Kur'an App Reviews

VERSION
4.7
SCORE
4.9
TOTAL RATINGS
1,428
PRICE
Free

Kur'an App Description & Overview

What is kur'an app? Kur'an-ı Azimüşşan'ın basımı için kurulmuş matbaa tesislerinde gerekli hürmet ve ihtimamla, özel olarak yetiştirilmiş çalışanlarla neşredilen Tevafuklu Kur'an-ı Kerim, yine titiz bir çalışmanın neticesi olarak iPhone' lara yüklenmek için Apple Store'da yerini aldı.

Merhûm Ahmed Husrev Efendi’nin dünyâda ilk defa tevâfuklu olarak yazdığı
orijinal nüshanın tıpkı basımı. Âyetberkenâr yazıları net ve okunuşu kolay Kur’ân-ı Kerîm. Bu Mushaf ile hem Kur’ân’ı yeni öğrenen, hem de her yaştan insanımız artık rahatlıkla Kur’ân okuya-bilmektedir.

Temel Özellikler:

1- Tam sayfa Kur'an okuma hem yatay hem de dikey mod,
2- Yüksek çözünürlük, sayfalar hem yatay hem de dikey modda en guzel ve rahat orjinal yazımı bozmadan okunacak şekilde yerleştirildi,
3- Kur'an sayfalarını seçmeli olarak 6 farklı hafızın sesinden dinleyebileceksiniz.
4- Hatim takip için 5 ayrı sık kullanılanlar imgesi,
5- Ana menüden istenilen sayfa, cüz ya da sureye gitme.
6- Secde ayetleri zemin renkli ve secde ayeti uyarılı
7- Hayrat Neşriyat Meali

Proğramın ipad güncellemesi yakında yayınlanacaktır. "Kur'an-ı Kerim - Ipad için" ismi ile App Store de yayınlanmaktadır.

ios@hayteknoloji.com

😍 Do you love Kur'an app? Please share your friends!

share facebook whatsapp twitter pinterest email telegram
App Name Kur'an
Category Books
Published
Updated 21 December 2018, Friday
File Size 149.75 MB

Kur'an Comments & Reviews 2024

💸 Want to send money abroad for free?

We transfer money over €4 billion every month. We enable individual and business accounts to save 4 million Euros on bank transfer fees. Want to send free money abroad or transfer money abroad for free? Free international money transfer!

Ipad sayfa gorunumu. Bir sayfa da ayni anda hem Kuran`i hemde meali goremiyorum. Neden bu ozellik degisti.

Great app. May Allah blesses the developer.. I love the feature that tracks where you left. Simple but efficient.

Perfect Application. Gercekten cok faydali, guzel bir application olmus, emegi gecenlerden Allah razi olsun.

Muhteşem. Çok güzel

Cok guzel. Allah razi olsun

I am enjoying it in my iphone and waiting for better app for ipad mini!. They do not care about iPad mini app! I contacted with the developer a few times, they keep saying they would fix the mistakes. Since iPhone app is more user, they do not care about iPad mini users! Very disappointing!

Play. Play button nuna basıldıgında sayfa şeçimiyaptığımız da sadece birinci sayfayı okuyor diğerlerini okumuyor.

One of the bests. Makes you read more and more...

Bunu yapanlardan Allah razı olsun. Verdiğimiz paralar helali hoş olsun. Güzel bir çalışma.. okuyabiliyoruz.

Allah ebeden razi Olson. Allah emegi gecen herkesten razi olsun

Super!. Super!

ayraç. 4 adet ayraç ile sınırlı, çok az

Meal. Muhteremlar bayramınız mübarek olsun Meali arapçanın hemen altına yerleştirebilirseniz hem okuma hem dinleme hem turkce anlamını okuma imkanı olacak ve büyük bir hizmet olur inanın

Ayrac. Uygulama cok guzel ama fazla ayraclari silme ozelligi yok yada ben bulamadim. Ekranda eskiden kaydettigim ayraclari silmek istiyorum sadece 1 ayrac gorunmesini istiyorum nasil yapabilirim?

Mukemmel bir app. Cok okunakli ve gayet kullanisli. ARO

Bas. Very nice app

Husrev hatti. Husrev hatti sizin icinde vazgecilmezse, Kur'an appliacation'inizi buldunuz derim. Okunusu cok rahat. Hatta sayfayi kariden okutup rahatca takipte edebilirsiniz. Emegi gecenlerden Allah razi olsun.

It’s a very good application!. There are couple of issues needs to be taken care of to have a better way of using the application. First one is the mark field should be erased all to have new marks so we don’t have to wait to delete the previous marks. Second trouble is the newly added features don’t shift to portrait view. They are the dua secrions to start Qur’an and the hatm dua at the end. Thank you in advance for making the Qur’an el Kerim easy access to read in our daily routine.

Yorum. Mükemmel

Meal ve kuran. Meal ve kuran ayni sayfada gormek istiyorum

Çook çabuk karakterler bozuluyor. Birkaç gün okunduğunda harfler bozuluyor Aç kapa yapmak zorunda kalıyoruz 2- sesli okurken aniden sessize almakta sıkıntı oluyor 3.kaldığımız yeri işsretlemekte de bayağı merasim var Anında kaldığımız yere bir işsret koyabilmeliyiz

Thank you!. Thank you for this very valuable and useful app!

.. perfect

Perfect. Awesomely great!

Masallah excellent program. Greta job

Appreciate. This is truly a great app for reading and bookmarking to follow up. I am very grateful of using this app since 3-4 years.

Sesli okuma dosyalari indiremiyorum. Sesli okuma Ishak Danish dosyasini indiremiyorum. Duzeltin lutfen

Program eksiklerini gidermeli biran once. Programda eksiklikler var

Great. Colorful and user friendly.

Easy to use. It is so helpful. I can have bookmarks and save them by different names. I can read Turkish translation too. I like how clear the writing, easy to read.

Best Quran application ever. Easy to use and very practical. May Allah bless whomever put time and effort in this application. Just one thing to add is that if you add more rotation options such as to the right that would be great.

Ayraçlar. Uygulama güzel fakat ayraçları silme butonu bazen görünüyor bazen görünmüyor

Bookmark crashes. The app is very helpful other than bookmark crashes.

Ayrac. Genel olarak cok guzel bir app. Yazilar sayfa duzeni cok harika. Hangi sayfada ve cuzde olduguna rahatca bakabilirsin. Ama mesela sayfa 15 e bir ayrac koyup hatim 1 e kaydettim. Arkasindan hatim 1 e girip okumaya kaldigim yerden devam edince diyelim ki sayfa 18 e geldim tekrar hatim 1 e kaydetmek istiyorum ama gorunmuyor. Bu da biraz problem olusturuyor sadece ilk 3 hatim adi gorunuyor sanirim .Yine de app genel olarak cok guzel bir app.

Allah razı olsun. Her şeyi ile çok başarılı

Wonderful!. I like all Hayrat foundation applications. I hope they produce all their products for mobile phones. Inshallah we want all their books in english language soon.

5 star. This application is wonderful I like it 👍🏻

İstifa de ediyorum. Çok güzel bir uygulama. Tek sorunu okurken ki gelen aramalar. Bir hal çaresi vardır belki.

Wonderful- Mükemmel ve çok net Hat.. Hayrat vakfının basımlarında, tevaffuklu yani tüm sıralı lafızların, kelimelerin net görünür şekilde alt alta gelmesi bu Hat’ta çok güzel belli oluyor.

Great App. We’ll designed, so functional

ARO super hizmet. Emegi gecenlerden Rabbim ebeden razi plain... Super bir program...

Calismiyor. Programi yukledim ama calismiyor. Eger program hazir degilse neden ucretli yaptiniz . Kul hakkina giriyor. Umarim en kisa surede duzeltilir...

En iyi. Su ana kadar gordugum en iyi kuran application i

Perfect!. It’s a really good app! I highly recommend this app! An application that I can use whenever and wherever I want.

Muhammed kazancı. Allah razı olsun emeği geçenlerden

Love it. I read aeberyday.

High quality app. Very helpful

Meal hatasi. Meallerde hata var dikkat edin! Yanlis cevirilmis bir daha goz atmalari lazim! Verdigi parama yazik Hakkimi Helal etmiyorum!

Gördüğüm en iyi uygulama 👍😊. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, okuduklarımızın sevabına Rabbim hissedar etsin 🤲🏻

We love it. It’s very useful and easy to read. The most I like is that I can mark my last page and many other pages. Having, a translation makes it even better but I wish there was an English version too.

💰 A universe of opportunities: Payoneer

Did you know that you can earn 25 USD from our site just by registering? Get $25 for free by joining Payoneer!

Avustralya'dan. Cok guzel bir calisma Yapanlarin,hazirlayanlarin ellerine saglik . Her iphonu olan Mu'min almali Ancak fiyati biraz pahali diger uygulamalarin cogu gibi 1 dolar civari olmali. Birde menu birazdaha gelistirilebilir...

Harika Bir Kuran ı Kerim programı. Gerçekten severek kullandığım bir Kuran uygulaması. Tasarlayanlardan Allah razı olsun.

Allah razı olsun hep kullanıyorum. Teşekkürler

Çok güzel bir calışma. Allah razı olsun gayretlerinizden dolayı. Cenabi Hak ecrini kat kat versin. Ahmet hocam hiç de pahalı değil ya. Kuran'ı Kerim için bu kadar da para harcasın millet.

Bookmarks. Bookmarks are not effective. It would be great if we could easily go back to where we left off from last

Mr. Merhaba Cok tesekkurler boyle bir hizmet verdiginiz icin. Ancak mevcut durumdaki surum bazi telefon ya da telefon modellerini desteklemedigi icin en son kalinan yeri bir Cok farkli hatim olarak kaydetmeye basladi. Bu konuda bir guncelleme harika olur. Mesele iPhone 11i desteklemiyor ki severek kullaniyorum bu programi. Emeginize saglik.

🧠 Join the movement! Experience the world's No.1 brain supplement

Imagine you at your best. All the time. Picture yourself at your sharpest and most productive. Your most alert and focused. Your most lucid, creative and confident. At work. At play. In every area of your life. Add Mind Lab Pro® v4.0 to your daily routine and uncap your true potential. Buy Now!

Uygulamada yazım hatası, e-posta attım muhatap alan olmadı…. …

Aktif Kullanıcı. Bu programı sürekli kullanıyorum. Allah tüm emeği geçenlerden binlerce kez razı olsun. İşimi çok kolaylaştırıyor. Programda bazı gelişmeler yapılabilir: 1- Kuran’ın üzerine yazı yazılmaz ama ezber yaparken tecvid ve mahreç kurallarına uymak için bazı işaretler koymak ezberi çok kolaylaştırıyor. O sebeple “Kamera” programında olduğu gibi, ince ve kalın yazan farklı renklerde kalemle düzenleme özelliği eklemenebilir. 2- Daha fazla okuyucu (Reciter) eklenebilir. Özellikle Arap kökenli okuyucular. 3- Ayetleri seçip, istediğin ayetin/ayetlerin, hatta uzun ayetlerdeki durakların, istediğin sayıda tekrarlanması özelliği getirilebilir. Ezberi kolaylaştırmak için çok önemli. 4- Ayeti hızlı/ yavaş okuma seviyesini eklenebilir. 5- Arapça kelimeye dokununca kelimenin Türkçe anlamını gösterebilir. Kuranmeali.com sitesindeki gibi. 6- Mikrofon ve ses kaydı eklenebilir. Kendi sesini kaydedip doğru okuyup okumadığını kontrol için. Selam ve hürmetler.

Ayaş ve dinleme sisteminden memnun değilim.. Daha önce Samsung kullanıyordum fena değildi. Şimdi Iphone kullanmaya başladım şimdi hiç memnun değilim.

Yatay modda okumada sayfa çevirme problemi.. Merhaba, Öncelikle uygulama için çok teşekkür ederim. Yatay modda okurken sayfa çevirme (ileri veya geri) imkanı yok.

Geliştikçe daha güzel oluyor. Uber gibi GPS’i kullanan uygulamalarla aynı anda çalışırken ekranın altında yer alan Sayfa, Cüz, Hizb gibi bilgiler kayboluyor. Kaydedilenler tab ında gözüken Sure ve sayfa sayısı bilgisine Cüz de eklenebilir. Emek verenlere teşekkürler.

Halim. Allah razı olsun Hüsrev ağabey’den. Nur içine yatsın. Ne büyük bir hazine bıraktı. Milyonlar sayesinde kur’an ı Kerim’i rahatça okuyabiliyor.

Thanks a lot. If you add underlying features it’s gonna be nicer.

Harika.. 8 yıldır bu uygulamayı kullanıyorum. Çok memnunum, iyi ki.. Teşekkürler.

Harika. Çok kullanışlı ve okuması kolay

Hatim duasını da ekleseniz daha iyi olacak; çünkü hatim duasını başka bir kuranı. Okuyarak yapmak durumunda kalıyorum! Allah razı olsun hocam 🤲

👉 Are you looking for an Adsense alternative advertising platform?

Adsterra is the most preferred ad network for those looking for an alternative to AdSense. Adsterra is the ideal choice for new sites with low daily traffic. In order to advertise on the site in Adsterra, like other ad networks, a certain traffic limit, domain age, etc. is required. There are no strict rules. Sign up!

Mukemmel. Program cok kaliteli olmus.Harfler cok okunakli. Yapanlardan ARO

Rezalet. Teknik açıdan tam bir fiyasko. Bir durdurma düğmesi bile yok iki ses ayni anda geliyor kimin ne okudugu belli degil. Hataa ikiden fazla oluyor. Durduraniyorsun Rezil bir uygulama ücretsiz olup bundan çok daha iyi uygulamalar var. Çok pişman oldum

Guzel AMA kullanissiz. Sayfa degistirme ve Sayfa kaydetme daha iyi yapilabilirdi. Bazen iki ses birden geliyor. En kotusu de meal de tekrar hatalari var. bir ayetin mealinin. ayni sayfada en az 3-4 defa tekrar ettigini Cok gordum. Bunlar bir an once duzeltilip app update edilmeli. Insanlar bu app e para veriyorlar ve beklentiler de ona gore tabi.

Guncellemeyle yazilimsal hatalar giderildi.. Tesekkur

Guzel ama cok sorunlari var. 1.Ustteki menu kalkmiyor. Bazen kalkiyor, kalkincada geri gelmiyor. 2.Sik kullanilanlar silinmiyor. Bunun gibi teknik bircok problemi var. umarim en kisa zamanda cozulur.

10 numara-super. Tam ihtiyacimiz olan bir app.mukemmel hat yapanlardan aro

Super bir app. Yapanlardan Allah razi olsun Ben okumasini bilmiyorum dinliyorum gidip gelirken yolculukta birde mealeride konabilirmiydi acaba

Cok harika. Cok guzel bir app... Tesekkurler

Yatay kullanim. Gayet guzel, faydali bir application. Vesile olanlardan Allah razi olsun. Bu appi kullanirken Iphone dik degil de yatay durumda olunca daha kullanisli oluyor. Allah Hayrat'inizi kabul etsin.

Diger applara gore geride. Update olsun.. Diger Kuran app'larina baktiginizda neden 2 yildiz verdigimi anlarsiniz. Bu app bu fiyata satilirken daha iyi olmasi gerekir. 1. Sayfalar HD degil. Goruntu kalitesi cok dusuk. 2. Istedigin ayetten dinlemeye baslama opsiyonu yok. Herhangi bir ayeti dinlemek istersen sayfanin basindan dinlemek zorundasin. 3. Ayni sey mealler icin de gecerli. Mealler sayfa sayfa. Tek bir ayeti secip dinleme, not alma, favorileme, mealine bakma, vs. gibi opsiyonlar olmali. 4. Sayfa kaydetme ya da 'bookmark'lama sistemi iyi degil. 5. Dinlerken yeni bir sayfa gecerken ses cok bekliyor. Daha akici olabilir. 6. Genel olarak tasarim ve ikon guncellenirse hos olur. Ozellike iOS7 icin. Ellerinize saglik. Allah razi olsun. 'Batoul Apps'in Quran reader app'ine bakabilirsiniz. En iyi mushaf aplikasyonu o benim buldugum. Hayrat Nesriyat hattindan okumak istiyor ama ozellikle dusuk cozunurluk ve bookmark sistemi yuzunden Quran Reader'i tercih ediyorum. Sayfalar kesinlikle HD olmali. Selametle

Cok guzel Aro.. Yayinevinizin kelime mealli Kur'ani bende kitap olarak var, ama boyutundan ve abdest probleminden dolayi yanimda tasiyamiyorum. Acaba onun da boyle programini hazirlama imkaniniz var mi?

Please wait! Kur'an app comments loading...

Kur'an 4.7 Tips, Tricks, Cheats and Rules

What do you think of the Kur'an app? Can you share your complaints, experiences, or thoughts about the application with Hayrat Neşriyat and other users?

kur'an iphone images 1
kur'an iphone images 2
kur'an iphone images 3
kur'an iphone images 4

Kur'an 4.7 Apps Screenshots & Images

Kur'an iphone, ipad, apple watch and apple tv screenshot images, pictures.

Language English
Price Free
Adult Rating 4+ years and older
Current Version 4.7
Play Store com.domainname.hayrat
Compatibility iOS 9.0 or later

Kur'an (Versiyon 4.7) Install & Download

The application Kur'an was published in the category Books on 05 March 2010, Friday and was developed by Hayrat Neşriyat [Developer ID: 359590162]. This program file size is 149.75 MB. This app has been rated by 1,428 users and has a rating of 4.9 out of 5. Kur'an - Books app posted on 21 December 2018, Friday current version is 4.7 and works well on iOS 9.0 and higher versions. Google Play ID: com.domainname.hayrat. Languages supported by the app:

EN TR Download & Install Now!
Other Apps from Hayrat Neşriyat Developer
App Name Score Comments Price
Elifba Reviews 4.3 13 Free
Kuran Dinle Reviews 5 4 Free
Kuran Harflerim Reviews 5 1 Free
Online Hatim Reviews 2 1 Free
Kur'an App Customer Service, Editor Notes:

iPhone XR ve XS Max desteği geldi.

Best Free Books Apps List
App Name Released
Novellair 15 May 2023
Libby, by OverDrive 12 December 2016
NovelOasis 17 November 2022
Literie 18 July 2023
MANGA Plus by SHUEISHA 27 January 2019

Find on this site the customer service details of Kur'an. Besides contact details, the page also offers a brief overview of the digital toy company.

Best Paid Books Apps List
App Name Released
NIV Bible 14 April 2009
Songs and Hymns of Zion 09 August 2010
Interlinear Bible 23 July 2018
Mirror Study Bible 29 December 2018
Shnayim 16 October 2017

Discover how specific cryptocurrencies work — and get a bit of each crypto to try out for yourself. Coinbase is the easiest place to buy and sell cryptocurrency. Sign up and get started today.

Top Free App List
App Name Released
Uber - Request a ride 20 May 2010
Amazon Shopping 03 December 2008
Google Meet 01 September 2016
Indeed Job Search 07 June 2009
DoorDash - Food Delivery 10 October 2013

Looking for comprehensive training in Google Analytics 4? We've compiled the top paid and free GA4 courses available in 2024.

Top Paid App List
App Name Released
Shadowrocket 13 April 2015
Slay the Spire 13 June 2020
Bloons TD 6 14 June 2018
AnkiMobile Flashcards 26 May 2010
Merge Watermelon for watch 04 March 2021

Each capsule is packed with pure, high-potency nootropic nutrients. No pointless additives. Just 100% natural brainpower. Third-party tested and validated by the Clean Label Project.