Go4yu calling

Go4yu calling application logo

Preuzmi besplatno. Iskoristi Welcome paket sa 30 minuta i 300 SMS poruka
Dobijaš srpski 076 broj potpuno besplatno
Omogući prijateljima i porodici iz Srbije da te zovu na tvoj 076 broj i sa fiksnog i sa mobilnog telefona za SAMO 0,01$/min (1,20 din/min)
Tvoji iz Srbije ti šalju SMS poruku po ceni od 0,01$/min (1,20 din/sms)
Razgovaraj i razmenjuj SMS sa Srbijom po najboljim cenama
GO4YU Calling menja tvoj način komunikacije sa porodicom i prijateljima u Srbiji. Bilo da si u Americi, Australiji, Africi ili Aziji sada možeš najdraže koji žive u Srbiji da zoveš po izuzetno povoljnim cenama.

RAZGOVARAJ KAO KOD KUĆE
Kako?
Jednostavno – besplatno preuzmi aplikaciju sa App store-a, registruj se i spremi se za mnooogo više razgovora.
Nakon registracije, dobićeš 076 srpski broj i Welcome paket sa 30 minuta i 300 SMS poruka ka Srbiji koje možeš da iskoristiš u narednih 30 dana.

OSTVARI BONUS MINUTE UZ GO4Friends
Preporuči prijateljima da besplatno preuzmu GO4YU Calling aplikaciju.
Prilikom registracije neka unesu tvoj 076 broj telefona. Sjajno! Ti dobijaš 10, a tvoj prijatelj 5 BONUS minuta za razgovore sa Srbijom.
Što više prijatelja pozoveš, više bonus minuta i za tebe i za njih.

ZOVI SRBIJU PO NAJBOLJIM CENAMA
Nakon što potrošiš Welcome paket, možeš da kupiš jedan od Planova iz naše ponude koji ti omogućavaju da zoveš tvoje po najboljim cenama i da im šalješ neograničen broj SMS poruka.
Razgovori i razmena SMS poruka mogući su sa korisnicima mobilne i fiksne mreže Telekoma Srbija.

Developer Apps
© GO4YU d.o.o.

Go4yu calling App Description & Overview

The applications Go4yu calling was published in the category Business on 2016-06-03 and was developed by Go4Yu. The file size is 53.44 MB. The current version is 1.3.6 and works well on 7.1 and high ios versions.

New in Version 1.3.6
- Minor bug fixes

Go4yu calling App Tips, Tricks and Rules

Go4yu calling Reviews

Mmmshsuish

zasto  Mmmshsuish  5 star

zasto nmg da dokupim minute? restartovao sam app izbrisao pa opet intalirao i nisam u mogucnosti da se opet registrujem pise nije podrzano za moj broj, a koristio sam god dana

Jovan Chicago

Fenomenalna aplikacija!  Jovan Chicago  5 star

Konacno mogu da zovem svoje na fiksni telefon i da im neuplacujem kredit za mobilni iz Amerike. Odlicna aplikacija zaista.

Marko Nikolic US

Mr  Marko Nikolic US  5 star

Odlicna aplikacija za ljude koji zive u inostranstvu i zele da kontaktiraju svoje bliznje brzo i jeftino bilo gde u ex YU ...

Sareni leptir 32

Kradu minute  Sareni leptir 32  1 star

Lose radi Bluetooth zapravo ne radi app i Bluetooth ne podnose se..

predrag

Pomalo nestabilno ali uglavnom funkcioniše  predrag  4 star

Kako koncept, aplikacija ima svoju svrhu. Za sve nas u rasejanju, dobijamo način da zovemo brojeve u Srbiji i, što je još važnije, da naši iz Srbije mogu da zovu nas po ceni lokalnog poziva. Aplikacija ima nekoliko problema, neki su suštinski, neki bi mogli da se otklone u budućoj verziji. Suštinski problem je što preko ovog servisa možete samo da zovete brojeve pretplatnika Telekoma Srbije. To znači da mobilni brojevi VIP-a ili Telenora nisu dostupni, kao ni fiksni brojevi kod VoIP operatera (SBB, Ikom itd). Dakle, ako vaši prijatelji i rodbina imaju mobilne kod mt:s-a (ili su im fiksni brojevi na klasičnim, starinskim analognim kablovima), onda je sve u redu. U suprotnom, ne gine vam Vajber, Votsap, Skajp i slični. Drugi problem je što je u toku promotivnog perioda svaki odlazni poziv ograničen na samo 30 sekundi, posle čega se razgovor automatski prekida. Ne znam da li ovo ograničenje važi i za plaćenu verziju (nadam se da ne). Sve u svemu, dobar koncept, ali ograničena primena.

misaele.giardino

Loše  misaele.giardino  1 star

Ne prepoznaje broj telefona kao validan

Zitlord

Excellent new service for Serbian diaspora  Zitlord  5 star

Great new service for staying connected to serbia while traveling abroad. Love the new number. Already using this regularly. A few bugs right now but the tech support team has been highly responsive. Nice work!

##**£€#%#

Excellent  ##**£€#%#  5 star

Odlicna ideja i sve pohvale timu koji je napravio ovu aplikaciju. Ovim omogucavam mojim starijim clanovima familije koji nemaju kompjuter pa ni mobilni da me dobiju ovde u Australiji jednostavno pozivom mog novog 076 broja sa njihovog fiksnog telefona. Posto sam tek poceo sa ovim ostaje da se vidi samo da nema nekih nezgodnih iznenadjenja u smislu velikih racuna mada se kaze da placaju samo 1.20 Dinara po minuti pozivajuci moj broj. Odlicna veza i zvuk kao da sam u Srbiji.


Go4yu calling Comments


Go4yu calling Business Download

Download