaade etmem. Hakikaten hayatimda bu kadar kotu bir muzik uygulamasi gormedim, ayrica arsivi de cok dar.

beğenmedim. 50 şarkıyı 7 lira yaptınız ama hala istediğim şarkıları bulamıyorum bu nasıl hizmet !

Turkish Spotify. Ah man

arkaplanda calismiyor. arkaplanda calismiyor. onceden indirilen sarkilari internete bagli degilken acmiyor. berbat bir app.

Uyelik girisi. Giris yap butonu cok sikıntili bazen hic calismiyor

404 file not found. I cannot open the app, please help me. When I try to open it, it says “404 file not found”.

Çok güzel. Gelen güncelleme ile çok iyi bir uygulama oldu. En çok kullandıklarım arasında ilk üçte. Kullanımı çok rahat ve kolay oldu. Arayüz on numara.

Çok güzel. Çok güzel

Multitasking problem. Its not compatible with multitasking, u gotta keep it open to listen songs.

⭐️. Mükemmel bir programdır

duzenle. Duzenle diye bir opsiyon var ama bu opsiyon altinda sarkilarin yerini degistiremiyorsunuz. Sadece sarkilari silebiliyorsunuz. Design cok zayif.

4.3.3 iPhone 4. Program acildigi anda cokuyor. Buglar duzeltilirse ancak bir goz atilabilir

Hgg. Sevisi

No background playing anymore. How stupid is this. You used to be able to play your music and use other apps such as mail, internet. Now you must keep the app open to listen to music. Stupid!

İste bu. Bes yildizi hakediyor.. 5 star

Telefon numarası krizi. Türkiye dışında başka bir ülkeye kayıt olanağı vermediğiniz için app’inizi silmek zorunda kalıyorum. Telefon numarasını zorunlu kılıp, ülke kodunu da +90 zorunlu kılmanız düşüncesizce....

Добавьте разнообразие. Добавьте радиостанции других стран как минимум Европы и России.

Sarkilar silindi. Yeni versiyona yukseltince indirdigim 200'e yakin sarkiyi sildi.. Sizin yapacaginiz update'e...

:@. I downloaded it only for the sake of Tarkan!

Berbat. Çok kötü indirmeyi bile denemeyin

Не работает!!!. Не возможно зарегестрироваться, выдаёт ошибку!!!

Şarkılarım İkinci Kez Silindi. Lütfen bir app yapacaksanız, daha profesyonelce olsun. Ben haftalarımı vereyim, sevdiğim şarkıları bulmak ve indirmek için, ardından sizin app benim şarkılarımın hepsini silsin...hem de iki kez. Çok kötü bir durum. Umarım bunu çözersiniz...Bir de user friendly değil. Mesela nasıl şarkı silebilirim? Sıralama için opsiyon yok, alfabetik ya da şarkıcının veya grubun adına göre...

surekli kapaniyor. ya allah rizasi icin su arayuzu ve kendi kendine kapanma olayini duzeltin paket te aldik kullanamiyoruz surekli super sifre soruyor giriyoz olmuyor

Berbat. TurkcellID giriş yapmama rağmen 1 dakika sonra giriş yap uyarısı veriyor!!! Retina display destegi yok... Yakışmamış Turkcell e

Yaşasın. Çok beğendim

Berbat. Turkcell in şimdiye kadar denemediğim uygulaması kalmadı ve çoğunu da kullanmaya devam ediyorum. Ama bu uygulama kadar başarısızını görmedim. En önemli fonksiyonu olan "şarkı çalma" işlemini gerçekleştiremiyorsa, bu uygulamaya 1 yıldız bile fazla.

🇺🇦хороший сервис, в правильном направлении. ....но, нужно запускать скорее сам стриминговый сервис, а не радио одно!!!

💰 A universe of opportunities: Payoneer

Did you know that you can earn 25 USD from our site just by registering? Get $25 for free by joining Payoneer!

🧠 Join the movement! Experience the world's No.1 brain supplement

Imagine you at your best. All the time. Picture yourself at your sharpest and most productive. Your most alert and focused. Your most lucid, creative and confident. At work. At play. In every area of your life. Add Mind Lab Pro® v4.0 to your daily routine and uncap your true potential. Buy Now!

Mukemmel. Cok guzel bir uygulama,Bazi muzikleri bulamasamda icerik ve gorsel olarak gayet kullanisli ve kolay,Emegi gecenlere cok Tesekkur ederim,Saygilar

Liselerarası Müzik Yarışması İçin. Evet Arkadaşlar Çanakkale Anadolu Lisesi Vites Grubuna Oylarr ✌️✌️

👉 Are you looking for an Adsense alternative advertising platform?

Adsterra is the most preferred ad network for those looking for an alternative to AdSense. Adsterra is the ideal choice for new sites with low daily traffic. In order to advertise on the site in Adsterra, like other ad networks, a certain traffic limit, domain age, etc. is required. There are no strict rules. Sign up!

Cok iyi. Web sitesindeki gibi olmus. Cok begendim.

Güncelleme. Müzik indirebiliyorum yanliz her iki günde güncelleniyor bu durum biraz rahatsız ediyo.:(

Basarisiz Muzikler. Program guzel fakat bu kadar kotu muzikleri kim bir araya getirmisse harcadigi vakite yazik! Pop radyosunda alakasiz, cok eski sarkilarin calmasi baya kotu olmus. Tavsiyem Pandora ve iHearth gibi Amerikada ve Dunyanin bir cok yerinde kullanilan bu programlardan biraz ornek alinsin, sarkilari nasil neye gore sectikleri arastirilsin o zaman program 10 numara olur.

TURKCELL müzik. Bir ise yaramaz.

Reklam :(. Su alttaki reklami da kaldirsalar on numara olur

Güzel, ama eksikleri var.... uygulama güzel. arşiv geniş, bu güzel, ancak: - cihazımıza format attığımızda veya uygulamayı sildiğimizde para vererek aldığımız bütün şarkılar siliniyor. bu çözülmeli bir şekilde. - para veriyoruz, şarkı satın alıyoruz, ses kalitesi biraz daha iyi olmalı. streaming yüzünden ses kalitesinin düşük olması anlaşılabilir (her yerde 3g yok, edge olduğunda da kesintisiz yayın sağlanabilmeli) ancak şarkıyı indirdiğimizde en az 192 kbit dinlemek isterim. -indirdiğimiz şarkılar uygulama içine gömülü olmamalı, itunes içinden de görebilmeliyiz, istersek bütün id3 tag bilgileri ve albüm kapağı ile birlikte itunes kütüphanemize atabilmeliyiz. - bütün bunlar sağlandığında 300 şarkı 5 liradan daha fazlasını hakedecektir. unutulmasın ki, türkiye'de itunes music store yok, turkcell bu eksikliği kapatmaya oynarsa kazanır...

Kesinlikle berbat bir uygulama!. Yukledikten sonra yaptigim ilk 2 islemin ikisinde de uygulama coktu (iPod 4th ve baska hicbir uygulama acik degil). Giderilmesi gereken bi' ton eksikten bahsetmiyorum bile. Koskoca Turkcell'in gelistirdigi uygulama buysa soyleyecek fazla bisey yok.

Potansiyeli iyi. Cok guzel bir program olabilir ama wireless ve 3g arasinda gecislerde sifreyle ilgili sorunlar cok oluyor. Ayrica hem sarkilara para verip ayni zamanda internetin kotasini harcamasi olmamis. Insallah ttnet muzik gibi basarisiz olmaz. Birde ios 5.0 e uyumu gerekli. Bir kere birsey dinleyebildim sonra hicbirsey calmadi.

Güzel uygulama. Bende herhangi bir sıkıntı yok ama müziği indirmek istediğim de telefon numarası istiyor :D müzikler bedava mı yoksa indirilen müziğin parası telefondan kesiliyor mu bilmiyorum bilen bir arkadas varsa söyleyebilir mi:) uygulama HER HATTA ÇALIŞIYOR :)))

Başarısız yazılım ekibi. Servis çok mantıklı fakat yazılımı kim hazırlıyorsa kazandıkları parayı hak etmiyorlar bence. Çok fazla bug mevcut ve bariz olarak ortadalar, yuh demekten başka bir eleştiri yapamayacağım.

Başarılı. Turkcell uygulamaları gittikçe çoğalıyor ve cesitleniyor. gncPlay başarılı bir müzik uygulaması olmuş.

Please wait! Fizy – Music & Video app comments loading...

Fizy – Music & Video 9.2.8 Tips, Tricks, Cheats and Rules

What do you think of the Fizy – Music & Video app? Can you share your complaints, experiences, or thoughts about the application with Lifecell Music and other users?

fizy – music & video iphone images 1
fizy – music & video iphone images 2
fizy – music & video iphone images 3
fizy – music & video iphone images 4
fizy – music & video ipad images 1
fizy – music & video ipad images 2
fizy – music & video ipad images 3

Fizy – Music & Video 9.2.8 Apps Screenshots & Images

Fizy – Music & Video iphone, ipad, apple watch and apple tv screenshot images, pictures.

Language English
Price Free
Adult Rating 9+ years and older
Current Version 9.2.8
Play Store com.turkcell.gncplay
Compatibility iOS 12.4 or later

Fizy – Music & Video (Versiyon 9.2.8) Install & Download

The application Fizy – Music & Video was published in the category Music on 10 December 2010, Friday and was developed by Lifecell Music [Developer ID: 1521204058]. This program file size is 136.82 MB. This app has been rated by 1,534 users and has a rating of 4.6 out of 5. Fizy – Music & Video - Music app posted on 08 December 2023, Friday current version is 9.2.8 and works well on iOS 12.4 and higher versions. Google Play ID: com.turkcell.gncplay. Languages supported by the app:

EN TR Download & Install Now!
Other Apps from Lifecell Music Developer
App Name Score Comments Price
Fizy – Music & Video App Customer Service, Editor Notes:

We continue our improvements for you, many innovations are waiting for you in fizy! Discover everything by keeping your application updated at all times, and don't forget to leave a comment. We renewed our Instagram stories. Share your song now to try our new designs. You can share any song lyrics you want and express your feelings better. While looking at the lyrics, choose the lyrics you want and share them. Come to fizy Premium.

Best Free Music Apps List
App Name Released
Bose Connect 08 December 2015
Rap Fame - Rap Music Studio 18 August 2019
Clear Wave 14 March 2021
AMI Music 18 June 2013
Sonos 08 June 2020

Find on this site the customer service details of Fizy – Music & Video. Besides contact details, the page also offers a brief overview of the digital toy company.

Best Paid Music Apps List
App Name Released
Lyd - Watch Remote for Sonos 10 March 2019
Amazing Slow Downer 26 March 2009
Drumline 10 June 2010
Sheet Music Scanner 11 June 2014
RTA 13 December 2008

Discover how specific cryptocurrencies work — and get a bit of each crypto to try out for yourself. Coinbase is the easiest place to buy and sell cryptocurrency. Sign up and get started today.

Top Free App List
App Name Released
Reddit 07 April 2016
Threads, an Instagram app 05 July 2023
Spotify - Music and Podcasts 14 July 2011
Microsoft Copilot 29 December 2023
X 09 October 2009

Looking for comprehensive training in Google Analytics 4? We've compiled the top paid and free GA4 courses available in 2024.

Top Paid App List
App Name Released
Unpacking 24 August 2023
Plague Inc. 25 May 2012
Merge Watermelon for watch 04 March 2021
Shadowrocket 13 April 2015
MONOPOLY 04 December 2019

Each capsule is packed with pure, high-potency nootropic nutrients. No pointless additives. Just 100% natural brainpower. Third-party tested and validated by the Clean Label Project.