Migros - Market & Yemek App Reviews

VERSION
10.7.1
SCORE
4.7
TOTAL RATINGS
1,853
PRICE
Free

Migros - Market & Yemek App Description & Overview

What is migros - market & yemek app? İhtiyacın neyse hepsi şimdi tek bir uygulamada, Migros elinin altında.
Migros’un yeni uygulamasıyla ister Migros Sanal Market ile evinin tüm ihtiyaçlarını seçtiğin gün ve saatte kapından teslim alabilir, istersen Migros Hemen ile anlık ihtiyaçlarına dakikalar içinde ulaşabilir, istersen Migros Yemek ile istediğin restorandan indirimli yemek siparişi verebilirsin. Online market alışverişi ve yemek siparişi, Migros kalitesi ile cebinde! Market alışverişinden çok daha fazlasını mı istiyorsun? O zaman elektronikten sağlık ürünlerine kadar birçok ürün için de Migros Ekstra’dan sipariş verebilirsin.

Migros market alışverişini kapına getiriyor. Migros Sanal Market ve Migros Hemen ile ister kendi evin, istersen sevdiklerin için online sipariş verebilir, dakikalar içinde siparişini teslim alabilirsin.

Migros Sanal Market ve Migros Hemen şimdi tek uygulamada! Migros kalitesi ve fırsatlarıyla market alışverişin, Sanal market ile istediğin gün ve saatte, Migros Hemen ile dakikalar içinde kapında.

Şimdi Migros Yemek de Migros uygulamasında. Sevdiğin restoranlardan dilediğin lezzeti kolayca sipariş ver, yemeğin kapına gelsin. Migros Yemek şimdilik belirli bölgelerde, yakında her yerde.

Migros’a üye olmak çok kolay, ancak zorunlu değil! Migros uygulamasına giriş yaptığın ya da üye olduğun telefon numarası ve hesabını değiştirmeden hem Sanal Market hem de Hemen uygulamalarını kullanabilirsin. Eğer üye olmak istemezsen online market alışverişini üyeliksiz şekilde de tamamlayabilirsin.

Migros online market siparişlerini haftanın 7 günü, izin verilen saatler içinde, özel soğutmalı araçlarımız ya da motor kuryelerimiz ile özenle teslim ediyoruz. Migros Sanal Market ile bugün ya da önümüzdeki 6 gün için istediğin saat aralığına sipariş verebilirsin.

İstersen Mağazadan Teslim seçeneği ile Migros uygulamasından verdiğin siparişleri, istediğin Migros mağazası - Tıkla Gel Al noktasından teslim alabilirsin.

Daha acil bir şeye mi ihtiyacın var? Market alışverişin Hemen kapında!

Migros Hemen ile meyve sebzenin en tazesinden et ve şarküterinin en kalitelisine, deterjandan bebek bezine binlerce ürünü Migros güvencesi ve fiyatlarıyla dakikalar içinde kapına getiriyoruz.

Siparişini anlık olarak takip edip harita üzerinden izleyebileceğin ekranlarımızda tahmini teslimat süresini de bulabilirsin.
Sadece online market alışverişini değil, evinin diğer ihtiyaçlarını da Migros uygulamasında bulabilirsin. Migros Ekstra ile telefondan tablete, oyun konsolundan küçük ev aletlerine birçok elektronik ürünü, oyuncak, sağlık cihazları ya da evinin diğer ihtiyaçlarını kapına getiriyoruz. Üstelik artık online yemek siparişlerini de Migros Yemek ile Migros uygulamasından verebilirsin..

Migros uygulamasında tüm alışverişlerini ve yemek siparişlerini hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde ödersin.

Migros online alışverişlerinizi kolay ve en güvenli şekilde ödemenize imkan sunar. İstersen banka ya da kredi kartı ile, istersen Money Pay, BKM Ekspress ve Garanti Pay ile siparişlerinin ödemesini kolayca tamamlarsın. Ödeme yaparken Migros Dijital Alışveriş Kodunu, Money Pro kartlarını ve diğer indirim kupon ve çeklerini de kullanabilirsin.

Migros’tan sipariş verdiğin tüm ürünleri, teslimat sırasında kapıda anında iade edebilirsin.

444 10 44 numaralı müşteri hizmetlerinden bize tüm soru, dilek ve şikayetlerini iletebilirsin. Migros uygulamasının müşteri hizmetleri 7 gün 8.30 – 22.00 saatleri arasında hizmetinde.

Sen de yeni Migros uygulamasıyla tanışmak için hemen uygulamayı indir!

😍 Do you love Migros - Market & Yemek app? Please share your friends!

share facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
App Name Migros - Market & Yemek
Category Shopping
Published
Updated 26 February 2024, Monday
File Size 295.43 MB

Migros - Market & Yemek Comments & Reviews 2024

💸 Want to send money abroad for free?

We transfer money over €4 billion every month. We enable individual and business accounts to save 4 million Euros on bank transfer fees. Want to send free money abroad or transfer money abroad for free? Free international money transfer!

I’ve been using this app for quite a while now BUT. Really great app smooth and you could navigate through it pretty easily but unfortunately there’s no option for English language since my Turkish is not that good and not just me a lot of people are requesting English so it’s only fair to add English so foreigners could enjoy this app more

Love shopping here !!. Love Migros app! Shopping is easy

Musteri hizmetleri cok kotu. 9 TL verip extra erken gelmesi icin saatlercr bekleyip biri tarafindan araniyorsuniz. Uzgunuz yogunluktam sebeb gec kaldik. Odedigim extra ne olacak erken gelmeniz icin sorusuna scrmice vede tamda soyguncu edasiyla uzgunuz onu geri veremiyoruz cevabi insani salak yerine koymanin ve haksiz kazanc saglamanin ucuz vede basit yolu. Koc grubuna boyle les cevaplarla uc bes loranim pesinde gezmesi hos degil asla bir daha. 9 TL icin degil aptal yerine konulmak.

YAVAS ve TAKILIYOR. Güncellensin de düzelir diye beklemekten sıkılıp yorum yazmaya karar verdik. Uygulama yavaş; açılırken ve özellikle bir şeye seçim yaptığınızda iyice yavaşlıyor. Hatta bazen takılıyor. Ara ara uygulamayı açtığımızda login olmamıza rağmen bizi atmış olduğunu görüyoruz; her seferinde yeniden giriş yapmak gerekiyor. Fakat an itibari ile (iki-üç gündür) artık giriş de yapamıyoruz. Ne telefon numarası kabul ediyor ne de e-posta. Migrosu aradığımızda ise müşteri temsilcisine bağlanamıyoruz bir robot saçma sapan şeyler söyleyip duruyor.

oneri. Migros hemen ve sanal markette ayri urunler var. Ikisi birlestirilmeli.

İyi ki varsınız. Erzurumda yaşlı anneme sizin vasıtanızla ihtiyacını gidermeğe çalışıyorum Benim için büyük kolaylık Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Allah razı olsun Süpersiniz Başarılar diliyorum

Great ux design. Flows seamlessly. Makes grocery shopping enjoyable

New Location Issues in map. The app worked fine but now it keeps setting a new location from the map which does not give the correct address. It is doing this every time! Get rid of this function, please.

super cok kullanisli. kapida odeme olmasi cok avantajli. tesekkurler migros!

Yanıltıcı. Reklamlardaki tüm teklifler çalışmıyor. İnsanların sizin Uygulamanıza kaydolmasını sağlamak için kullanırsınız. BYE

Teslimat. Online migros kullanımı çok rahat fakat heryer ücretsiz teslimat getirirken sizin teslimat ücreti almanız çok garip gerçekten

Güzel. Geeç keşfettim ama razıyım =)

English language. Migros is amazing but Pleasssse add English language...🙏🏻

Easy to use. I like this app, it is handy and convenient. They added the pictures for all the products which makes it much much easier to make your order. I miss some products which I usually find in the market. Hope they add everything online.

Sipariş sonrası tutarın uygulamada görünmemesi. Teslim formunda teslim edilemeyen ürünlerin veya alternatif verilen ürünlerin fiyatları uygulamada görülemiyor. Teslimat formu uygulama ekranına düştükten sonra bu tutar görülebilmesi faydalı olabilir. Uygulama animasyonları bazen takılma yapabiliyor ekrandaki siparişler kayabiliyor. ayrıca yeni ipad pro cihazlarda uygulama açıldığında kenarlarda boşluklar kalıyor. uygulamanın farklı modellerdeki cihazlara yatay ve dikey mod için entegre edilmesi gerekiyor. Son olarak money kullanılan alışveriş tutarı sanki money kullanılmamış gibi yüksek fiyatlı görünüyor. Money kullanımlarında eğer fiyat indiyse son halini göstermesi daha mantıklı olabilir.

iPhone 5'te calismiyor. Umatim hemen duzeltirsiniz.

Please add English language. Please add an option for English language, it is really challenging to use the app and order for non-Turkish speakers.

Hayvan eziyetine son. Uygulamada 3 numaralı kafes yumurtalarının satılıyor olması beni rahatsız etti o yumurtalar hayvanlara eziyet edilen cehennem gibi kafeslerden geliyor Migros böyle bir uygulamayı desteklememeli

Missing feature .... Wish the app could alert me when a particular out-of-stock item becomes available in the store I usually order from.

Birleştirme iyi olmadı. Hemen ile birleşince hemen uygulaması bozuldu; adres girilmiyor. Onun dışında memnunuz

Özellik Talebi. Keşke ürünlerin indirimlerinin bitiş tarihide yazsa

English available??. Great app! But i unfortunately don’t speak Turkish yet. Would be great to get groceries delivered during corona virus times. 💪

Migros. Çok hızlı ve zamanında geliyor. Hastaydım evden çıkamıyordum. Miğros siparişlerimi dedikleri saatte kapıma bıraktı. Teşekkürler

Hızlı gönderi. Bir önceki siparişimde göstermiş olduğunuz yardım, hızlı teslimat için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Sağlıkla kalın!..

Useful. İngiliz lütfen! English language option would be great !

Süper. İstediğim gibi

Adres girmek bir dert. Adres alanına girilen adreslerin bazı alanları girdikten sonra mükerrer çıkıyor; bazı adreslerde cadde/sokak isimleri listede çıkmıyor (başka uygulamalarda çıktığı halde). İvedi düzeltilmesi lazım

Son derece pratik. Kullanimi kolay, hayati kolaylastirici bir hizmet

Çürük Ürün ve Para İadesi Saçmalığı. 1 kilo çileğin bir kısmı ezik, bir kısmı çürük ve bir kısmıda çürümek üzere bana teslim edildi. Nasıl utanmadan böyle bir ürün teslim ettiler anlamadım. İade etmek istedim ama 15 iş günü içerisinde para mı iade edeceklerini söylediler. 15 iş günü yani 3 hafta boyunca parayı hesabıma yatıracaklarını söylediler. Bir çilek iadesi için 3 hafta mı bekleyeceğim. Bir daha asla Migros’tan alış veriş yapmam.

Great Service. 10/10 such a great app!!!

Teşekkürler. İyi Ki Varsınız.🙏🙏

ENGLISH!!!. Thx 😊

Yetersiz. Siparisim yanlis geldi, kimseye ulasamiyorum, yazdigim yorumlara Geri donus yok indirmeyin kullanmayin alternatiflere yonelin. Istegelsin daha basarili ve musteri iletisimleri cok daha iyi.

Teslimat. Nerdeyse bir hafta olacak siparis vereli hala bi turlu teslim edilmedi. Para cekilmis siz de banka da bunu onayliyor ama siparis yok gozukuyormus. Ariyoruz yok su servis yok bu servis diye dondurup duruyosunuz ortanizda. Guveniyoruz buyuk guvenilir forma diye nerdeyse 2bin tllik siparis veriyoruz ne gelen var ne giden. Kanit istiyosunuz bankadan para cekildiginin dekontunu gonderiyoruz yine yok. Yasli anne babamiza sehirdisindan alisveris yapiyoruz magdur oluyoruz ve oyalaniyoruz. Ya yarin siparisi teslim edersiniz ya da tuketici haklarina basvururum!

Ürün. Ürün çeşidi yetersiz, tarihi geçmiş veya yaklaşmış ürün istemiyorum. Uzun ömürlü aldığım süt bozuk çıktı, kırmızı et ürünü iyi çıkmadı. İyi çalışmalar. ( zor günler geçirdiğimiz için bu olumsuzlukları normal görüyorum)

English?. Good day! Is it possible to switch to he language to English? Thank you 🙏

Güncelleme. En son yaptıkları güncellemeden sonra kullanamıyoruz.

Harikasının. Harikasınız

İlave sipariş. Mevcut siparişe ilave şeklinde bir bölüm ben göremedim

Hizmet kalitesi. Hizmet mükemmel. Site Süper Kargoyu getiren arkadaş çok profesyonel olarak uzaktan verdi ürünleri. Kargo teslimat süresi biraz uzun. Bu malum günlerde Hoşgörülebilir.

Migros 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻. Daha önce de kullanmıştım bu uygulamayı. Çok memnunum. Bir ürün yoksa arayıp Bilgi veriyorlar. Bu çok güzel.

Lulu Ghosn. Great Service & easy to use app !

Cok ilgili gorevli. Kullanimi cok kolay bir uygulama. Ancak uygulamadaki stok bilgisi hatali idi. Gorevli arkadas beni arayip stogun, uygulamada gorunenden az oldugunu soyleyince siprisi iptal ettim. 3 gun sonra stok gelince beni aradi, siparisimi verdim :)

Mehmet. Şarküteri reyonundan kilo ile alışveriş yapılmıyor , bunu ekleyebilir misiniz?Teşekkürler

cok kolay. cok kolay ve rahat oldu siparis

Worst. Worst

son güncelleme çok kötü. Son güncellemeyle teslimat istediğim yeri harita üzerinde seçmeyi zorunlu kılıyor. Yaşadığım yeri işaretleyince yanlış mağazaya siparişi yönlendiriyor. Siparişin yönlendirildiği mağaza teslimatı yapamıyor. Doğru mağazaya telefonla yönlendirme yapınca da mağaza stokları uyuşmadığı için sipariş iptal ediliyor. Oldukça kötü bir uygulama güncellemesi sonuç olarak...

App is fine, Migros is not.. Descriptions of the food items don’t include the ingredients, rather they describe how “delicious” the item is. Some of the food (onions and garlic, for example) arrive in below average conditions. There’s no optioning out of plastic bags—you’ve got to pay for them even if you don’t want to receive them. I still use the app, because it’s incredibly convenient.

Merhaba,. Uygulama kullanışlı, ama daha iyi olabilir.

Migros çalışanları iyiki varsınız. Çalışanlar gerçekten Harikalar. Çok saygılılar..Çok iyiler. Onların gülümseyerek siparişleri bıraktıklarında yüzlerindeki ifade iyiki varsınız der gibi..Tabii ki bizde canı gönülden onlara iyi ki varsınız diyoruz.

💰 A universe of opportunities: Payoneer

Did you know that you can earn 25 USD from our site just by registering? Get $25 for free by joining Payoneer!

😊 thank you. Bes ever everything thanks love ya ❤️

No English. App description says English & Turkish but there is no English option.

Home shopping made easy. Quick and easy to use!

Seçemiyorum ?. Bu ne saçma bi uygulama zaman aralığı seçmemi istiyo ama hiçbirisi seçilmiyo ? Oysaki migros en fazla 700m falan uzakta madem yollamicaksınız neden böyle bi uygulama çıkartıyosunuz

🧠 Join the movement! Experience the world's No.1 brain supplement

Imagine you at your best. All the time. Picture yourself at your sharpest and most productive. Your most alert and focused. Your most lucid, creative and confident. At work. At play. In every area of your life. Add Mind Lab Pro® v4.0 to your daily routine and uncap your true potential. Buy Now!

*****. Super servis

Gülabi’nin gozyasi. Iscisinin hakkini vermeyen bir sirketin hakki bir yildizdan asagisidir.

Siparis tekrarla secenegi yok. Ben aylik siparis veriyorum haliyle sepette cok fazla urun (30+) oluyor. Her ay ayni urunu arama ozelliginden aratip sepete koyup ayni siparisleri vermek beyne zarar veriyor. Siparis gecmisine siparisi tekrarla ozelligi koyun bir zahmet. Tesekkurler

Elene2. 5 Yıldız veriyorum.

Teşekkür. Teşekkürler Migros Bu zorlu günlerdeki hizmetleriniz için

👉 Are you looking for an Adsense alternative advertising platform?

Adsterra is the most preferred ad network for those looking for an alternative to AdSense. Adsterra is the ideal choice for new sites with low daily traffic. In order to advertise on the site in Adsterra, like other ad networks, a certain traffic limit, domain age, etc. is required. There are no strict rules. Sign up!

Program devamli hata veriyor.. Bu program devamli bölge seciniz hatasi veriyor. Bölge seçsende ayni hatayi tekrarliyor. Tek çözüm programi silip bir daha yüklemek. Migros yetkililerine bunu bildireli 2 ay oldu hala bir update cikarmadilar. Ayip ayip... Koskoca sirkete bu app yakismiyor. Tavsiye etmiyorum

Uygulamayı kullanabilsek iyiydi.. Saçmalığa gel üye olurken tc kimlik sistemimize kayıtlıdır diyip üye olmama izin vermiyor fakat mail ile giriş yapılıyor. Ben ne mailimi ne şifremi hatırlıyorum yıllar önce aldığım bir hesap, neyle giriş yapıpta şifre yenileme yaptırıcam bu durumda? Madem 1 tc kimlik ile sadece 1 hesap kullanılmasına izin veriyorsunuz ozaman girişide tc kimlik ile yapacaksınız mail ile değil. Saçmalığın daniskası.

Yeni güncelleme. Yeni güncellemeyle birçok yenilik gelmesine karşı barkodla fiyat görmenin kaldırılması iyi olmamış tereddütte kaldığımızda kasaları meşgul etmeden başvurduğumuz barkodla fiyat görmenin tekrar getirilmesini istiyorum

Eksik. Barkod okuma çok kullanılan bir özellik, olmaması büyük eksiklik.

Bir yıldız bile fazla. Berbat!Yukleyeli bir kaç dakika oluyor ama hemen siliyorum. Sehir secmem için uyarı veriyor ama secim yapmama izin vermiyor. Göstermelik yapılmış bir application. En azından iPhone için konuşabilirim. Bu nedenle satış ve müşteri kaybı yaşıyor Migros

Iphone X uyumsuz!. Adres seçimi bile yapamadığım için app i kullanmam mümkün olmadi. Ayrıca parmak izi tanitmak ister misiniz? Sorusu da çok teknoloji özürlü olmuş (yeni app ler yüz tanitmayi soruyorlar) Yeni taşındığım adresde kullanmayi isterdim, umarim yakinda duzeltirler.

Rezil. Belki 10 kez siparisi bitirmeye calistim. Her seferinde ayri bir yerde kapandi. En sondaki adres girdikten sonra cikan kullanici adi sifresi nedir ya! Zaten en basta giris yapmiyor muyuz? Alisveris yapilmasin diye kurgulanmis, bir de iphone uygulamamiz olsun diye ortaya konmus bir gariplik. Hic ugrasmayin sac bas yolduruyor. Mecburen tek yildiz vermek durumunda kaliyorum.

Barkod okuma geri geldi :)). Barkod okumayı yeniden devreye aldığınız için teşekkürler. Sürekli fiyatlar için başvurduğum bir uygulama.

Çalışmıyor :(. Application'ı update ettikten sonra açılamıyor maalesef :(

Calismiyor. Eski versyonlarinda rahatlikla alisveris yaptigimiz bu uygulama maalesef yeni cikan guncelleme sonrasi ipad de acilmiyor bile bozanlarin ellerine saglik en yakin zamanda duzeltilip tekrar alisverislerimize devam etmemizi saglamalarini umuyoruz ipad kullanipta bu uygulamayi bizim kadar sik kullananlara da versiyon yukseltmemelerini tavsiye ediyoruz

Some basic functions are not working. Temel bazi fonksiyonlari calismiyor: 1. Sag yukaridaki lokasyon ikonuna bastigimda benim yerimi gosteriyor ancak civardaki magazalari gostermiyor. 2. Sifre yenileme seceneginde eposta adresini giriniz kutusu var ama giris yapilacak bir satir acmiyor. Bu eksiklikleri giderene kadar sisteme giris bile yapilamadigi icin uygulama malesef kullanilmaz durumda. Bu yuzden simdilik sadece 1 yildiz :(

100 TL UZERINE GONDERIM UCRETI OLMAMALI!. Site cok kullanisli. Indirimlerden cok rahat faydalanilabiliyor fakat 110 TLlik siparisimden dahi 6 TL gonderim ucreti aldilar. Yakismadi...

Mükemmel. Tek kelimeyle hayat kurtarıcı! Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Calismiyor. Cok kotu. Menuler arasinda gecerken takiliyor. Basarisiz.

Geldi hepsi ürünlerim. Memnun müşteri

awful. doesn't work in the slightest.the guy who made this app needs to get shot.

diğer marketlerle karşılaştırma eklentisi lütfen.... bende kullanıyorum ama sadece migrostaki fiyatları veriyor.şöyle en ucuz biziz başka yerde daha ucuza bulusanız ürün hediye diyen cesur marketlerden tüm marketleri karşılaştıran uygulamalar bekliyoruz....KARŞILAŞTIRMALI...

Mükemmel. Barkod okumasi ve siparis verme ozelligi gercekten cok basarili.

Please wait! Migros - Market & Yemek app comments loading...

Migros - Market & Yemek 10.7.1 Tips, Tricks, Cheats and Rules

What do you think of the Migros - Market & Yemek app? Can you share your complaints, experiences, or thoughts about the application with Migros Ticaret A.S. and other users?

migros - market & yemek iphone images 1
migros - market & yemek iphone images 2
migros - market & yemek iphone images 3
migros - market & yemek iphone images 4
migros - market & yemek ipad images 1
migros - market & yemek ipad images 2
migros - market & yemek ipad images 3
migros - market & yemek ipad images 4

Migros - Market & Yemek 10.7.1 Apps Screenshots & Images

Migros - Market & Yemek iphone, ipad, apple watch and apple tv screenshot images, pictures.

Language English
Price Free
Adult Rating 4+ years and older
Current Version 10.7.1
Play Store tr.com.sanalmarket.MigrosSanalMarketMobil
Compatibility iOS 12.0 or later

Migros - Market & Yemek (Versiyon 10.7.1) Install & Download

The application Migros - Market & Yemek was published in the category Shopping on 29 October 2010, Friday and was developed by Migros Ticaret A.S. [Developer ID: 397584372]. This program file size is 295.43 MB. This app has been rated by 1,853 users and has a rating of 4.7 out of 5. Migros - Market & Yemek - Shopping app posted on 26 February 2024, Monday current version is 10.7.1 and works well on iOS 12.0 and higher versions. Google Play ID: tr.com.sanalmarket.MigrosSanalMarketMobil. Languages supported by the app:

EN TR Download & Install Now!
Other Apps from Migros Ticaret A.S. Developer
App Name Score Comments Price
Migros Toptan Reviews 5 1 Free
Migros Sosyal Reviews 1 No comment Free
Migros - Market & Yemek App Customer Service, Editor Notes:

Online market ya da yemek alışverişini dakikalar içinde kapına getiriyoruz! Migros Sanal Market, Migros Hemen, Migros Ekstra, Migros Yemek, Tazedirekt, Macro Online ve Mion siparişlerini artık tek bir uygulama üzerinden verebilirsin. Bu versiyonda; Artık market alışverişinde aradığını bulmak çok daha kolay! Ürünleri listelediğin sayfalarda anında ve pratik bir şekilde arama yapabilirsin.

Best Free Shopping Apps List
App Name Released
DHgate-Online Wholesale Stores 12 August 2014
The Home Depot 16 December 2009
Costco 06 July 2012
Walgreens 26 October 2009
AliExpress Shopping App 26 May 2011

Find on this site the customer service details of Migros - Market & Yemek. Besides contact details, the page also offers a brief overview of the digital toy company.

Best Paid Shopping Apps List

Discover how specific cryptocurrencies work — and get a bit of each crypto to try out for yourself. Coinbase is the easiest place to buy and sell cryptocurrency. Sign up and get started today.

Top Free App List
App Name Released
Lemon8 - Lifestyle Community 12 March 2020
Google Drive 28 June 2012
Cash App 16 October 2013
TikTok 02 April 2014
PayPal - Send, Shop, Manage 03 February 2019

Looking for comprehensive training in Google Analytics 4? We've compiled the top paid and free GA4 courses available in 2024.

Top Paid App List
App Name Released
Ultimate Custom Night 28 April 2020
True Skate 18 October 2012
Papers, Please 12 December 2014
Slay the Spire 13 June 2020
Merge Watermelon for watch 04 March 2021

Each capsule is packed with pure, high-potency nootropic nutrients. No pointless additives. Just 100% natural brainpower. Third-party tested and validated by the Clean Label Project.