Go4yu calling

Go4Yu

 • Category: Business
 • Release Date:
 • Current Version: 1.3.5
 • Adult Rating: 4+
 • File Size: 53.44 MB
 • Developer: Go4Yu
 • Compatibility: IOS 7.1 or later.
App Ranking: 3.5
3.5
From 7 Ratings

Go4yu calling App Description & Overview

Preuzmi besplatno. Iskoristi Welcome paket sa 30 minuta i 300 SMS poruka Dobijaš srpski 076 broj potpuno besplatno Omogući prijateljima i porodici iz Srbije da te zovu na tvoj 076 broj i sa fiksnog i sa mobilnog telefona za SAMO 0,01$/min (1,20 din/min) Tvoji iz Srbije ti šalju SMS poruku po ceni od 0,01$/min (1,20 din/sms) Razgovaraj i razmenjuj SMS sa Srbijom po najboljim cenama GO4YU Calling menja tvoj način komunikacije sa porodicom i prijateljima u Srbiji. Bilo da si u Americi, Australiji, Africi ili Aziji sada možeš najdraže koji žive u Srbiji da zoveš po izuzetno povoljnim cenama. RAZGOVARAJ KAO KOD KUĆE Kako? Jednostavno – besplatno preuzmi aplikaciju sa App store-a, registruj se i spremi se za mnooogo više razgovora. Nakon registracije, dobićeš 076 srpski broj i Welcome paket sa 30 minuta i 300 SMS poruka ka Srbiji koje možeš da iskoristiš u narednih 30 dana. OSTVARI BONUS MINUTE UZ GO4Friends Preporuči prijateljima da besplatno preuzmu GO4YU Calling aplikaciju. Prilikom registracije neka unesu tvoj 076 broj telefona. Sjajno! Ti dobijaš 10, a tvoj prijatelj 5 BONUS minuta za razgovore sa Srbijom. Što više prijatelja pozoveš, više bonus minuta i za tebe i za njih. ZOVI SRBIJU PO NAJBOLJIM CENAMA Nakon što potrošiš Welcome paket, možeš da kupiš jedan od Planova iz naše ponude koji ti omogućavaju da zoveš tvoje po najboljim cenama i da im šalješ neograničen broj SMS poruka. Razgovori i razmena SMS poruka mogući su sa korisnicima mobilne i fiksne mreže Telekoma Srbija. Developer Apps © GO4YU d.o.o.
New in Version 1.3.5 - Minor bug fixes

Go4yu calling App Tips & Tricks


Go4yu calling Screenshots

Go4yu calling app imageGo4yu calling app imageGo4yu calling app imageGo4yu calling app imageGo4yu calling app image

Go4yu calling Video

Go4yu calling Comments


Go4yu calling Reviews

 • Fenomenalna aplikacija!

  By Jovan Chicago
  5
  Konacno mogu da zovem svoje na fiksni telefon i da im neuplacujem kredit za mobilni iz Amerike. Odlicna aplikacija zaista.
 • Mr

  By Marko Nikolic US
  5
  Odlicna aplikacija za ljude koji zive u inostranstvu i zele da kontaktiraju svoje bliznje brzo i jeftino bilo gde u ex YU ...
 • Kradu minute

  By Sareni leptir 32
  1
  Lose radi Bluetooth zapravo ne radi app i Bluetooth ne podnose se..
 • Pomalo nestabilno ali uglavnom funkcioniše

  By predrag
  4
  Kako koncept, aplikacija ima svoju svrhu. Za sve nas u rasejanju, dobijamo način da zovemo brojeve u Srbiji i, što je još važnije, da naši iz Srbije mogu da zovu nas po ceni lokalnog poziva. Aplikacija ima nekoliko problema, neki su suštinski, neki bi mogli da se otklone u budućoj verziji. Suštinski problem je što preko ovog servisa možete samo da zovete brojeve pretplatnika Telekoma Srbije. To znači da mobilni brojevi VIP-a ili Telenora nisu dostupni, kao ni fiksni brojevi kod VoIP operatera (SBB, Ikom itd). Dakle, ako vaši prijatelji i rodbina imaju mobilne kod mt:s-a (ili su im fiksni brojevi na klasičnim, starinskim analognim kablovima), onda je sve u redu. U suprotnom, ne gine vam Vajber, Votsap, Skajp i slični. Drugi problem je što je u toku promotivnog perioda svaki odlazni poziv ograničen na samo 30 sekundi, posle čega se razgovor automatski prekida. Ne znam da li ovo ograničenje važi i za plaćenu verziju (nadam se da ne). Sve u svemu, dobar koncept, ali ograničena primena.
 • Loše

  By misaele.giardino
  1
  Ne prepoznaje broj telefona kao validan
 • Excellent new service for Serbian diaspora

  By Zitlord
  5
  Great new service for staying connected to serbia while traveling abroad. Love the new number. Already using this regularly. A few bugs right now but the tech support team has been highly responsive. Nice work!

keyboard_arrow_up