Aquincum App Reviews

Aquincum [Education] App Description & Overview

What is aquincum app? Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, a BTM Aquincumi Múzeum és Régészeti Park, a Magyar Turisztikai Ügynökség, valamint a Budavári Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft. konzorciuma sikerrel indult a Széchenyi 2020 fejlesztési program keretén belül meghirdetett, Tematikus hálózatok fejlesztését célzó VEKOP-4.1.2-17 pályázaton, és 385 millió forint EU-s támogatást nyert el.

A projekt keretén belül Óbudán és az Aquincumi Múzeumban számos új fejlesztés valósul meg. Múzeumunk Szentendrei úti kerítésének vonalában különleges, az ókori polgárvárost bemutató látványsétányt alakítunk ki, és a múzeum új állandó kiállítással bővül, mely a Limes-t védő római hadsereg életét élményszerűen és interaktív elemek segítségével tárja látogatóink elé. Óbudán a katonavárosi amfiteátrumnál és a legiotábor keleti kapujánál rekonstrukciós plexi-táblák kerülnek kihelyezésre, melyen keresztül a látogatók megismerhetik a régészeti emlékeket, illetve megtudhatják, hogyan is nézhettek ki fénykorukban az ókori városképet meghatározó építmények.

Do you love Aquincum app? Please share your friends!

Aquincum App Tips, Tricks, Cheats and Rules

What do you think Aquincum app? Can you share your thoughts and app experiences with other peoples?

Please wait! Facebook comments loading...

Aquincum Comments & Reviews 2022

Aquincum 1.0 Screenshots & Images

Aquincum iphone, ipad, apple watch and apple tv screenshot images, pictures.

Aquincum iphone images
Aquincum iphone images
Aquincum iphone images
Aquincum iphone images
Aquincum iphone images

Aquincum (Version 1.0) Install & Download

The applications Aquincum was published in the category Education on 2021-12-22 and was developed by Appentum Kft. [Developer ID: 1317798941]. This application file size is 1.16 GB. Aquincum - Education app posted on 2021-12-22 current version is 1.0 and works well on IOS 12.0 and high versions. Google Play ID: com.appentum.aquincum